MrsNorris
haklı. Merhaba, mesajımı beğenmemişsiniz, şaşırdım acaba ben beğenmedim diye mi beğenmedi yapıldı diye düşündüm, aradım taradım mesajlardan zorla buldum. Evet beğenmedi yapmışım, siz de gidip benim, çoğu kişinin virüste sağlığımızı korumamız gerektiği hakkında yorum yaptığı foruma yazdıpım mesajımı beğenmedi yapmışsınız. Virüsten korunmamız gerektiğini beğenmemişsiniz, başka işiniz yokmuşçasına uğraşmışsınız benle, çok şaşırmasam vaktimi ayırıp yazmazdım. Başka arkadaşın da dediği gibi kendinize gelirsiniz inşaallah, ben yeni doğum yaptım ve senelerce olmadı, yaşım 34. Her adet dönemi ağladım ama kimseye gidip de “siz anlamassınız çocuğunuz var” demedim, hayatımda ilk kez böyle bir tavır görüyorum. Asıl daha duygusal, merhametli yaklaşmanız gerekir. Yaşınız 23 . Ben 23 olsam zerre takmazdım. 33 te bile 40 yaşında olsam daha çok takardım diye düşündüm. Ben 23 olsam şuan dünyaları verirrim dimi ama imkansız. 25 e kadar zateb anne olursunuz ne var bu kadar değişik tavırlar. Sizin ki öfke de barındırıyor. 23 yaşında olmanız bile dünyalara değişilmez, inşallah bir nebze anlarsınız. Herşeyin hayırlısı olsun