Gebeliğe Hazırlık Neden Gebe Kalamıyorum ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah hepimize nasip etsin inşallah. Ovülasyon testi almıştım ama kullanmayı bilmediğim için boşa gitti

Canım beb3k işi birazda nasip rabbim ne vakit dilerse o zaman olur üzülme allahin izni ile virusden sonra aşılama tutar belki
Hamile kalamadığım için resmen sevinip göbek atanlar var. Onları gördükçe çok üzülüyorum.

Ama bu şekilde davranmayın kendinize.
Yumurta rezerviniz iyi olsa bile bu stresle kalitesi düşer bu şekilde de hamile kalmanız da zorlaşır inanın. Çok zor biliyorum stres yapmamak ama deneyin. Kafanızı başka şeyle meşgul etmeye çalışın.

Ben beklemek istemiyorum herkes çocuğu olmuyor diye laf etmeye başladı. Psikolojik baskı var üzerimde resmen çok boğuluyorum. Tüp bebek de çok pahalı
Bnce de pskolojik senin ki ama burada 10 senedir çocuk bekleyenlere göre de tuhaf inan ki. Aşılamanın ilişkiden pek farkı yok ilaçlar fln yine aynı tutuyor hemen hemen. Kalan da oluyor tabi

Yumurtalarin normalmi amh diye bir test var onu yaptirdinizmi

Hamile kalamadığım için resmen sevinip göbek atanlar var. Onları gördükçe çok üzülüyorum.
öyle şeyler düşünme canım benim onların karaktersizligi sen böyle zamanlarda derin bir nefes al ve Allah benimle beraber diye düşün inşallah gönülden inanıyorum ki bebegin olacak olduğu zamanda bunları hatırlayıp sen gülüceksun DUA HER KAPIYI AÇAR bolca meryem suresi oku dua et ve doktor tedavi me gerekiyorsa peşini birakma

Ovulasyon testi kullanımı konusunda yardımcı olabilirim isterseniz. Şu an kullanıyorum ben, 2. Ayım bu
Lütfen yardımcı olun. Bende bugün sirapiş verdim 3 gün sonra gelecek. Bugün reglimin 2. günü

Allah razı olsun ağzından bal akıyor çok teşekkür ederim

Seni sadece senin yaşadığın şeyi yaşayan anlar diğer konuşanları kulak arkası et herşey güzel olucak bundan inan
Bana diyen yok genelde ama anneme laf sokuyorlarmıl genelde. Onun da ağrına gidiyor tabi üzülüyor. O yüzden stres yapıyorum

canım kendını bu kadar kotu ve cagresız dusunme bızım komsunun 17 yıl sonra olmuş yanı acele etme bıraz sabret
Rabbım dogru zamanı beklıyordur sen bol bol dua et namaz kıl namazının arkadasına bol bol dua et :)

Bana diyen yok genelde ama anneme laf sokuyorlarmıl genelde. Onun da ağrına gidiyor tabi üzülüyor. O yüzden stres yapıyorum
Hiiiioc kafana takma rahat ol azcık elimizde değil üzülüyoruz millet de ağzı olan konuşuyor allah'a havale et annende onlar çocuk istemiyor falan desin ben öyle dedittiriyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…