makule37 Mutluolmayaçalışanmutsuz Kayıtlı Üye 25 Aralık 2012 590 40 118 2 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi makule37 #1 bir soru sorucam eklentilrden fotograf yükleyemiyorum çok önceden paylastıgım fotolar var yeni foto yüklerken süre doluyor ama sonra HATA OLUŞTU DİYORR günlerdir uğrasıyorum
bir soru sorucam eklentilrden fotograf yükleyemiyorum çok önceden paylastıgım fotolar var yeni foto yüklerken süre doluyor ama sonra HATA OLUŞTU DİYORR günlerdir uğrasıyorum
makule37 Mutluolmayaçalışanmutsuz Kayıtlı Üye 25 Aralık 2012 590 40 118 2 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi makule37 #2 site yönetimi bari sennn yardım etttttt kimse bakmıyo deliricem nasıl bi site bu ya foto yüklenmiyo bişiy olmuyo
site yönetimi bari sennn yardım etttttt kimse bakmıyo deliricem nasıl bi site bu ya foto yüklenmiyo bişiy olmuyo
Kazen Ahtapotlara takılıp gidiyor aklım 🦀 Administrator 14 Kasım 2001 21.341 En iyi cevaplar 2 69.475 1.623 101 5 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi makule37 #3 makule37 .!.: site yönetimi bari sennn yardım etttttt kimse bakmıyo deliricem nasıl bi site bu ya foto yüklenmiyo bişiy olmuyo Genişletmek için tıkla... Yüklediğiniz fotoğraflar 2 M büyük ise hata alırsınız, yok 2 M küçük ise lütfen browser değiştirin.
makule37 .!.: site yönetimi bari sennn yardım etttttt kimse bakmıyo deliricem nasıl bi site bu ya foto yüklenmiyo bişiy olmuyo Genişletmek için tıkla... Yüklediğiniz fotoğraflar 2 M büyük ise hata alırsınız, yok 2 M küçük ise lütfen browser değiştirin.