• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Neden Cildim Bebek gibi değil:(((((

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

fairtale

ver bana düşlerimi
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2012
1.059
301
333
bebek gibi bir cildin formülü nedir bu sivilceler bu prüzlü yüz kendime güvenimi azaltıyor, fondoten bile kapatmıyor pul pul döküüyor, sırf bu yüzden sevgilimden uzak duruyorum ona güzel ciltli kızları yakıştırıyorum bu derece kendime güvenim yok işte:( 6 ay ruakutan içtim hiç fayda etmedi izlerin oldugu yerden sivilceler cıkıyor kaşınıyo yüzüm ve cok acıyo, düzenli güzellik merkezlerine gidip cilt temizliğimi yaptırsam acaba deneyen varmıdır

slmm cnm...ben güzellik uzmaniyim yardimci olmaya calisicam sana...cildin pul pul dökülüyosa kuru olmali..Ama sivilcelerde var demissin tam biraz daha detay verirmisin

erencimbenim yüz dolgunluğunu tekrar elde etmek için ne yapmalı?23 yaşındayım ...daha:43: benim de cilt tipim hassas ve kuru mu yağlı mı belli değil .....siviilce çok olur küçük küçük ve kırmızı noktalar...herhangi bir nemlendirici sürdüğümde çok yağlı duruyo...bişey sürmeyince kurumsu oluyor ...gözenklerim de oldukça açık...

erencimbenim yüz dolgunluğunu tekrar elde etmek için ne yapmalı?23 yaşındayım ...daha:43: benim de cilt tipim hassas ve kuru mu yağlı mı belli değil .....siviilce çok olur küçük küçük ve kırmızı noktalar...herhangi bir nemlendirici sürdüğümde çok yağlı duruyo...bişey sürmeyince kurumsu oluyor ...gözenklerim de oldukça açık...

canim..yüzün neden dolgunlugunu önce anlamak gerek..ani kilomu verdin seN....??? cildine gelince karma olabilir diye düsünüyorum kücük sivilce ve kizartilar en cok hangi

bölgede

canim..yüzün neden dolgunlugunu önce anlamak gerek..ani kilomu verdin seN....??? cildine gelince karma olabilir diye düsünüyorum kücük sivilce ve kizartilar en cok hangi

bölgede
ani vermedim ama zayıfladım 3-4 kg...çene boyu oluyo hep...yüz ovalinin olduğu ksım ....komple...

yüz dolgunluğunu yeni yeni kaybettim 1 yıl kadar yani sormak istediğim estetik cerahi gerekmesizin eskisi gibi olur mu çüünkü kaybettiğim kg alıcam ve sigarayı bıraktım ...2 gündür:26:

anladim cnm...senin durumunda yapilacak ilk is cildi cok güzel sekilde temizliyceksin sabah ve aksam özellikle..CÜNKÜ yazdigin sorun bakteri kaynaklidir..karma ciltler icin tonic var onunlada

temizlik sonrasi tampon seklinde uygula..birde kuruyan pul pul icinde sivilce cikan yerleri temiz bir pamuga siyah cay demiyle tampon yap oda iyi gelecektir...

çok teşekkür ederim...ilgilendiğin için...:54:

Son düzenleme:
yüz dolgunluğunu yeni yeni kaybettim 1 yıl kadar yani sormak istediğim estetik cerahi gerekmesizin eskisi gibi olur mu çüünkü kaybettiğim kg alıcam ve sigarayı bıraktım ...2 gündür:26:

yüz dolgunlugunda kaybedilen yag orani coksa tekrar eskisi gibi olmayabilir...kaybettigin kadar kilonu geri alirsan biraz daha toparliycaktir...cildine masaj yap kremle birlikte

kan dolasimi icin...birde yapiyla alakali bazi kadin yarim kiloda verse yüzü cöker...sans iste:(

imex krem de iyi geliyor sivilcelere düzenli olarak akşam yatmadn önce sürecksin. gündüz sürmek yk sürüp dışarı da çıkma akşam sürülecek. bnm cildim de çok sorunluydu sivilceli bnde aralıklı olrk 2 ay kdr roaccutane kullandm o ara imex de vermişti doktr. roaccutane ı en fazla 2 ay kullanabldm hep ramazan ayına denk geldi dudaklarım çok kuruduğu için oruçta zor oldğu içn bıraktm. ama düzenli kullanan ark lrm çok iyi snuçlar aldı. şimdi düzeldi cildm ergenlikte oluyor yaşın kaç blmiyorm bnm 15 20 arası çktu şimdi 24 üm. arada çıkar sivilce akşamdan sürerim imex i bikç gün iyi gelir.
yüzünle çok uğraşırsan da sivilce olur. bn mesela o dönemler ergnlik ya sürekli aynanın karşısındaydm harita gbi olurdu yüzüm. şimdi hiç takmıyorum. dediğim gbi sürüyom imex i geçiyor bikç güne. imex antibiyotkmiş bi doktora sor öyle al istersen her ihtimale karşı.

mrb erencimbenim benimde cildimde birkaç problem var yardımcı olursan sevinirm benim tenim çok hassas ve bebek yüzlü derler hep bana ancak son 1 yıldır gözeneklerim açıldı cildim pürüzlü duruyo kağıt gibi görünmüyo eski formunu kaybediyo gitgide ve göz kenarlarımda minik yağ bezeleri oluştu yanağımada yayılmaya başladı ve minik sivilce problemleride var başkalarına göre cildim yine güzel ama egzamada zaman zaman çıkıyo cildimde elastikiyette azaldı sıkılaşması için ne yapmam gerekiyo yardımcı olursan çok çok sevinirm....

imex krem de iyi geliyor sivilcelere düzenli olarak akşam yatmadn önce sürecksin. gündüz sürmek yk sürüp dışarı da çıkma akşam sürülecek. bnm cildim de çok sorunluydu sivilceli bnde aralıklı olrk 2 ay kdr roaccutane kullandm o ara imex de vermişti doktr. roaccutane ı en fazla 2 ay kullanabldm hep ramazan ayına denk geldi dudaklarım çok kuruduğu için oruçta zor oldğu içn bıraktm. ama düzenli kullanan ark lrm çok iyi snuçlar aldı. şimdi düzeldi cildm ergenlikte oluyor yaşın kaç blmiyorm bnm 15 20 arası çktu şimdi 24 üm. arada çıkar sivilce akşamdan sürerim imex i bikç gün iyi gelir.
yüzünle çok uğraşırsan da sivilce olur. bn mesela o dönemler ergnlik ya sürekli aynanın karşısındaydm harita gbi olurdu yüzüm. şimdi hiç takmıyorum. dediğim gbi sürüyom imex i geçiyor bikç güne. imex antibiyotkmiş bi doktora sor öyle al istersen her ihtimale karşı.[/QUOTE

asagida yazdigim gibi sivilce ciltteki gözeneklerin kir toz vs ile dolup komedon olusmasina ve komedon üzeride bakteri üremesiyle olusur..biz o gözenekleri acik tutmazsak sivilce

kacinilmazdir...antibakteriyel kremler, temizleyiciler, alkollü tonikler kullanilmali...sivilceli ciltler ayni zamanda yaglida olduklari icin makyaj alti kremi kullanilmaz

önce pudra ardindan su bazli fondöten tavsiye ederim...

erencimbenim bende bir soru sorsam olur mu:26:

hmm anladım....ancak elastikiyetini kaybetmeye başladı cildim 27 yaşındaym buaralarda ihmalkar davrandm cildim konusun da ancak delik delik duruyo yanaklarm ve yağbezeleri mevcut sivilce sıkıntım dönem dönem artıyo bunlar için ne tavsiye edersin??

mrb erencimbenim benimde cildimde birkaç problem var yardımcı olursan sevinirm benim tenim çok hassas ve bebek yüzlü derler hep bana ancak son 1 yıldır gözeneklerim açıldı cildim pürüzlü duruyo kağıt gibi görünmüyo eski formunu kaybediyo gitgide ve göz kenarlarımda minik yağ bezeleri oluştu yanağımada yayılmaya başladı ve minik sivilce problemleride var başkalarına göre cildim yine güzel ama egzamada zaman zaman çıkıyo cildimde elastikiyette azaldı sıkılaşması için ne yapmam gerekiyo yardımcı olursan çok çok sevinirm....

mrb cnm ne demek tabi yardimci olurum..öncelikle gözenekleri sikistirmak icin yüzünü iyice temizleyip evde buhar banyosu yap...sicak su koydugun kaba bir yemek kasigi kuru kekik

aticaksin...

ardindan yüz icin tek yada iki kullanimlik maskeler var fiyatlari tr de uygun onlardan al buhar banyosunun ardindan maskeyi uygula...bu maskelerin cesitli tipleri var

haftada bir balli olan nemlendiri maske tavsiye ederim haftada birde ölü deniz camuru ile yapilmis olani var...o maskeyi uyguladiginda

süngerle yüzüne dairesel sekilde hafif bastirarak temizle...bi kac uygulamada göz cevresindeki olusumlarda bosalacaktir...

tabi tatlim sor:)

ay çok teşekkür ederim:16: şey benim çok şükür sivilcelerim yok ama cildim aşırı hassas ve kuru..banyodan çıktıktan sonra hele alnım pul pul oluyor ve aşırı derece de kaşınma yapıyor, yüzüme krem sürünce yüzüm kıpkırmızı oluyor ama sonra eskş haline geliyor..ben Dr Murad'ın ürünlerini kullanıyorum ama pek etkisini göremedim, fondöten falan sürünce burnumun kenarları ve alnımdaki o pullar çok belli oluyor,oysa baz falan da kullanıyorum :( ne yapmam gerek, krem falan tavsiye eder misin? benim de gözeneklerim çok açık birde oysa 23 yaşındayım :(

hmm anladım....ancak elastikiyetini kaybetmeye başladı cildim 27 yaşındaym buaralarda ihmalkar davrandm cildim konusun da ancak delik delik duruyo yanaklarm ve yağbezeleri mevcut sivilce sıkıntım dönem dönem artıyo bunlar için ne tavsiye edersin??

ÖNCE sunu belirteyimki biz cildimizi disardan besledigimiz kadar icerdende beslemeliyiz...bol su icmek gibi,kuruyemislerden özellikle tuzlu kabuklu olanlardan uzak durmak gibi...

tabiki cildimizin elastikiyetini erken yasta kaybetmesinde genetik faktörlerde var...kadinlar 20 yasindan sonra nemlendiriciye 25 ten sonra besleyicilere baslamali...ilersi icin önlem almali yani..

yoksa bize bana bi hanim gelse yillarca cildine hic bakmamis bisey yapmamis yasi ilerlemis elastikiyeti kalmamis cildinin..ben ona ne kadar yardimci olabilirim..serumlarla belki biraz aydinla

tirim..ama onun isi artik estetik cerrahiye basvurmak olur...yani bastan daha cizgiler olusmadan önlem alin...

ay çok teşekkür ederim:16: şey benim çok şükür sivilcelerim yok ama cildim aşırı hassas ve kuru..banyodan çıktıktan sonra hele alnım pul pul oluyor ve aşırı derece de kaşınma yapıyor, yüzüme krem sürünce yüzüm kıpkırmızı oluyor ama sonra eskş haline geliyor..ben Dr Murad'ın ürünlerini kullanıyorum ama pek etkisini göremedim, fondöten falan sürünce burnumun kenarları ve alnımdaki o pullar çok belli oluyor,oysa baz falan da kullanıyorum :( ne yapmam gerek, krem falan tavsiye eder misin? benim de gözeneklerim çok açık birde oysa 23 yaşındayım :(

rica ederim canim...senin icinde A ve E vitamini olan kremler kullanman gerek....cildindeki kuruluk troit bezinin fonksiyon bozuklugundanda olabilir..hic test yaptirdinmi..

birde sen tonic kullanirsan alkolsüz olani kullanmalisin...

Back
X