• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

neden hamile kalamıyorum.çıldıracagım kimse yokmu :((((((((((((((((((

ohoooo 13 gün kala kandada çıkmaz tabi.Belkiiiii hamişsindir şimdiiii!geçen birisi vardı burda aynı senin gibiydi adet günleri düzensiz 35günde bir adet olan kaç defa doktora gitmiş ne testler yapmış çıkmamış adetten bikaç gün sonra umutsuzca Bi test yaptırmış orda görmüş.hatta tarlusal falan yazmış doktor adet olsun diye kadıncağızda bikaç gün içmiş adet söktürücü hapı.
ohoooo 13 gün kala kandada çıkmaz tabi.Belkiiiii hamişsindir şimdiiii!geçen birisi vardı burda aynı senin gibiydi adet günleri düzensiz 35günde bir adet olan kaç defa doktora gitmiş ne testler yapmış çıkmamış adetten bikaç gün sonra umutsuzca Bi test yaptırmış orda görmüş.hatta tarlusal falan yazmış doktor adet olsun diye kadıncağızda bikaç gün içmiş adet söktürücü hapı.
keşke bende oyle olsam ... inşallah haklı çıkarsın ..pekı senın bebeğin varmı

sizebişey sorsam .bir aksam oturuken bırden mıdem bulandı hıc olmazdı bırde kasıklarım ağrıyordu bene suphelendım13 gun kala tahlıl verdım neg cıktı.şu an 10 gun var.arada özellıkle gece ağrım oluyor öyle şiddetlı değil ama sankı adet olacakmışım gıbı hıssedıyorum...ama daha 10 gun vqr duzenszılk var ama 35 günden aşağı olmuyor... hala arada adet olacakmışım gııb hıssedıyorum şişkınlık var karnımda. özellıle karnım açken sankı mıdem bulanıyor yıyınce gecıyor yada bana mıdem bulanıyor gıbı geliyor... ama hamıle olsaydım en azından değerımbıraz olsun fazla olmazmıydı. 0.1 çıktı...
geç tutunmadır inşallah canım

henüz yok canım tüp bebek yapıyoruz sperm azlığından ama benim keratalar tutunamadı şimdiye kadar.İnşallah sende de geç tutunma olmuştur.
o nasıl oluyor gec tutunma...kusura bakma canm çok soru sordum ama bılmıyrum bısey... bırde dedım ya hanı mıden anıden bır kalktı dıye ondan ıkı gun sonra test yaptım çıkmadı. sence alakası varmdır .yanı tutunurken falan bulantı olur mu :)

ahh canım ya inşallah bır an önce olur Allah sana en yakın zamanda bır evlat nasıp etsın inşallah.
Amin hepimize inşallah bende acaba rahimden kaynaklanan bişeymi var diye düşünüyordum niye olmuyor niye tutmadı derken yazını gördüm

o nasıl oluyor gec tutunma...kusura bakma canm çok soru sordum ama bılmıyrum bısey... bırde dedım ya hanı mıden anıden bır kalktı dıye ondan ıkı gun sonra test yaptım çıkmadı. sence alakası varmdır .yanı tutunurken falan bulantı olur mu :)
bence en önemlisi hisler eğer hamile olduğunu hissediyorsan inşallah doğrudur.
geç tutunma yumurtlama gününde değilde adetine yakın başka bir tarihte embriyonun döllenip tutunması.

adet düzeni seninki gibi olanlarda sık rastlanıyor

geç tutunma yumurtlama gününde değilde adetine yakın başka bir tarihte embriyonun döllenip tutunması.
benım yumjrtlamam tkvıme göre 12 sıydı ama ben ayın 2 sınde akıntı gördüm hanı yumurtlama belırtısıymış ya.ondan da test yaptım 13unde yanı 11 gun sonra yaptım test.eğer o gun yumurtlama olmuş olsa 11 gun sonra cıkarmıydı

o gun mıdem bulanınca ınandım olduğuna ama benım hıc göğsüm şişmıyor sankı hamıleymısım gııbı geliyor ama çok ıstedgımden oluyor bunlar

benım yumjrtlamam tkvıme göre 12 sıydı ama ben ayın 2 sınde akıntı gördüm hanı yumurtlama belırtısıymış ya.ondan da test yaptım 13unde yanı 11 gun sonra yaptım test.eğer o gun yumurtlama olmuş olsa 11 gun sonra cıkarmıydı
hayır çıkmayabilir o süreden sonra embriyo döllenecek tutunacak ve kanda betahcg salgılayacak,6-7 güne kadar ancak tutunabiliyor sonrada Bi 10 günde kanda betahcg artacak diye biliyorum

hayır çıkmayabilir o süreden sonra embriyo döllenecek tutunacak ve kanda betahcg salgılayacak,6-7 güne kadar ancak tutunabiliyor sonrada Bi 10 günde kanda betahcg artacak diye biliyorum
allah raz olsun canım senden olsun yada olmasın bana ne güzel umutlar verdın moralım yerıne geldı çok sağol.Allhm sana da sağlıklı hayırlı bır bebek versın ınsallah

o gun mıdem bulanınca ınandım olduğuna ama benım hıc göğsüm şişmıyor sankı hamıleymısım gııbı geliyor ama çok ıstedgımden oluyor bunlar
bazılarında şişmiyor canım hiç anlamıyorlar kaç aylık olduğu halde,karnıda çıkmaz kiminin.İnşallah hisleri de yanılmıyorsundur canım

ınsallah dedğin gıbı olurum...pekı sen yenı mı başladın tup bebeğe ne kadar zamanda olacak...neden tup bebeğe karar verdınız sperm azlığındanmı yok sa yumurtalık sorunu mu var cnm
inşallah umudunu kaybetme güven kendine ve allaha

allah raz olsun canım senden olsun yada olmasın bana ne güzel umutlar verdın moralım yerıne geldı çok sağol.Allhm sana da sağlıklı hayırlı bır bebek versın ınsallah
yeni değil canım artık denemekten yoruldum hatta 4 tutma ihtimali yüksek tüp bebek denedim.

Back