neden ceza aldım?

sdktm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2010
2.223
613
163
dün foruma girmeye çalıştım 1 günlük ceza aldığım yazıyordu kural ihlali sebebiyle
ama neyi ihlal ettim bilmiyorum
reklam yapmıyorum
kavga hakaret vs yapmıyorum 6 yıldır foruma üyeyim ilk defa oldu bu
sebebi ne acaba?

Merhaba,
size uyarıyla ilgili bilgilendirme mesajı gelmedi mi?
Neden uyarı aldığınızı yazayım, 2 farklı topikte facebooktaki lipödem grubuna yönlendirme yapmışsınız, kurallarımız gereği sitemizde facebook, Twitter, whatsapp vb sosyal medya hesaplarına, bu gibi hesaplarda açılan gruplara yönlendirme yasaktır, reklam sayılmaktadır, reklam yapan üyelikler süresiz uzaklaştırılır ama siz eski üyesiniz ve amacınızın reklam olmadığını, kuralı bilmeden yazdığınızı fark ettiğimizden reklam uyarısı vermek yerine iletişim bilgisi paylaşımı uyarısı verip kısa süreli banladık.

öyle bir mesaj gelmedi
ben bunun problem olduğunu bilmiyordum kuralları tekrar gözden geçireceğim teşekkür ederim

öyle bir mesaj gelmedi
ben bunun problem olduğunu bilmiyordum kuralları tekrar gözden geçireceğim teşekkür ederim
Mesaj gelmedi demek geçen hafta Perşembe günü tüm üyelere bildirim yapıldı bu kuralla ilgili bildirimleriniz kapalı mı? Kapalıysa açarsanız sevinirim, hepimize facebook, whatsapp gibi sosyal medyada açılmış guruplarla ilgili yönlendirme yapmamamız konusunda mesaj geldi, size de gelmiş olması gerekir bildirimleriniz açıksa.

o tarzda bir biildirim gelmişti
ben şöyle anlamıştım onu kendi kurduğum gruba davet edip reklam yaparsam yasak olur diye,
benim bahsettiğim yer tamamen sağlığa yönelik olduğu için ve benim kurduğum bir yer olmadığı için yasak kapsamında olmaz diye düşünmüştüm bir an dediğim gibi daha dikkatli olurum

iyi günler
Youtube videosu paylaşmak da yasak mı? Yeni üyeyim sadece bir yemek tarifi paylaştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…