Kendin istemiyorsan estetik yaptırma.Merhaba, göğüslerim büyük ben’de çok isterdim küçük olmasını.
Hep üzülüyorum hiç bir şekilde Kendıne göre bir südyen bulamıyorum sürekli düşüyor tutmuyor canımı çok sıkıyor emzirime dönemi daha fazla büyüdüler’ normalde’de zaten çok büyük şimdi tam sarktı bide arkadaşlarım hep bu lafı dıyor çok büyük çok göze çarpıyor sanki ben istıyorum böyle düşük ve büyük olmasını bizimkiler küçük çok iyi duruyor gibi konuşmalar sürekli kafama takıyorum ama amelıyat olmaktansa çok korkuyorum napabilirim?Not eşimde hep büyük keşke biraz daha küçük olsa çok güzel dururdu dıyor
Merhaba, göğüslerim büyük ben’de çok isterdim küçük olmasını.
Hep üzülüyorum hiç bir şekilde Kendıne göre bir südyen bulamıyorum sürekli düşüyor tutmuyor canımı çok sıkıyor emzirime dönemi daha fazla büyüdüler’ normalde’de zaten çok büyük şimdi tam sarktı bide arkadaşlarım hep bu lafı dıyor çok büyük çok göze çarpıyor sanki ben istıyorum böyle düşük ve büyük olmasını bizimkiler küçük çok iyi duruyor gibi konuşmalar sürekli kafama takıyorum ama amelıyat olmaktansa çok korkuyorum napabilirim?Not eşimde hep büyük keşke biraz daha küçük olsa çok güzel dururdu dıyor
Kimene ya Allah hallah. Kendini eşin dahil kimseye beğendirmek zorunda değilsin. Sende onların kusurlarını vur yüzüne baksınalr bakalım nasıl oluyorMerhaba, göğüslerim büyük ben’de çok isterdim küçük olmasını.
Deniyiceğim teşekkür ederimNe biçim muhabbet bunlar ya. Onlara ne sizin memenizden. Çok güzel minimizer sütyenler var bence denemelisin yıkamasını da elde yap.
Ya söylüyorum aslında ama yine aynı napıyım Allah böyle yaratı diyorumCevap vermezseniz söylemeye devam ederler.
d aldım hiç sıkı tutmıyor ondada yanlardan çıkıyor c de çıkıyorGöğüs kupun ne? Sütyen ölçünü doğru alıyor musun? Bunlar da önemli.
Ya en azından rahatsınızdır öyle düşünüp üzülmeyin ameliyata hayat korkusu olduğu için insan yaptıramıyorMerhaba benim de küçük.Dolgun olmasını çok isterdim.Destekli sütyen kullanmaktan bıktım.Ne giysem düz görünüyor sütyensiz.Silikon düşünüyorum.Ben de ameliyat olmaktan korkuyorum.Ne yaparsanız kendiniz için yapın derim.
Ya hahah sizin toplumuydu yoksa benim gibi sarkık mıBenim göğüslerim de büyük anlamın da yok denecek kadar küçüktür. Sürekli dalga geçerdi ay bir dönem kabusum olmuştu. Bir gün dedim ki "sen kıskanıyorsun beni, aslında benim mememe sahip olmak için neler vermezdin" dedim. e heralde ne sanıyorsun dedi salak asndmfnfm
Topluydu ama ne kadar toplu olursa olsun büyük meme sarkıyor.Ya hahah sizin toplumuydu yoksa benim gibi sarkık mı
Rahat evet ama bir gecelik giyiyorum o düz görüntü beni çok rahatsız ediyor.Evet en önemli şey sağlık diyorum ben de çok şükürYa en azından rahatsınızdır öyle düşünüp üzülmeyin ameliyata hayat korkusu olduğu için insan yaptıramıyor
Memenin üstünden ve tam meme altında sırtınızı ölçeceksiniz sonra iki sonuç arasındaki farka göre kup harfini bulacaksınızSadece meme tarafından ölçmeliyim demi bele kadar değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?