- 6 Ekim 2014
- 850
- 744
- Konu Sahibi Prenses Diana
Bu arada konuna yazmayayim ban yemeyelim demissin ya. Eski konulara yazinca cezami aliyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Önce bi yaşayıp sonra gelmedikki dünyaya , hayatı bir önce gelenlerden ve yaşadıkça öğreniyoruzSen de mi yaşadin böyle şeyler?
İnsanlar seni fazla umursuyor olabilirmi ?İnsalari fazla umursamak ***
Bir derdim var forumunda sohbet edip geyik yapamıyosunBu arada konuna yazmayayim ban yemeyelim demissin ya. Eski konulara yazinca cezami aliyoruz
Anladim sen sohbet edelim diye çagırdin buraya. Ben de sandim ki konuyla ilgili bişey yazacaksin eski konuyu hortlatmayayim ban yemeyelim deyince. Çünkü bilmiyorum öyle bisey yapip ceza almak istememBir derdim var forumunda sohbet edip geyik yapamıyosun
Bu arada konuna yazmayayim ban yemeyelim demissin ya. Eski konulara yazinca cezami aliyoruz
Oradan cvp yazsam konu dışına çıkmış olacaktım . Neyse öle işte . Prfsynl destek deyince ? Sorunu sorayım dedimAnladim sen sohbet edelim diye çagırdin buraya. Ben de sandim ki konuyla ilgili bişey yazacaksin eski konuyu hortlatmayayim ban yemeyelim deyince. Çünkü bilmiyorum öyle bisey yapip ceza almak istemem
29 canim sen kaç yaşindasin?Kita çok tatlisin kaç yasindasin sen. Hem biri uzulunce çok daha fazla üzülüyorum ya kiyamam
camdavul ile ayni sorun. Sen psikolog ya da psikiyatrist misin? Eğer öyleysen çok sevinicemOradan cvp yazsam konu dışına çıkmış olacaktım . Neyse öle işte . Prfsynl destek deyince ? Sorunu sorayım dedim
Kimle ? Abimle mi ? :))Feyza benim başımı bağla baş göz edelim şurda
[/QUOTE]insanları anlamak için pskytri olmaya gerek yokki .. tecrübe ,özveri , paylaşmak QUOTE="kita_kitta, post: 37299946, member: 629618"] camdavul ile ayni sorun. Sen psikolog ya da psikiyatrist misin? Eğer öyleysen çok sevinicem
Gelip biraz hareketlendirdim :))Bu geyik topiğinin üstüne ölü topra serpmişler fuuuu sessizlikll
Ooo kimler gelmiş :) topiğimize renk kattınız efinimKimle ? Abimle mi ? :))
Gelip biraz hareketlendirdim :))
Hahahha :))) Teşekkürler....:)Ooo kimler gelmiş :) topiğimize renk kattınız efinim
İngilizcen fena değilmiş ::))Where is the ection , this is the bereket
Evet psikolojiye merakliysan ve empati kurabiliyorsan insanlari anlayabilirsin. Bende merakliyim psikolojiye