Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadasim haline sukret.ben 6,5 yil sonra vajinismusu yendim.10 ay oldu bende hamile kalamadim.ustelik en yakin dostlarim kacincilara hamile ksldilaar.yasim34.evlendım vajınısmus sorunuyla uğraştım.8 ay sonra oldu.tam her sey düzene gırdı drken 9 ay oldu hala hamıle kalamıyorum.benden sonra evlenen yada bebek ısteyen hrkes hamile .neden ben olamıyorum(((((
Arkadasim haline sukret.ben 6,5 yil sonra vajinismusu yendim.10 ay oldu bende hamile kalamadim.ustelik en yakin dostlarim kacincilara hamile ksldilaar.yasim34.[/Q
senınde durumun zormuş.pekı tam olarak yenebıldınmı... ben hala kasılıyorum oluyor çok şükür ama kasılıyorum bır sure sonra kasmayı bırakıyorum .cuma gunu dr a gıdıcem şu alttan muayene edecekler dıye bıle sıkıntıya gırıyorum.çok kasılıyorum .bebek istiyorum 9 ay oldu hala yok
evet canım çok zor her ay en ufak birseyı belırtı sayıp umutlanıyorum.bır ay mıde yanması bır ay kasık ağrısı adet olasıya kadar hep bır umut...Kizlar bende 5 ay oldu deniyoruz ama olmuyo valla cok kotu bi durum anlıyorum sizi(
bu ayda arada mıdem bulanıyor... yada ben yapıyorum unu bılemıyorum..adete 13 gun varken kan tahlılı yaptırdım negatıf... adete 10 gun var sımdı ama bır yanım umut edıyor bır yanım etme dıyor...artık çok yoruldumKizlar bende 5 ay oldu deniyoruz ama olmuyo valla cok kotu bi durum anlıyorum sizi(
teşekkür ederim canım ... ben gıttım bişey yok dedı... cumartesı gunu tekrar gıdeceğim...Bir doktora gitseniz, çikolata kistiniz bile varsa, hamileliğe engel olur ya da zorlaştırır.Boşa vakit kaybetmeyin. Tabii belki de gitmişsinizdir. Her ihtimale karşı yazmak istedim.
amin canım çok teşekkür ederim... neden olmuyor bızım bu kadar isterken ... adetıme 10 gun var kasık ağrısı var gecen haftadan berı...ama bu ay soğan kuru kullandım ondan erken gelecek galıba..yıne yok yıne yokYalnız değilsin canım bende senin gibiyim herşeyden umutlanıyorum. Beklemek çok zor kafamdaki acabalardan hayatımı yaşayamaz oldum. En rahat zamanlarım regli günlerim onun dışında hep acaba? Rabbim tez zamanda evlat sahibi olmayı nasip etsin inşAllah.
yaptırdık bende baktırdım bişey yok dedı.eşimde varıkosel var dedı sperm testı yaptılar sayılar gayet ıyı cıktıBencede Bi kadın doğumcuya git hemen yumurtalıklarına baksın Bi sorun yoksa eşin üroloğa sperm testi versin.
varikosel varsa sperm sayısıda normalden biraz az olabilir yinede,yumurtlama günlerini kaçırmayıp gün aşırı ilişki ve sonrasında hemen ayağa kalkmayarak biraz daha dene olmazsa sperm hasar testi yaptırın belki spermin yapısında Bişey vardır.keçi boynuzu kürü buna çok iyi gelir.yaptırdık bende baktırdım bişey yok dedı.eşimde varıkosel var dedı sperm testı yaptılar sayılar gayet ıyı cıktı
sperm hasar testi ne daha önceduymadım hiç...dr yeterli demişti yüzde 70 hareketli demişti.ondan mı olmuyor acaba ...yumurtlamamı bılemıyorum çünkü düzensizim en az 35 günde bır.bu 41 e bıle çıktı.ama gun aşırı ılişkı oluyor ve beklıorum o şekildevarikosel varsa sperm sayısıda normalden biraz az olabilir yinede,yumurtlama günlerini kaçırmayıp gün aşırı ilişki ve sonrasında hemen ayağa kalkmayarak biraz daha dene olmazsa sperm hasar testi yaptırın belki spermin yapısında Bişey vardır.keçi boynuzu kürü buna çok iyi gelir.
yüzde 70 gayet iyi.adet düzensizliğini araştır bence hormon testlerine falan baksınlar inşallah hiç bişey çıkmaz hemen hamiş olduğunu öğrenirsinsperm hasar testi ne daha önceduymadım hiç...dr yeterli demişti yüzde 70 hareketli demişti.ondan mı olmuyor acaba ...yumurtlamamı bılemıyorum çünkü düzensizim en az 35 günde bır.bu 41 e bıle çıktı.ama gun aşırı ılişkı oluyor ve beklıorum o şekilde
Yine de 1 seneyi normal kabul ediyorlar, stres yapma.İnşallah daha fazla bekletmez sizi :)teşekkür ederim canım ... ben gıttım bişey yok dedı... cumartesı gunu tekrar gıdeceğim...
sizebişey sorsam .bir aksam oturuken bırden mıdem bulandı hıc olmazdı bırde kasıklarım ağrıyordu bene suphelendım13 gun kala tahlıl verdım neg cıktı.şu an 10 gun var.arada özellıkle gece ağrım oluyor öyle şiddetlı değil ama sankı adet olacakmışım gıbı hıssedıyorum...ama daha 10 gun vqr duzenszılk var ama 35 günden aşağı olmuyor... hala arada adet olacakmışım gııb hıssedıyorum şişkınlık var karnımda. özellıle karnım açken sankı mıdem bulanıyor yıyınce gecıyor yada bana mıdem bulanıyor gıbı geliyor... ama hamıle olsaydım en azından değerımbıraz olsun fazla olmazmıydı. 0.1 çıktı...yüzde 70 gayet iyi.adet düzensizliğini araştır bence hormon testlerine falan baksınlar inşallah hiç bişey çıkmaz hemen hamiş olduğunu öğrenirsin
bızım seneye ayrı klma ıhtımalımız var esımle 2 yıl.tyını çıkack eğer ben gıdemezsem ayrıyız eğer olmazsa 2 sene sonrayaatacak. oyuzden bır an önce olsun ıstemıştık.ama 9 ay oldu yokYine de 1 seneyi normal kabul ediyorlar, stres yapma.İnşallah daha fazla bekletmez sizi :)
ohoooo 13 gün kala kandada çıkmaz tabi.Belkiiiii hamişsindir şimdiiii!geçen birisi vardı burda aynı senin gibiydi adet günleri düzensiz 35günde bir adet olan kaç defa doktora gitmiş ne testler yapmış çıkmamış adetten bikaç gün sonra umutsuzca Bi test yaptırmış orda görmüş.hatta tarlusal falan yazmış doktor adet olsun diye kadıncağızda bikaç gün içmiş adet söktürücü hapı.sizebişey sorsam .bir aksam oturuken bırden mıdem bulandı hıc olmazdı bırde kasıklarım ağrıyordu bene suphelendım13 gun kala tahlıl verdım neg cıktı.şu an 10 gun var.arada özellıkle gece ağrım oluyor öyle şiddetlı değil ama sankı adet olacakmışım gıbı hıssedıyorum...ama daha 10 gun vqr duzenszılk var ama 35 günden aşağı olmuyor... hala arada adet olacakmışım gııb hıssedıyorum şişkınlık var karnımda. özellıle karnım açken sankı mıdem bulanıyor yıyınce gecıyor yada bana mıdem bulanıyor gıbı geliyor... ama hamıle olsaydım en azından değerımbıraz olsun fazla olmazmıydı. 0.1 çıktı...
bence doktora gidin zaman kaybetmeyin,bişey kaybetmezsiniz tam tersi bir sorun varsa erkenden çaresini ararsınız.bızım seneye ayrı klma ıhtımalımız var esımle 2 yıl.tyını çıkack eğer ben gıdemezsem ayrıyız eğer olmazsa 2 sene sonrayaatacak. oyuzden bır an önce olsun ıstemıştık.ama 9 ay oldu yok![]()