amin canım bu bel,rtılere göre olacak gıbı adet agrı oluyor.ama bu ay soğan kuru kullandm belkıde erken gelecek düzene sokacakinşallah canım,sende sabırlı ol adet günün geçince yap testi müjdeyi bekliyorum ,Allah gönlünden ne geçiyorsa onu versin.
inşallah canım sağolasınHayırlısı inşallah hamilesindir
CAnim sakincasivyoksa bisey sorcam sen bingollu musuninşallah canım sağolasın
yoo neden kiCAnim sakincasivyoksa bisey sorcam sen bingollu musun
Hani tatlim n plaka 12 bingol yaa ondan sordum :) )yoo neden ki
yok benım uğurlu rakamımda ondan :) sen bıngolluusun yoksa cnmHani tatlim n plaka 12 bingol yaa ondan sordum :) )
inşallhInsallah bu ay hamile kalrsn darisi bana bende 10kasimda yendim sonra enfeksyn kaptm smdi yine adetm basladi insallah bu ay hamile kalrz
ne kadar zaman sonra yendınInsallah bu ay hamile kalrsn darisi bana bende 10kasimda yendim sonra enfeksyn kaptm smdi yine adetm basladi insallah bu ay hamile kalrz
inşallah canımmmInsallah bu ay hamile kalrsn darisi bana bende 10kasimda yendim sonra enfeksyn kaptm smdi yine adetm basladi insallah bu ay hamile kalrz
Yok cnm ben orda 4 yil unv okudum ayrica esim bingollu :)yok benım uğurlu rakamımda ondan :) sen bıngolluusun yoksa cnm
bende orda 1 yıl görev yaptım :) ama uğurlu rakamım olduğundan yazmıştım :)Yok cnm ben orda 4 yil unv okudum ayrica esim bingollu :)
Anladm cnm ee sen kac yasindasn kac zamandir cocuk istiyon :))bende orda 1 yıl görev yaptım :) ama uğurlu rakamım olduğundan yazmıştım :)
25 yasındayım 9 aydır olmuyor 1 buçuk yıllık evlıyım ya sen?Anladm cnm ee sen kac yasindasn kac zamandir cocuk istiyon :))
23 yasindaym bende cnm 5 aylik evliym olmadi bi turlu25 yasındayım 9 aydır olmuyor 1 buçuk yıllık evlıyım ya sen?
olur inşallah senınde ıstedğin zaman olmuyormusbunu anladım23 yasindaym bende cnm 5 aylik evliym olmadi bi turlu(
Benim de soğan kürü yaptığım ay adetim 3 gün gecikti normalde hep aynı gün olurdu geçen ay da bal tarçın çörekotu yaptım bu sefer de beş gün erken adet oldumamin canım bu bel,rtılere göre olacak gıbı adet agrı oluyor.ama bu ay soğan kuru kullandm belkıde erken gelecek düzene sokacak
ben düzensizim en az 35 günde bır oluyor düzene gırse ıyı olacakBenim de soğan kürü yaptığım ay adetim 3 gün gecikti normalde hep aynı gün olurdu geçen ay da bal tarçın çörekotu yaptım bu sefer de beş gün erken adet oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?