- 10 Aralık 2014
- 8.631
- 6.441
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım arkadaşlarım bana dua vermiştı sabah namazında sonra okurdum istersen onu yazabılırım yarın özelden. şimdı çıkıyorum gec oldu cnm yarın iş var heyecandan saskınlıktan uyku tutmadıCAnimsin yaa yeminle o kadar sevindim ki anlatamam maşallah maşallah diyelim de nazara gelmesin :)) bu arada sogan kuru disinda ekstradan yaptgn biseyler varmibiliski sikligi pozisyon vs cnm
Mrb inşallah hamilesndr :) gzl hbrlrni bekliorzslm kızlar bende 3 yılllık evliyim 22 yasındayım ...belli bir süre biz istemedik cocuk ama artık bizde bir bebişimiz olsun istiyoruz ve adet düzensizliğim var ve bunun için doktora gittiğimde sadece adet söktürücü verdi ve birşeyin yok dedi ilacı 1 ay önce falan kullandım ama adetim yine gecikti.bu ay 2 gün geçikti nedenini bilmiyorum ama umutlanıyorum allahın izniyle yarın doktora gidicem eğer bi hamilelik durumu yoksa gereken tüm testleri isticem ....inşll vardır ve bende uğrasmak zorunda kalmam ...
slm kızlar bende 3 yılllık evliyim 22 yasındayım ...belli bir süre biz istemedik cocuk ama artık bizde bir bebişimiz olsun istiyoruz ve adet düzensizliğim var ve bunun için doktora gittiğimde sadece adet söktürücü verdi ve birşeyin yok dedi ilacı 1 ay önce falan kullandım ama adetim yine gecikti.bu ay 2 gün geçikti nedenini bilmiyorum ama umutlanıyorum allahın izniyle yarın doktora gidicem eğer bi hamilelik durumu yoksa gereken tüm testleri isticem ....inşll vardır ve bende uğrasmak zorunda kalmam ...
inş. canım ne diyelim ki umu ediyoruz hepimiz bizi ancak biz anlarız. sabırlı ol aksi bir şeyde moralini bozma en kısa zamanda ALLH hayırlı evlat versinevet bugün doktora gittim ve kan testi istedi adet düzensizliğim için de ilaç vermedi dediği tekşey hamile değilsin ama 10 gün içinde adet olmazsan tekrardan gel hamile kalma ihtimalin var dedi adetim bu yüzden gecikmiş olabileceğini söyledi ...inşll bekliyorum şuandan itibaren