• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

neden hamile kalamıyorum.çıldıracagım kimse yokmu :((((((((((((((((((

CAnimsin yaa yeminle o kadar sevindim ki anlatamam maşallah maşallah diyelim de nazara gelmesin :)) bu arada sogan kuru disinda ekstradan yaptgn biseyler varmibiliski sikligi pozisyon vs cnm
canım arkadaşlarım bana dua vermiştı sabah namazında sonra okurdum istersen onu yazabılırım yarın özelden. şimdı çıkıyorum gec oldu cnm yarın iş var heyecandan saskınlıktan uyku tutmadı

Tamam canim yarın yazarsan c ok sevinirim hadi rabbim sana saglicakla bebisini versn inss allah rahatlik versin tatlm muckk opuldun :))

hayırlı olsun hamileliğiniz ne güzel sonunda olmuş allah ısteyen herkese versin bizde 2 aydır düşünüyoruz ama bu ay mantar olma sıkayetıyle gittim muayene etti yara olduğunu tespit ettik sonradan başka bir doktora gittik oda aynısı dedi ve dondurdum acaba 2 aydır yara yüzünden mi olmadıkı cevremde hep duyuyordum ılk aydan yada ıkıncı aydan hamıle olanları sasırıyordum gercekten psıkolojık olarak etkılenıyoruz en ufak bıseyden hamılelımığım dıyoruz bakalım 1 ay sonra kontrole gıdıcem ınsallah doktor artık sorun yok calışmalara devam derde en kısa zaman ıcerısınde olurum sizce yaradan kaynaklanıyor olabılırmıydı ????

slm kızlar bende 3 yılllık evliyim 22 yasındayım ...belli bir süre biz istemedik cocuk ama artık bizde bir bebişimiz olsun istiyoruz ve adet düzensizliğim var ve bunun için doktora gittiğimde sadece adet söktürücü verdi ve birşeyin yok dedi ilacı 1 ay önce falan kullandım ama adetim yine gecikti.bu ay 2 gün geçikti nedenini bilmiyorum ama umutlanıyorum allahın izniyle yarın doktora gidicem eğer bi hamilelik durumu yoksa gereken tüm testleri isticem ....inşll vardır ve bende uğrasmak zorunda kalmam ...

slm kızlar bende 3 yılllık evliyim 22 yasındayım ...belli bir süre biz istemedik cocuk ama artık bizde bir bebişimiz olsun istiyoruz ve adet düzensizliğim var ve bunun için doktora gittiğimde sadece adet söktürücü verdi ve birşeyin yok dedi ilacı 1 ay önce falan kullandım ama adetim yine gecikti.bu ay 2 gün geçikti nedenini bilmiyorum ama umutlanıyorum allahın izniyle yarın doktora gidicem eğer bi hamilelik durumu yoksa gereken tüm testleri isticem ....inşll vardır ve bende uğrasmak zorunda kalmam ...
Mrb inşallah hamilesndr :) gzl hbrlrni bekliorz

birazda psıkolojık olarakta etkılenıyoruz bende hemen gecıkınce hamılemıyım yok kasıklarım agrıyo yok belım agrıyo hemen ona yoruyordum ama kırmızıları görünce fosss cıkıyordu allahım inşşalh kontrolden gelınce başlarızda calışmalara hamıle kalırım

evet bugün doktora gittim ve kan testi istedi adet düzensizliğim için de ilaç vermedi dediği tekşey hamile değilsin ama 10 gün içinde adet olmazsan tekrardan gel hamile kalma ihtimalin var dedi adetim bu yüzden gecikmiş olabileceğini söyledi ...inşll bekliyorum şuandan itibaren

evet bugün doktora gittim ve kan testi istedi adet düzensizliğim için de ilaç vermedi dediği tekşey hamile değilsin ama 10 gün içinde adet olmazsan tekrardan gel hamile kalma ihtimalin var dedi adetim bu yüzden gecikmiş olabileceğini söyledi ...inşll bekliyorum şuandan itibaren
inş. canım ne diyelim ki umu ediyoruz hepimiz bizi ancak biz anlarızEn Büyük KK. sabırlı ol aksi bir şeyde moralini bozma en kısa zamanda ALLH hayırlı evlat versin:KK28:

of of konu komşu eş dost hepsinin sözleri bir dert belki yanlış bir şey demiyorlar ama biz bu konuda çok hassasız Rabbim mücadele gücü versin kaldıramacamız yükü yüklemesin BENİ VE BURDKİ TÜM ARKADAŞLARIMI EVLATSIZLIKLA SINAMASIN AMİN AMİN AMİN:KK61::KK61::KK42:

Back