- 3 Aralık 2015
- 22
- 1
- 38
- Konu Sahibi Lutfen yardimci olun
Merhaba bayanlar, 6 yıllık evliyim. İYİ Orgazm olamama sorunum var.evliliğimin ilk yıllarında depresyon tedavisi görüyordum.öfke kontrol sorunum vardı.bu süreç esnasında seks bağımlısı gibiydim. hatta yaşadığım orgazm o kadar güçlüydiki ben kalbimin bunu nasıl kaldırabildiğini merak ediyordum.etim kemiğimden ayrılırcasına.3 yıl sonra depresyon tedavim olumlu bir şekilde bitti ve tam olarak bir gün eşimle ilişki esnasında artık hayatımda herşey mükemmel dedim, mutluyum, eşim, işim, evim var , e seks hayatımda da kusursuz diye içimden geçirdim ve o gün ve o günden sonra orgazmı eskisi gibi hiç yaşayamadım.yani eskiden yaşadığım haz şimdiki yaşadığım hazzın en az 100 katı şiddetindeydi.. 1 sene sonra oğlum oldu ve arkasından ağır bir lohusa dönemi atlattım.1 buçuk sene sonra lohusa süreci de bitti.yani 3 ay önce.ve ben son 3 senedir o eski orgazmı tekrar bir kez bile yaşamadım. Bu süreç içinde yaşadığım orgazmlar da ya çooook az zevk aldım ya da biraz.eski yaşadığım orgazmlara 10 puan versem şimdiki orgazmlarıma 0-1-1,5 veririm.ve eşim cinselliğe çok düşkün.dolayısıyla bu iş benim için sıkıcı bir görev olmaya başladı.sizce bu sorunumu nasıl çözebilirim?nasıl eski halime dönebilirim?fiziksel bir durum.olup olmadıďını nasıl anlayabilirim??