- 15 Şubat 2015
- 13.326
- 46.982
- Konu Sahibi yalnizkus_
PBegan hsjjsjdjs
Burdakiler gozleriylen yedi bitirdi kadini, nazardan duramadi buralarda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
PBegan hsjjsjdjs
Konunun üstünden geçmiş biraz sizin yaşlarınızdayken eşimle tanıştım kendisi 5 vakit namazını kılan asosyal biriydi hayat tarzımız çok farklıydı ve ilişkimiz seks ile başladı hala bile beni ayarttın der :) ama sadece cinsellik yoktu çok iyi arkadaş olmuştuk bir ara onun günah bu yaptığımız bunalımları yüzünden ayrıldık .Sonra bir gün pat diye istemeye geldiler hala bile değişik geliyor bana evli olmak ama sizin sorun bu değil sanırım evlenseniz bile cinsellik yaşamak istemiyorsunuz anladığım kadarıyla yani onun için kendiniz gibi aseksüel biriyle tanışmanız gerekir burda forumlar da çok vardı bir ara aseksüel eşlerinden şikayetçi kadın üyeler işte isteyene denk gelmiyor bu işler kısmet nasip Allah karşınıza kalbinize göre birini çıkartsın inşallah26 yaşında oldukça güzel ve çekici biriyim. Girdiğim ortamlarda hemen fark edilirim, burada kendimi övmek için hiçbir sebep yok sanal bir ortam herkes hemcinsim sadece tepki almama sebep olacak ama yine de fikir oluşturması açısından yazma gereği duydum. İstanbul'a iş sebebi ile geldim, yazılımcıyım ve işinde oldukça başarılı biriyim. Ben istiyorum ki işimle ilgileneyim kalanında dostlarımla güzel vakit geçireyim ama kızlı erkekli her ortamda kız arkadaşlarımın yakın arkadaşları, hoşlandıkları adamlar hatta bazen sevgilileri bile bana yazılıyor. Bu bana has bir durumda değil günümüz de maalesef ki kanı bozuk insan epey çoğaldı, hayatın her yerinde karşımıza çıkıyorlar.
Fakat tek sorun bu da değil. Ne zaman hayatıma birini alsam erkeklerin en büyük dertleri bana dokunmak, sarılmak, sevişme arzusu oluyor. Tüm arkadaşlarım akıllı, hoş sohbetli, eğlenceli biri olduğumu söyler ama neden erkeklerin benimle dertleri temas kurmak, yakınlaşmak oluyor? Tüm erkeklerin şey peşinde olmasından, onlardan ve çüklerinden çok sıkıldım.
Teşekkür ederim öyle kişiler de aseksüel olmayan erkekler kadar ilgi göstermiyor maalesef iki ucuKonunun üstünden geçmiş biraz sizin yaşlarınızdayken eşimle tanıştım kendisi 5 vakit namazını kılan asosyal biriydi hayat tarzımız çok farklıydı ve ilişkimiz seks ile başladı hala bile beni ayarttın der :) ama sadece cinsellik yoktu çok iyi arkadaş olmuştuk bir ara onun günah bu yaptığımız bunalımları yüzünden ayrıldık .Sonra bir gün pat diye istemeye geldiler hala bile değişik geliyor bana evli olmak ama sizin sorun bu değil sanırım evlenseniz bile cinsellik yaşamak istemiyorsunuz anladığım kadarıyla yani onun için kendiniz gibi aseksüel biriyle tanışmanız gerekir burda forumlar da çok vardı bir ara aseksüel eşlerinden şikayetçi kadın üyeler işte isteyene denk gelmiyor bu işler kısmet nasip Allah karşınıza kalbinize göre birini çıkartsın inşallah
Merhaba, yok rica ederim, borderlinedan şüphelenmiyorum değil bazen. Birkaç kere psikiyatri sürecim oldu ama tanı süreçleri çok uzun sürüyor tanı vs alamadım o yüzden. ama bunları sadece ben değil geçen gün arkadaşımla yürürken arkadaşım bile erkek kadın herkes sana bakıyor dedi. belki de dediğiniz gibi farkında olmadığım flörtöz bir halim vardır ama erkekler dişi olan herhangi birşeye anında yazılmaya hazırlar artık o yüzden şaşırtmamakta lazım bir yandan.1. Erotomania veya borderline kişilik bozukluğu olabilir gerçekte insanlar normal davranıyorken üzerinize alınıyor olabilirsiniz
Ben de foto istiyorum lütfen :) Özelden de atabilirsinYa sizi çok merak ettim,bir foto alabilir miyiz? Gerçekten bu güzelliği çok merak ediyorum hele ki arkadaşlarınızın sevgililerinin bile size sulanıyor olması.Sizi çok merak ediyorum.
26 yaşında oldukça güzel ve çekici biriyim. Girdiğim ortamlarda hemen fark edilirim, burada kendimi övmek için hiçbir sebep yok sanal bir ortam herkes hemcinsim sadece tepki almama sebep olacak ama yine de fikir oluşturması açısından yazma gereği duydum. İstanbul'a iş sebebi ile geldim, yazılımcıyım ve işinde oldukça başarılı biriyim. Ben istiyorum ki işimle ilgileneyim kalanında dostlarımla güzel vakit geçireyim ama kızlı erkekli her ortamda kız arkadaşlarımın yakın arkadaşları, hoşlandıkları adamlar hatta bazen sevgilileri bile bana yazılıyor. Bu bana has bir durumda değil günümüz de maalesef ki kanı bozuk insan epey çoğaldı, hayatın her yerinde karşımıza çıkıyorlar.
Fakat tek sorun bu da değil. Ne zaman hayatıma birini alsam erkeklerin en büyük dertleri bana dokunmak, sarılmak, sevişme arzusu oluyor. Tüm arkadaşlarım akıllı, hoş sohbetli, eğlenceli biri olduğumu söyler ama neden erkeklerin benimle dertleri temas kurmak, yakınlaşmak oluyor? Tüm erkeklerin şey peşinde olmasından, onlardan ve çüklerinden çok sıkıldım.
Oy beganim beganim ona noldu acaba yaaa . Benden fena nefret ediyor olabilir baya kafaya almıştımBurda bi uye vardi. Yoldan gecenler bile kaslarını şişirip ona gosterirdi. Muayene icin gittigi doktorun bile dibi düşmüştü.
Bence aura meselesi. Oyle bi enerji saciyosunuz ki erkekler hayran kaliyo. Mesela bende guzel bi kadınım geldim gidiyorum kapimda sira olmadılar. Auram dusuk herhalde. Sizde Bunlari her yerde anlatmayın nazar değer
Kadini kiskandiniz hepOy beganim beganim ona noldu acaba yaaa . Benden fena nefret ediyor olabilir baya kafaya almıştım
yalnız değilsiniz26 yaşında oldukça güzel ve çekici biriyim. Girdiğim ortamlarda hemen fark edilirim, burada kendimi övmek için hiçbir sebep yok sanal bir ortam herkes hemcinsim sadece tepki almama sebep olacak ama yine de fikir oluşturması açısından yazma gereği duydum. İstanbul'a iş sebebi ile geldim, yazılımcıyım ve işinde oldukça başarılı biriyim. Ben istiyorum ki işimle ilgileneyim kalanında dostlarımla güzel vakit geçireyim ama kızlı erkekli her ortamda kız arkadaşlarımın yakın arkadaşları, hoşlandıkları adamlar hatta bazen sevgilileri bile bana yazılıyor. Bu bana has bir durumda değil günümüz de maalesef ki kanı bozuk insan epey çoğaldı, hayatın her yerinde karşımıza çıkıyorlar.