Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
badem yağı tüyleri beslemez mi?
bir de direk saf olarak mı sürüyosunuz?
rica tatlimmmm:))Cok tesekkür ettim :)
Tatlim ben daha yeni üye oldum bikac günlük bebisim yani:)) o yüzden ne nasil bilmiyorumErencimbenim,
Bence konu açın ve ordan devam edin,çünkü biz hanımların çok ilgisini çeken bir konu sizinde maşalahınız var.En azından konunuza abone olur ordan takip ederiz,sorularımızı sorasrız.
Tabi yine siz bilirsiniz.
Eğer burdan devam edeceksek bende bişey sormak isterim.
yani konu actim iki kez onu ögrendimde abonelik konusuda güzelmis abone olun tabi yardimci olmayiErencimbenim,
Bence konu açın ve ordan devam edin,çünkü biz hanımların çok ilgisini çeken bir konu sizinde maşalahınız var.En azından konunuza abone olur ordan takip ederiz,sorularımızı sorasrız.
Tabi yine siz bilirsiniz.
Eğer burdan devam edeceksek bende bişey sormak isterim.
Tatlim ben daha yeni üye oldum bikac günlük bebisim yani:)) o yüzden ne nasil bilmiyorum
haklisin öyle yapsam daha mantikli olur...senin sorun neydi bilgim dahilindeyse cvp lamaya calisiyim...
Tatlim ben daha yeni üye oldum bikac günlük bebisim yani:)) o yüzden ne nasil bilmiyorum
haklisin öyle yapsam daha mantikli olur...senin sorun neydi bilgim dahilindeyse cvp lamaya calisiyim...
Benim yanaklarım ve burnumda gözenekler çok açık,ve siyah noktalarım var.
Bir de yakın zamanda farkettim ki cildim sanki aşağıya doğru sarkmış.Neler önerirsin.
sormak ayip fln degil böyle konuda sorcam:)) yas kac tatlim birde tonik kullaniyormusun sen...daha dogrusu cildini dogru sekilde temizliyormusun...??
sagolll cnmmm:))Üyeliğinizde hayırlı olsun bu arada![]()
32 :)
Makyajı temizliyorım fakat son zamanlarda temizleme sütü ve toniği sabah-akşam düzenli kullanmaya çalışıyorum,
EVET tatlim düzenli kullanmazsak ztn bir ise yaramiyor...yasin sinir yas önlem al benim icin die bagiran bir yas...asagidaki önerilerimden faydalabilirsin....