- 3 Ekim 2014
- 228
- 410
- 36
- Konu Sahibi Prenses Diana
Nasıl mutlu olursak , öyle yaşamalıyızılk ewlıgımden sonra bır daha ewlenmeyı dusunmuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl mutlu olursak , öyle yaşamalıyızılk ewlıgımden sonra bır daha ewlenmeyı dusunmuyorum
ne sıkması hayatta var olan gercekler bunlarölüm ne kötü , canımdı o benim...hiç keyfim yok...kafam dagılsın diye buraya giriyom...canınızı sıktıysAm özür.
Başın sağolsun cnm , yakının mı
kesınlıkle oyleeNasıl mutlu olursak , öyle yaşamalıyız
Unuttuğumuz bir gerçek !!! Yanıbaşımızda duran , can sıkmak olurmu , biraz iyi olmana yardımcı olabilsek keşkeölüm ne kötü , canımdı o benim...hiç keyfim yok...kafam dagılsın diye buraya giriyom...canınızı sıktıysAm özür.
ölüm ne kötü , canımdı o benim...hiç keyfim yok...kafam dagılsın diye buraya giriyom...canınızı sıktıysAm özür.
Bu ara bende ölüm korkusu belirdi , esasen korkmuyorum sadece gideceğim yeri bilmiyorumÖlüm yeni bir başlangıç tanrılar yanında olsun!
Sen canını sıkma dünyada ki görevi son buldu sadece..
Ayrılık üzerine kurulu dünya .. Bir tarafı hep hüzün ...yakın...benim kan bagım olmasa da kan bagım varmış kadar yakın...
kımde yokkı o korkuBu ara bende ölüm korkusu belirdi , esasen korkmuyorum sadece gideceğim yeri bilmiyorum
Bu ara bende ölüm korkusu belirdi , esasen korkmuyorum sadece gideceğim yeri bilmiyorum
Bazen herşey çok saçma geliyor ! Bu yüzden belki , kök salmak üremek istemiyorum !kımde yokkı o korku
Şahsen bende yok Tanrıya sukurkımde yokkı o korku
Bu ara bende ölüm korkusu belirdi , esasen korkmuyorum sadece gideceğim yeri bilmiyorum
Nereye gideceğin önemli değil ki gitmeden neler yapabildin o önemli olan bu .
Yapacağın tek şey mutlak kudret e teslim olmak ozaman korkular ve belirsizlikler Azad olur
Babaanne ve annanemin vefatına şahit oldum ... Kuş gibi uçtular !! Yüzleri ürkütücü değil masumdu .. Huzura ermiş , kurtulmuş gibi ... Çok çekmişlerdi budünyada.işte bilsek bilebilsek keşke! şu an sadece herseyi sorguluyorum! öldügünde son sözleri yakınlarına "ışıkları kim kapattı " demiş...geceydi vefat ettiginde...ve bir daha ışıkları açılmamasına gitti...ışıkları sönmesin!
Teslimim zaten , mesela bu dünyadan pek hazzetmem ? Burada mutluluğu zorlamak komik geliyor
Yok canım , karışık değil , tam aksine ! Büyük resimden bakmayı öğrendim ...Buradan haz etmemek son derece normal fakat tadını çıkarmalisin senin biraz aklın karışık sanırım daha fazla kurcalamayayim :)
Babaanne ve annanemin vefatına şahit oldum ... Kuş gibi uçtular !! Yüzleri ürkütücü değil masumdu .. Huzura ermiş , kurtulmuş gibi ... Çok çekmişlerdi budünyada.
Yok canım , karışık değil , tam aksine ! Büyük resimden bakmayı öğrendim ...
Yok cnm almıyayım , o uzak doğunun zımbırtı işlerinden biraz cnm yandı çünkü ... Biliyorum o ruhunlu sevişme olayınıTadını çıkar ozaman suan mutluluğu komik bulmak yerine Nirvana da ruhunla sevişmen gerek