GUNCEL;
Kizlar engeli kaldirmis. Rehberimden silmistim ama cok onceden whatsap durumumu gormesin diye orda engellemistim. Yine whatsap durum ayarlarima bakayim dedim onu unutmustum. Ama ne goreyim profil resmi gozukuyor, engeli kaldirmis.
Bunun amaci ne ola ki ???
Arkadaslar eskiden hep takip ederdim burayi. Uzun zamandir bakmamistim ama biriyle konusabilsem deyince ilk aklima siz geldiniz ve bende uye oldum :)
Benden bir yas buyuk biriyle , 1 bucuk senedir konusuyoruz ara ara konusmadigimiz zamanlar oldu. Genelde ben bitiriyorum ama dayanamayip yazdigimiz oluyordu.
Neyse en sonki konusmamizdan once beni engelledi bir gun sonra engeli kaldirdi. Engeli kaldirdiktan 1 ay sonra da yazdi. Konusmaya devam ettim ahh salakligim. Neyse biraz konustuk ki artik sogudugumu anladim ve konusmayi kestim. Hatta ya sen yaziyorsun ya ben en iyisi hattimi degismek yazdim. Cevap vermedi. Zaten hic bir zaman bana ne kizar ne hakaret eder. Bir kere bile kotu soz soylemez, rahatsiz etmez, Hep tamam der susar. Siniri gecince yazar
Yine sustu artik mesaj beklemiyordum.
Tek merak ettigim bir ay filan oldu bunu yazali ve bugun beni engellemis.
Engellemesindeki amaci hic anlamadim. Zaten yazmiyorum ki o zaten yazmaz. Sinirliyse niye yazar yazmaz engellemedi ?
Dipnot: iliskide kriterlermiz farkliydi. Basindan beri beni oyle kabul etti. Muhabbetimi sevdigini hayallerimizin ayni oldugunu en yakin arkadsinada tam hayalimde ki kadin dedigini soyledi. Hatta arkadasiyla tanisacaktik bulusup ki ben kizdim ve bana cevap vermeyince, yoruldum bu tavirlarindan tamamen kopardum bagimi. Neyse Kendisi kiz arkadaslariyla cinsellik yasiyor. Hayat tarzi bu. Barmen ve biskolata erkegi tarzinda 1.95 boyunda kasli filan.
Hic hayir diyen olmamis ona. Benden kopamama nedenini cinsellik yasamayi merak etmesine bagliyorum. Veee tabiki ilk reddeden kadin olarak beni ele gecirmek istedi ama ben kk takip eden bir hatun olarak yer miyim. Cizgimi korudum

Sizler ne dusunuyorsunuz