• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Neden Cildim Bebek gibi değil:(((((

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
rica ederim canim...senin icinde A ve E vitamini olan kremler kullanman gerek....cildindeki kuruluk troit bezinin fonksiyon bozuklugundanda olabilir..hic test yaptirdinmi..

birde sen tonic kullanirsan alkolsüz olani kullanmalisin...

cevap verdiğin için öncelikle teşekkür ederim, aslında kaç zamandır troitlerden şüphlenmedim değil çünkü annemin hipotiroidi var :( ırsı olabilir yani, inş bir gün test yaparım :( toniğime baktım da, alkol içeriyormuş :( bir daha kullanmayım o zaman :) önerilerin için teşekkür ederim, gece gece uğraştırdım:17:

mrb cnm ne demek tabi yardimci olurum..öncelikle gözenekleri sikistirmak icin yüzünü iyice temizleyip evde buhar banyosu yap...sicak su koydugun kaba bir yemek kasigi kuru kekik

aticaksin...

ardindan yüz icin tek yada iki kullanimlik maskeler var fiyatlari tr de uygun onlardan al buhar banyosunun ardindan maskeyi uygula...bu maskelerin cesitli tipleri var

haftada bir balli olan nemlendiri maske tavsiye ederim haftada birde ölü deniz camuru ile yapilmis olani var...o maskeyi uyguladiginda

süngerle yüzüne dairesel sekilde hafif bastirarak temizle...bi kac uygulamada göz cevresindeki olusumlarda bosalacaktir...
canm çok çok teşekkür ederimm gerçekten yardmcı olduğun için ve çok haklısın...ben dışarıda fazlasıyla ilgi çeken gösterişli ve bakımlı bir kadınım....ve bu tarz şeyler moralimi bozuyoo çünkü kendime saygım var önem veriyorum ve aslında cilt konusundada bilgiliyim ancak elastikiyet ve yağ bezeleri konusunda pek bilgim yok ama sayende aydınlandım okonuda da doğal maskeler koonusunda da bilgiliyim ama su içmiyorum ve su içmediğim için problemler başlıyor zaten sebzeylede aram olmadığından ciltte doğal olarak vitaminsiz kalıyor ama şu gözeneklerimn açılmasıda moralimi bozuyor gerçekten dediğin şeyleri uyugulıcam güzellik uzmanı olduğunuzdan doğru bilgiler verip cildimin eski formuna ulaşıcağına inanıyorum :54::54::54:: peki cilt için vitamin hapları varmı??

ha buarada ben babenin temizleme jeliyle kremini kullanıyorum ancak sivilce yapıyo cildime acaba önce atıyo sonramı normale dönüyo cilt aynı zamanda dermovital kullanıyrm yalnız düzenli kullanamyrm sen bu ürünler hakkında ne düşünüyorsun erencimbenim devam ediyimmi ayrıca altın maske cildime çok ii gelmişti ama bıraktm devam edicem yinede alkolde içeriyo tabi

canm çok çok teşekkür ederimm gerçekten yardmcı olduğun için ve çok haklısın...ben dışarıda fazlasıyla ilgi çeken gösterişli ve bakımlı bir kadınım....ve bu tarz şeyler moralimi bozuyoo çünkü kendime saygım var önem veriyorum ve aslında cilt konusundada bilgiliyim ancak elastikiyet ve yağ bezeleri konusunda pek bilgim yok ama sayende aydınlandım okonuda da doğal maskeler koonusunda da bilgiliyim ama su içmiyorum ve su içmediğim için problemler başlıyor zaten sebzeylede aram olmadığından ciltte doğal olarak vitaminsiz kalıyor ama şu gözeneklerimn açılmasıda moralimi bozuyor gerçekten dediğin şeyleri uyugulıcam güzellik uzmanı olduğunuzdan doğru bilgiler verip cildimin eski formuna ulaşıcağına inanıyorum :54::54::54:: peki cilt için vitamin hapları varmı??

A, B2, B6, C, E vitaminleri ve Omega 3 cildinizin yaşlanmasını geciktirici özelliğe sahiptirler ama ben bu vitaminlerin dogal yoldan alinmasi taraftariyim cnm...bu beyaz komedonlarida

bir uzman tarafindan igne ucuyla bosalttirabilirsin..cok basit bir islem ancak islem sonrasi mikrop kapmamasina dikkat et streril bir ortam olsun...

cevap verdiğin için öncelikle teşekkür ederim, aslında kaç zamandır troitlerden şüphlenmedim değil çünkü annemin hipotiroidi var :( ırsı olabilir yani, inş bir gün test yaparım :( toniğime baktım da, alkol içeriyormuş :( bir daha kullanmayım o zaman :) önerilerin için teşekkür ederim, gece gece uğraştırdım:17:

:))) ya bak gördünmü senin cilt tipinde alkollü tonic asla kullanilmaz...alkolsüz al hemen birde temizleyici krem kullan süt degil...süt yagli cilt tipine uygundur...

:))) ya bak gördünmü senin cilt tipinde alkollü tonic asla kullanilmaz...alkolsüz al hemen birde temizleyici krem kullan süt degil...süt yagli cilt tipine uygundur...

temizleyicim allahtan krem şeklinde :) bir onu doğru almışım galiba :) birde eczaneden almıştım ve cildimin hassas olduğunu da belirtmiştim:19: erencimbenimm yardımların için sağol canım:71:

ha buarada ben babenin temizleme jeliyle kremini kullanıyorum ancak sivilce yapıyo cildime acaba önce atıyo sonramı normale dönüyo cilt aynı zamanda dermovital kullanıyrm yalnız düzenli kullanamyrm sen bu ürünler hakkında ne düşünüyorsun erencimbenim devam ediyimmi ayrıca altın maske cildime çok ii gelmişti ama bıraktm devam edicem yinede alkolde içeriyo tabi

öncelikle hangi ürünü kullaniyorsak cilt tipimize uygun olani secicez ilk kural bu...cilt bakimi sonrasindada sivilce cikar cogu zaman..bunun nedeni temizlik esnasinda

cildin alt tabakalardaki birikimleri bir nevi nasil desem kusmasidir... ilac iceren krem ve ilac önerme yetkim yok:( bunlari dermatologlara danismadan kullanmayin derim....ben almanyada

yasiyorum birde ordaki ürünleri pek tanimiyorum..

öncelikle hangi ürünü kullaniyorsak cilt tipimize uygun olani secicez ilk kural bu...cilt bakimi sonrasindada sivilce cikar cogu zaman..bunun nedeni temizlik esnasinda

cildin alt tabakalardaki birikimleri bir nevi nasil desem kusmasidir... ilac iceren krem ve ilac önerme yetkim yok:( bunlari dermatologlara danismadan kullanmayin derim....ben almanyada

yasiyorum birde ordaki ürünleri pek tanimiyorum..

anlıyorum canım yeterince biilgi sahibi oldum zaten ve bende kustuğunu düşünyrdm buaralar iyice azdılar çünkü çene etrafımda özellikle ve düzenli kullanmakta çok önemli çok haklısın:))
çok çok çokkk teşekkür ederim cevapladığın için:54::54::54::54::54:

anlıyorum canım yeterince biilgi sahibi oldum zaten ve bende kustuğunu düşünyrdm buaralar iyice azdılar çünkü çene etrafımda özellikle ve düzenli kullanmakta çok önemli çok haklısın:))
çok çok çokkk teşekkür ederim cevapladığın için:54::54::54::54::54:[/QUOTE

rica ederim tatlim benim icin bir zevkti:)

Günlük cilt bakım rutini nasıl olmalı? :) Bir de benim son günlerde alnımda böyle pütür pütür bir seyler cıktı sivilce degil ama. Bir önerin var mıdır?

a birdeeee unutmadan sivilceli ciltlerrrI OLANLAR...problemli bölgelere su pazardan aldigimiz marul yokmu onun yapraklarini bi sicak suya sokun cikarin..üzerine koyun uzanin bekletin biraz

düzenli yapin iyi gelir....tonic kullanmak gözenekleri sikilastirir ihmal etmeyin:)

rica ederim canim...senin icinde A ve E vitamini olan kremler kullanman gerek....cildindeki kuruluk troit bezinin fonksiyon bozuklugundanda olabilir..hic test yaptirdinmi..

birde sen tonic kullanirsan alkolsüz olani kullanmalisin...

bunu gördüğüme çok sevidim çünkü bir süre önce tiroit hastası olduğumu öğrendim. daha ilacıma başlamadım doktorumla bir kez daha görüşüp başlıycam ancak benim alnımın tamamını sivlice değil de isilik gibi şeyler basmış durumda cildiye doktoruna gittim başlangıçta bi krem verdi onu kullandım geçmedi. bi başka krem daha verdi onu da kullandım geçmedi. sonra kan testi yapalım dedi bu hastalık çıkınca bi daha gidemedim. ondan mıdır dersin? ama alın bölgem aşırı yağlı diğer kısımlar normal ve gittikçe de yayılıyor sanırım bu isilik gibi şeyler :(

Back
X