- 26 Nisan 2021
- 837
- 2.351
- 28
- Konu Sahibi Karadenizz345
Benimkisi sadece düşünce buna göre asla hareket etmeyin. Kendi hislerinize güvenin...Demekki simdiye kadar yazmami bekledi :) baska denizlere yelken actiysa oturup onu dusunemicem :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimkisi sadece düşünce buna göre asla hareket etmeyin. Kendi hislerinize güvenin...Demekki simdiye kadar yazmami bekledi :) baska denizlere yelken actiysa oturup onu dusunemicem :)
Tamam iste konusmayinca boyle olmayacagini anlamistir, belki de uzulmustur. Illa ki hayatinda birisi oldugu icin degil, istedigi gibi olmadigi icin. Engelleme sebebi umudunu kestigi icindir. Zaten konusmuyorsunuz diyedir. Umursanmadigini dusundu belki de kizgin. Bilemeyiz bir suru ihtimal var :)Eet tabiki sklmis olabilir ama yine de geliyordu. Ben asla yazmasam da geldi. Ve bu engel olayi tamamen soguttu beni. Hatta yazdimki artik ben bile sıkıldim sen de sıkılmissindir dedim biraktim. Ilk gorur gormez engellese anlardim. Durdu durdu bir ay sonra
İyi de sadece o değil ki, sende çocukça davranmissin hep bitirip bitirdikten sonra dayanamayıp yazan sizmissiniz ondan normal yani. İkiniz de büyüyü benceEvettt aslinda bu da olabilir ama engelleyince yazamam ki nasil yazmami bekliyor. Zaten dikkat ettigimi farke ettigimi asla belli etmem yazmam bitti artik cidden sıkıldim boyle cocuk gibi
Katılıyorum genç yaşlarda olur böyle hatalar ama artık büyüyün.İyi de sadece o değil ki, sende çocukça davranmissin hep bitirip bitirdikten sonra dayanamayıp yazan sizmissiniz ondan normal yani. İkiniz de büyüyü bence
Evet bu gercek ama sorunlu ailede buyuyenler sorunlu karakter oluyor.durup durrkende isine gelmeyen bisey dedjgimdede. bazen sucelik cok iyi biri diye engeleldigi bile oldu. engel kaldirinca hemen yazismadim hic bi sure bejledik hep. duzEnsiz bir ailesi vardi coxukluguda oyle.gecmis bu dengesizlikleri ona yoruyorum ben
Hislerim nötr suan.Benimkisi sadece düşünce buna göre asla hareket etmeyin. Kendi hislerinize güvenin...
Cok guzel bir cumle "istedigi gibi olmadigi icin " cunku bana demistiki isteyip de alamadigim hicbisy olmadi dedi. Ben haric :) birde taksimde takiliyordu barmen. Hayat tarzi da bir kiz buluyor 20 gun cinsellik yasiyorlar, kiz buna geliyor yada o gidiyor. Kimi sadece takilmalik olmus kimiyle uyusursa da sevgili olmus. Biriyle uzun sevgili olmus ayni evde yasamislar. Hayatinda ilk defa cinsellik yasamadan bu kadar uzun konustugu kiz oldum. Ilk bas aklima geliyordu cinsellik yasamak, ama istemedim o yuzden kactim. Cunku cok da yakisikliydi cidden biskolata erkegi modeliydi. 1.95 boyunda kasli, liseden beri spor yapan kitap okuyan entellektuel bir tip. Biliyordum oyle yaklasir sadece diye, ama hic israr etmedi hic rahatsz etmedi. Eee demekki her istediginu elde edemiyor insan.. herkesin kendi hayati beni ilgilendirmiyordu taa ki engelleyene kadar.Tamam iste konusmayinca boyle olmayacagini anlamistir, belki de uzulmustur. Illa ki hayatinda birisi oldugu icin degil, istedigi gibi olmadigi icin. Engelleme sebebi umudunu kestigi icindir. Zaten konusmuyorsunuz diyedir. Umursanmadigini dusundu belki de kizgin. Bilemeyiz bir suru ihtimal var :)
Bekliyor olabilir. Ama daha cok beklerHayatında birisi olabilir ya da siz yazarsınız diye bekledi hareket olmayınca da gıcık olup engellemiş olabilir.
Bence hiç muhatap olmayın.
Evet ama surekli bitir baris degildi tabi ilkbaslarda zaten iliski gibi degildi baya muhabbet guzel gidiyordu uzun zaman normaldi hersey. Neyse artik olan oldu da. Eet insan yasadiklariyla ogrenerek buyuyor..İyi de sadece o değil ki, sende çocukça davranmissin hep bitirip bitirdikten sonra dayanamayıp yazan sizmissiniz ondan normal yani. İkiniz de büyüyü bence
Yok emin degilim, zaten son zaman cevrimici denk geliyordum..İlişkisi olmadığından eminseniz sizi meraklandırmak istiyor olabilir. Yazmanız için yapıyordur belki. Başıma geldi şu an öyle bir durumun içindeyim oradan biliyorum.
Böyle yaparak amaçlarına da ulaşmış oluyorlar aslında. İnsanın kafasında bir sürü soru işareti. Engellemek bana göre umursamaktır bir tepkidir. Hissiz olmadıklarını gösteriyor.Yok emin degilim, zaten son zaman cevrimici denk geliyordum..
Ama soylediginiz de bir secenek cunku ilk engellediginde sadece bir mesaj da olsa ulasmistim bir sekilde ve mobbing degildim soyleseydin anlardim yazmistim. Belki benm bitirmemi yediremedi bilemiyorum tabi hersey olabilir iste
Bitirip bitirip tekrar baslanan bir iliski var. Engeleyip engelleyip engel kaldirmalar var. Belli ki iliskinin temeli saglam degil. Oturmamis bir iliski. Cocukca degil mi yaptiklariniz? Ne tam bitirebiliyorsunuz ne de surdurebiliyorsunuz. Bu sekilde birbirinizin hayatindan tam cikmadiginiz surece kendi onunuze de bakamazsiniz. Bence en sagliklisi beni engelledi mi engellemedi mi diye dusunmek yerine hayatina devam etmek ve o kisiyle gorusmemek. Belli ki yapamiyorsunuz. Belli ki ikiniz tekrar bir araya gelseniz de bitecek bu iliski, cunku temeli saglam bir iliski bu kadar cok denemeden gecmezdi. Her bosluga dustugunuzde de birbirinize tekrar yazmaya basliyorsunuz bu da karsi tarafta bir beklenti yaratiyor. En iyisi heryerden engelleyip kokten bitirmek. Cunku bunu yapmadiginiz takdirde belli ki iki taraf da beklenti icine girip hayatina yön veremeyecek.
Böyle yaparak amaçlarına da ulaşmış oluyorlar aslında. İnsanın kafasında bir sürü soru işareti. Engellemek bana göre umursamaktır bir tepkidir. Hissiz olmadıklarını gösteriyor.
Yani mantık yok bir kere. Rahatsızlık verilmediği sürece engellemek de saçma geliyor. İşte sinirlendirmek amacı sizi merak ettirmek. Bazı erkekler öyle peşinden koşturmayı sever. Yazmanızı istemese size söylerdi veya engeli o zaman koyardı. İçten içe zevk alıyordur. Tuhaf insanlar.Ama konusmak istemiyorum yazmiyor. 5 mesaj yaz cevap vermez. Ama yazmami istiyor mu istemiyor mu anlayamiyorumda. Sonra kizip konusmyalim diyorum gene kendi kendime gelin guvey oluyorum :) sonra da ilk engelini yapmisti. Istemiyorsan soyle artik istemiyorum yolumuza bakalim. Hic konusmuyor. Fitil oluyorum
10 numara cevap. Kelime kelimesine katılıyorum.Bitirip bitirip tekrar baslanan bir iliski var. Engeleyip engelleyip engel kaldirmalar var. Belli ki iliskinin temeli saglam degil. Oturmamis bir iliski. Cocukca degil mi yaptiklariniz? Ne tam bitirebiliyorsunuz ne de surdurebiliyorsunuz. Bu sekilde birbirinizin hayatindan tam cikmadiginiz surece kendi onunuze de bakamazsiniz. Bence en sagliklisi beni engelledi mi engellemedi mi diye dusunmek yerine hayatina devam etmek ve o kisiyle gorusmemek. Belli ki yapamiyorsunuz. Belli ki ikiniz tekrar bir araya gelseniz de bitecek bu iliski, cunku temeli saglam bir iliski bu kadar cok denemeden gecmezdi. Her bosluga dustugunuzde de birbirinize tekrar yazmaya basliyorsunuz bu da karsi tarafta bir beklenti yaratiyor. En iyisi heryerden engelleyip kokten bitirmek. Cunku bunu yapmadiginiz takdirde belli ki iki taraf da beklenti icine girip hayatina yön veremeyecek.
Neden engelledi mi engellemedi mi diye bu konuya cok odaklaniyorsun ki? Bitmis bir iliskide engellese ne olur, engellemese ne olur? Onu hala takip ediyorsun. Neden? Ne gerek var?Evet cok haklisiniz. Benmde merak ettigim kisim bu. Onun iliskileri cinsellik uzerine. Ve benm suan cinsellik yasamak istemedigimi bildigi halde gitmemesini de anlamiyordum. Ben onun ipini saldim git dedim. Hem engelledi kaldirdi. Engeli kaldirinca da yazmadi. Sanki beni hep kenarda bekletiyor.
Yani bekletiyordu. Belki simdi engelini hic kaldirmayacak artik o da yoruldu. Cunku suan engelledigini gorunce off yine mi dedim. Baydi cidden.
Engellemek sapikmis muamelesi dgil mi ayrica. Ben sapik gibi dadandim sanki..
Evet pandemi boyunca konustuk hic engelleme olmuyordu. Pandemi arkadasligi demekki. arada ozlemis olabilir bir bucuk sene aliskanligi o da bence.Bu görüşmeden bir ilşki çıkmaz, çıksa da güzel, sağlıklı olmaz. 1,5 yıl sürüncemede kalınır mı? ilişkisi olunca engelliyor, bitince açıyor sizinle öylesine konuşuyor bence. Doğru ilişki sizi sürüncemede bırakmaz. Konuşmak istemiyorum yazmıyor ki tekrar canı sıkılırsa yada ilişkisi yürümezse yazabilsin
Evet cok garip dimi. Muhabbet ediyorduk birkac gun konusmadik sonra yazmaya basladim cevrimici ama yazmiyor. Ben kizip soylenince de gene yazmiyor. En azindan biri var yolumdan cekil de. Sal ipimi. Salmiyorda. Sonra engelle, Keske ilk engellediginde yazmasaydim ama olsun hayat tecrubesi oldu bana da. Ölmedim ya sonucta yasanmasi gerekti demekkiYani mantık yok bir kere. Rahatsızlık verilmediği sürece engellemek de saçma geliyor. İşte sinirlendirmek amacı sizi merak ettirmek. Bazı erkekler öyle peşinden koşturmayı sever. Yazmanızı istemese size söylerdi veya engeli o zaman koyardı. İçten içe zevk alıyordur. Tuhaf insanlar.
Neden engelledi mi engellemedi mi diye bu konuya cok odaklaniyorsun ki? Bitmis bir iliskide engellese ne olur, engellemese ne olur? Onu hala takip ediyorsun. Neden? Ne gerek var?
Onune bak. Onu takip ettigin surece hayatina yeni birini alamayacaksin
Suan hayatinda biri olsaydi su engelleme isini takacak miydin? Hayir umurunda olmayacakti. Seni engelleyince mi degerin dustu? Hayir.
Belki onu hala takip edip etmedigini olcmek icin engelleyip engelleyip kaldiriyor. Belki de hayatinda yeni biri var. Cevabi bilemem ama tek bildigim su yasadiginizin adi ne ise cok dengesiz bir iliski. Saglikli bir iliskide bu tip sorunlar olmaz. Cevaplar nettir, insan saglikli dusunur saglikli iliskide. Saglikli iliski de saglikli insanlarla kurulur. Oysa siz ne bitirebiliyorsunuz ne baslayabiliyorsunuz. Boslukta olunca birbirinize sariyorsunuz ama aslinda birbirinizle de yapamiyorsunuz.
Ikinizin de iliskiden beklentisi farkliymis zaten.
Seninle uğraşmak istemiyor. Engellemesine bir anlam yükleme. Özü işte onun umurunda değilsin.Arkadaslar eskiden hep takip ederdim burayi. Uzun zamandir bakmamistim ama biriyle konusabilsem deyince ilk aklima siz geldiniz ve bende uye oldum :)
Benden bir yas buyuk biriyle , 1 bucuk senedir konusuyoruz ara ara konusmadigimiz zamanlar oldu. Genelde ben bitiriyorum ama dayanamayip yazdigimiz oluyordu.
Neyse en sonki konusmamizdan once beni engelledi bir gun sonra engeli kaldirdi. Engeli kaldirdiktan 1 ay sonra da yazdi. Konusmaya devam ettim ahh salakligim. Neyse biraz konustuk ki artik sogudugumu anladim ve konusmayi kestim. Hatta ya sen yaziyorsun ya ben en iyisi hattimi degismek yazdim. Cevap vermedi. Zaten hic bir zaman bana ne kizar ne hakaret eder. Bir kere bile kotu soz soylemez, rahatsiz etmez, Hep tamam der susar. Siniri gecince yazar
Yine sustu artik mesaj beklemiyordum.
Tek merak ettigim bir ay filan oldu bunu yazali ve bugun beni engellemis.
Engellemesindeki amaci hic anlamadim. Zaten yazmiyorum ki o zaten yazmaz. Sinirliyse niye yazar yazmaz engellemedi ?