Gebeliğe Hazırlık Neden Gebe Kalamıyorum ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bana virüsten bahsediyorsunuz. Daha geçen ay hamile kalmışsınız. Ne iş anlamadım??

cocugun soy bagini degistirin boyle aferin

Mune hukuka aykiri olabilecek tarzda mesaj iceriyor bir el atin konuya lutfen

Bana virüsten bahsediyorsunuz. Daha geçen ay hamile kalmışsınız. Ne iş anlamadım??

ya siz cidden iyi degilsiniz. Birincisi bu dediginiz yasal degil etik degil ama sizin tuaf bir bakis aciniz oldugu icin size hicbirsey diyemeiyorum. Bu kafayla nasil cocuk yetistireceksiniz? Sanki dünyanin en normali gibi var böyle seyler diyor Allahim ya

Birde keske okudugunuzu anlayabilseniz. Ben size virus var hamile kalmayinmi dedim ba-na-ne sizin hamileliginizden. Ben size bu sürecte tedaviler durdu bu bir sürec bitince tedavi olursunuz dedim. Insan gibi cevap verdim. Siz anca saldiriyorsunuz. Terbiyesizlik yapmayin.

Tesekür ederim tek böyle düsünen olmaidigmi icin sevindim. Bosuna kendinizi tüketmeyin konu sahibi bizi anlayabilecek biri degil.

Tesekür ederim tek böyle düsünen olmaidigmi icin sevindim. Bosuna kendinizi tüketmeyin konu sahibi bizi anlayabilecek biri degil.
canim konu sahibi normal degil guzel guzel yazdim banada saldirgan bi cevap verdi cevap verip sinirlerini bozma buralarda bosver

Aaa aynı siz

Canım bende 3.5 yıldır deniyorum bizede sepebsiz infertelite demişlerdi 3 kere klomen çat. İğnesi kullandım olmadı bıraktım 2 ay tüp bebeğe karar verdim kontrole gittim o ay oldu ama 9 haftalık kalbi durdu ondan 1. 5 yıl geçti bu arada kürtaj kaynaklı yapışıklık çıktı 4 ay önce histereskopi oldum hala beklemedeyim sende gebe kalırsın merak etmw yeter ki sağlıkla ilerlesin bu arada bende pai ve mthfr 1298 c genlerimde homozigot mutasyon saptandı hamile kalırsam coraspin kullanıcam inşallah kalırım Bak ben bile bir kere kaldım bir daha olmuyor bazen olmayınca olmuyor

Haklısın. Allah bir kulunu bize nasip eder inşallah. Etmese de Rabbim bilir. Bir tane oyuncak bebek gördüm büyükler çok alıyormuş. İlgimi çekti bende sipariş verdim gerçek bebeği unuturum en azından

canim konu sahibi normal degil guzel guzel yazdim banada saldirgan bi cevap verdi cevap verip sinirlerini bozma buralarda bosver☺
Valla bu kadın iyi değil en son yazdığına bakarmısın ya allah vermiyorsa bir bildiği vardır benim çocuğum oluyor ama düşüyor mesela millete ne benim çocuğum olup olmamasından mesela iyi değil gerçekten psikolojisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…