• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

neden hamile kalamıyorum.çıldıracagım kimse yokmu :((((((((((((((((((

amin canım değerım çok düşük 49 normalmı bılmıyorum ama yarın bi göruncem.sende kullandn demı soğan kuru.kullanmadıysan mutlaka yap cnm
Kullanıyorum cnm 3 gun oldu baslayali sen nasil kullanmstn. Ins degerin normaldir ve saglicakla bebisini alirsn eline ben pek anlamiyom da degerlerden felan ondan yaa tatlm

Kullanıyorum cnm 3 gun oldu baslayali sen nasil kullanmstn. Ins degerin normaldir ve saglicakla bebisini alirsn eline ben pek anlamiyom da degerlerden felan ondan yaa tatlm
sabah işe gıtmeden içiyordum aç karnına bır soğanı 4 e bölüp kaynatıp ılık içiyordum bırde akşam yatmadan önce 15 gun içtim.

Inşallah yaa canim herşey gonlunce olur bana da umut oldun bak sogan kurune bu demek oluyo k i devam :))

tabıkı canım bırakma sen devamet aksatma sakın.ben duzensızım en az 35 günde bır görüyordum ve bu 41 e bıle çıkmıştı.ben çok faydası oldgnu düşünuyorum
CAnimsin yaa yeminle o kadar sevindim ki anlatamam maşallah maşallah diyelim de nazara gelmesin :)) bu arada sogan kuru disinda ekstradan yaptgn biseyler varmibiliski sikligi pozisyon vs cnm

CAnimsin yaa yeminle o kadar sevindim ki anlatamam maşallah maşallah diyelim de nazara gelmesin :)) bu arada sogan kuru disinda ekstradan yaptgn biseyler varmibiliski sikligi pozisyon vs cnm
canım ben duzensız oldgumdan tam yumurtlamayı bılemeıyorum ama ben bu ay erken yumurtladım sankı.adetın uzerınden 13 gun gecmıstı akıntı gördüm ymurtlama akıntısı o gun mu oldu acaba dıyorum..bırde ben hep kalçamın altına yastık koyarak yapıyorum ve öyle en az 20 dk kalıyorum bazen yastığı kaldırıp tuvalete gıtmeden uyuyordum öyle

Back