bende yaptım bu ay kasık ağrılarım erken başladı nolcak bakalımBugun sogan kurune basladm bakalm ins faydasini gorurum yaa canim artik her duyduğum u yapar oldum vallaha :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende yaptım bu ay kasık ağrılarım erken başladı nolcak bakalımBugun sogan kurune basladm bakalm ins faydasini gorurum yaa canim artik her duyduğum u yapar oldum vallaha :))
Girer bence özellikle bal tarçın çörekotu daha etkili bir kürben düzensizim en az 35 günde bır oluyor düzene gırse ıyı olacak
ben miKiz hamile olmus olmayasin sen :) ) hadi ins
inşallah canım ama adete 13 gun varken kan testı yaptırdım negatif çıktı şimdı 11 gun kaldıEvet tatlim sen
canım hamileyimmm :))))inşallah canım ama adete 13 gun varken kan testı yaptırdım negatif çıktı şimdı 11 gun kaldı
canım haklı çıktın galiba değerım 49 çıktı hamılyım sanırım yarın dr a gıdıcemKiz hamile olmus olmayasin sen :) ) hadi ins
CAnim cok sevindm allah saglicakla kucagina almayida nasip edr ins darisi da basima ins ins :))canım haklı çıktın galiba değerım 49 çıktı hamılyım sanırım yarın dr a gıdıcem
amin canım değerım çok düşük 49 normalmı bılmıyorum ama yarın bi göruncem.sende kullandn demı soğan kuru.kullanmadıysan mutlaka yap cnmCAnim cok sevindm allah saglicakla kucagina almayida nasip edr ins darisi da basima ins ins :))
Canim burda misinCAnim cok sevindm allah saglicakla kucagina almayida nasip edr ins darisi da basima ins ins :))
Kullanıyorum cnm 3 gun oldu baslayali sen nasil kullanmstn. Ins degerin normaldir ve saglicakla bebisini alirsn eline ben pek anlamiyom da degerlerden felan ondan yaa tatlmamin canım değerım çok düşük 49 normalmı bılmıyorum ama yarın bi göruncem.sende kullandn demı soğan kuru.kullanmadıysan mutlaka yap cnm
sabah işe gıtmeden içiyordum aç karnına bır soğanı 4 e bölüp kaynatıp ılık içiyordum bırde akşam yatmadan önce 15 gun içtim.Kullanıyorum cnm 3 gun oldu baslayali sen nasil kullanmstn. Ins degerin normaldir ve saglicakla bebisini alirsn eline ben pek anlamiyom da degerlerden felan ondan yaa tatlm
9 aydır ıstıyorum 25 yasındayım 1 buçuk yıllık evlıyımKac zamandir bebis istiyon cnm peki ve kac yasindasn
tabıkı canım bırakma sen devamet aksatma sakın.ben duzensızım en az 35 günde bır görüyordum ve bu 41 e bıle çıkmıştı.ben çok faydası oldgnu düşünuyorumInşallah yaa canim herşey gonlunce olur bana da umut oldun bak sogan kurune bu demek oluyo k i devam :))
CAnimsin yaa yeminle o kadar sevindim ki anlatamam maşallah maşallah diyelim de nazara gelmesin :)) bu arada sogan kuru disinda ekstradan yaptgn biseyler varmibiliski sikligi pozisyon vs cnmtabıkı canım bırakma sen devamet aksatma sakın.ben duzensızım en az 35 günde bır görüyordum ve bu 41 e bıle çıkmıştı.ben çok faydası oldgnu düşünuyorum
canım ben duzensız oldgumdan tam yumurtlamayı bılemeıyorum ama ben bu ay erken yumurtladım sankı.adetın uzerınden 13 gun gecmıstı akıntı gördüm ymurtlama akıntısı o gun mu oldu acaba dıyorum..bırde ben hep kalçamın altına yastık koyarak yapıyorum ve öyle en az 20 dk kalıyorum bazen yastığı kaldırıp tuvalete gıtmeden uyuyordum öyleCAnimsin yaa yeminle o kadar sevindim ki anlatamam maşallah maşallah diyelim de nazara gelmesin :)) bu arada sogan kuru disinda ekstradan yaptgn biseyler varmibiliski sikligi pozisyon vs cnm