• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Neden hamile kalamıyorum anlamadım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

kemanella

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2015
550
439
103
31
Merhaba hanımlar eşim sperm testi yaptırdı çok yoğun ve sağlıklı dediler.Ben de simir testine girdim yumurtalıklarıma bakıldı.Doktor hanım bana çok sağlıklı yumurtalıkların dedi bekleyin olur dedi.9 aydır deniyoruz hala nasip olmadı.Dualarınızı esirgemeyin 🙏🏻😔

Ovulasyon testi ile deneyin.

Izmiede iyi bir kadin dogum doktorunun yaninda calisiyordum doktorumuzla vie sohbet gecmisti aramizda. Onu anlatmak istyrm gecmis zamanlarda bile kocalar cocuklari olmayinca kadinin ustune kuma getirir ve Kuma Ile kadin ayni anda hamile.kalid bunun nedeni diger kadin artik. Kafasina takmaz cocugun niye olmuyor diye bu bile etki eder kafa rahat olmasi lazim.deedi Yani her ay acaba hamileniym demek bike etkilio dusunun. Bir digeri ise Bes kilo bile olsun. Vermek gerek Yani kadinlarin Bel cevresi yah baglad Buda hamileligin geciktirio ... Kilolu olmak degil mesele ve bir. Sonraki adim. Gun asiri iliskiye girilmesi lazim iliski oldu Hemen ayaga kalkmalara wc ye gtmemek Dus Hemen almamak ayaklari yukari kaldirmak bunlar da etkili oluo adet oldugunuz gunden itibarwn on Bes gun ekleyin o tarih en etkili tarih mesela ayin birinde adet oldunuz 15inde iliskiye girin sonra 17-19 bu sekilde ... Iliski ocesi Dua var I okuyn insallah rabbim nasip eder ama lutfen. Her ay dusunmeyin

Akışına bırak kafana takma demek ki psikolojik. Kafanı başka şeylerle meşgul et çocuk için birlikte olma. Zamanı gelince olur içini rahat tut en azından bir hastalık yok

Merhaba hanımlar eşim sperm testi yaptırdı çok yoğun ve sağlıklı dediler.Ben de simir testine girdim yumurtalıklarıma bakıldı.Doktor hanım bana çok sağlıklı yumurtalıkların dedi bekleyin olur dedi.9 aydır deniyoruz hala nasip olmadı.Dualarınızı esirgemeyin 🙏🏻😔
9 aydır deniyorsunuz , sanki 9 yıl olmuş ...
Bi akışına bırakın hayatı.
Hayırlı vakitte , hayırlı evlat olarak gelsin deyin.

Pıhtılaşma sorunu olabilir mi arkadaşım 3 sene uğraştı olmadı en son bu sorun çıktı ,ha bir de vücudu gebeliği tehlike olarak görüyormus... Buna sebep olan hormonları baskılayıcı hap içti şimdi hamile darısı size insallah

Acele etmeyin bizimkide 1 buçuk yıl sonra oldu

Ters rahim falan olmasın? O biraz zorlar herşey normal olsada

Merhaba birde tavsiye üzerine gittiğimiz bülent beyi denemelisiniz işinde son derece uzman.. (bülent berker) Sevgiler...

Gun asiri iliski olunca spermin kalitesi azaliyormus dye bliyorum.Ama iki uc gnde bir yapinca daha iyi oluyormus.Spermler daha kaliteli oluyormuş

Pıhtılaşma sorunu olabilir mi arkadaşım 3 sene uğraştı olmadı en son bu sorun çıktı ,ha bir de vücudu gebeliği tehlike olarak görüyormus... Buna sebep olan hormonları baskılayıcı hap içti şimdi hamile darısı size insallah
Pıhtılaşma sorunum olduğunu nerden anlayabilirim arkadaşınız nasıl anladı

Bizde de aynı durum var tüp tedavisi görüyorum şuan düşün😞
İnşallah en kısa zamanda hamile kalırsın canm sen ne kadar uğraştın ben de ona göre önlem alayım tüp yapayım gerekirse

Ben olsam mutlaka bir Dr a daha giderdim.
Tamam dokuz ay çok değil ama, gidin içiniz rahat etsin, tekrar bakılsın.
Bir sorun varsa çözüme odaklanilsin.
İnşallah hayırlısiysa gelir bebeğiniz ☺
İnşallah canm aminn☺️🙏🏻

Pıhtılaşma sorunum olduğunu nerden anlayabilirim arkadaşınız nasıl anladı
Bir düşük bir de kimyasal gebelikten sobra...iki düşüğü olana bakıyorlar ama ben ısrar etmiştim hiç düşük yaşamadan baktırnistin.iki düşüğüm var deyin gerekirse nereen bilecekler
Özelde pahalı bir tahlil devlette ücretsiz

Back