• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Neden Cildim Bebek gibi değil:(((((

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
konuyu açan fairtale detay vermemiş ama benim de sıkıntım onun yazdıkları gibiydi.s

GELDimmm:))) Günlük cilt bakimi konusunda kendime uyguladiklarimi yazicam simdi karma cilde sahibim ben...sabah kalktigimda yüzümü önce soguk suyla yikiyorum..ardindan temizleme

sütüyle temizliyorum..ardindan alkol iceren tonikle tamponluyorum...göz alti kremim var onu sürüp gündüz kremimi uyguloyorum yasim 30 gecti 35 yasindayim o yüzden dekolte kremide

kullaniyorum...haftada bir maskem var bazen haftada 2 kez...ara sira serum uyguluyorum...gecede ayni sekilde islemi yapiyorum ancak gece kremi kullaniyorum bu kez...

aklima esince badem yagiyla masaj yaparim...ac karnina kuru kayisi 3 tane fln yemek cildi aydinlatir bagirsaklarada iyi tavsiye ederim...dekolte kremi kullanmak isteyenler boyna ve

gögüslerinin üzeriine kadar sürmeli...dekolte boyun kremi kullanmazsak yüzümüz ve dekoltemiz boynumuz arasinda kirisma hizi acisindan fark olur o yüzden önemli...Boyun derisi cok incedir yüze göre cabuk kirisir..ürün alirkende size

tavsiyem cok pahali ürün en iyisidir demek degildir..icerigi önemli...ama sunu söyliyim ürünler ayni markanin farkli ürünleri olsun ki hepsi birbirini tamamlayicidir...Yüzdeki pütürler icinde

haftada icinde topcuk olan temizleme jelleri iyi geliyor...aktarlardan kil alin onu biraz suyla ve badem yagiyla yumusatin maske yapin...maskeler dekolte bölgesinede yapilmali...maske öncesi
göz kenarlarina göz alti kremi sürün mutlaka yoksa göz cevresine maske agir gelir...

ciltteki pütürler icin bisey daha.... buhar banyosu yapilan iyice yumusayan cilde temizleme süngerinin üzerine yayacaginiz temizleme jeliyle masaj yaparak uygulama yapilir...Bir seferde

hic bir uygulama % 100 sonuc vermez düzenli yapilmasi gerek...GÜZELLIK uygulamalarinda en cabuk sonuc veren uygulama MASKE dir...

badem yağı tüyleri beslemez mi?
bir de direk saf olarak mı sürüyosunuz?

dogrudur badem yagi tüyleri bir dereceye kadar besler ama bu inanilmaz boyutta degildir...BADEM YAGINI saf olarak kullaniyorum en iyi ve en dogal nemlendiricilerden biridir

ama cilt asiri yagliysa problemliyse tedavi edilmeden tavsiye etmem...

KIZLAR göz cevrenize yag degilde krem uygulayin...göz cevresine yag uygulamasi sarkmasina yol aciyor... göz cevresi yüze göre gecirgenlik acisindan farkli bir tipe sahiptir...gece ve

gündüz kremleri bu yüzden o bölgeye etki etmiyor...

Erencimbenim,
Bence konu açın ve ordan devam edin,çünkü biz hanımların çok ilgisini çeken bir konu sizinde maşalahınız var.En azından konunuza abone olur ordan takip ederiz,sorularımızı sorasrız.
Tabi yine siz bilirsiniz.

Eğer burdan devam edeceksek bende bişey sormak isterim.

Erencimbenim,
Bence konu açın ve ordan devam edin,çünkü biz hanımların çok ilgisini çeken bir konu sizinde maşalahınız var.En azından konunuza abone olur ordan takip ederiz,sorularımızı sorasrız.

Tatlim ben daha yeni üye oldum bikac günlük bebisim yani:)) o yüzden ne nasil bilmiyorum

haklisin öyle yapsam daha mantikli olur...senin sorun neydi bilgim dahilindeyse cvp lamaya calisiyim...

Erencimbenim,

yani konu actim iki kez onu ögrendimde abonelik konusuda güzelmis abone olun tabi yardimci olmayi

seviyorum ben hanimlara...

Tatlim ben daha yeni üye oldum bikac günlük bebisim yani:)) o yüzden ne nasil bilmiyorum

haklisin öyle yapsam daha mantikli olur...senin sorun neydi bilgim dahilindeyse cvp lamaya calisiyim...

Benim yanaklarım ve burnumda gözenekler çok açık,ve siyah noktalarım var.
Bir de yakın zamanda farkettim ki cildim sanki aşağıya doğru sarkmış.Neler önerirsin.

Üyeliğinizde hayırlı olsun bu arada :46::46::46:

Benim yanaklarım ve burnumda gözenekler çok açık,ve siyah noktalarım var.
Bir de yakın zamanda farkettim ki cildim sanki aşağıya doğru sarkmış.Neler önerirsin.

sormak ayip fln degil böyle konuda sorcam:)) yas kac tatlim birde tonik kullaniyormusun sen...daha dogrusu cildini dogru sekilde temizliyormusun...??

cilt hassas ve asiri kuru degilse limon suyu siyah noktalara iyi geliyor..ama sunu yazayim cildinize hangi uygulamayi yaparsaniz yapin temiz cilt temiz cilt temizzzz cilt:)))

SARKMA konusuna gelince elbetteki yüzümüzde vucudumuz gibi yer cekiminden nasibini aliyor yillar gectikce...bunu önlemek degilde bizim amacimiz yasimizin gerektirdigi sekilde

yaslanmayi basarabilmek olmali...yoksa 50 yasina gelen bir kadinin hic krisiklik olmayan bir cilde sahip olmasi mümkün degil..ancak cildinin isiltisini koruyabilir daha az derinlikte

kirisikliklari olabilir...toparlayici serumlar deneyebilirsin...

sormak ayip fln degil böyle konuda sorcam:)) yas kac tatlim birde tonik kullaniyormusun sen...daha dogrusu cildini dogru sekilde temizliyormusun...??

32 :)
Makyajı temizliyorım fakat son zamanlarda temizleme sütü ve toniği sabah-akşam düzenli kullanmaya çalışıyorum,

32 :)
Makyajı temizliyorım fakat son zamanlarda temizleme sütü ve toniği sabah-akşam düzenli kullanmaya çalışıyorum,

EVET tatlim düzenli kullanmazsak ztn bir ise yaramiyor...yasin sinir yas önlem al benim icin die bagiran bir yas...asagidaki önerilerimden faydalabilirsin....

Back
X