Neden bu sitede fikir özgürlüğü yok?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kim onlar ya. Nasıl senin gibi minnoş birine kafayı takarlar. Kadının düşmanı kadın

Buna prolar karar vermiyor yani onların şikayeti ile
ister pro şikayet etsin isterse siz şikayet edin kurallara aykırı davranılmıyorsa banlanılmıyor.pro nun ayrıcalığı yok sitede.sadece bazı üyelerin konularda olduğunu görebiliyorlar rahatça hepsi bu

Cok haklisiniz bu bir dert mi diye konu kapanmasin gercekten bazi üyeler dert burada.akil almak icin yaziyor insanlar ve altina yazilan yorumlari okurken ben utaniyorum.gercekten sorunun cozumune yonelik yapilan yorumlar kaynayip gidiyor onlarin sacmaliklarindan.

K Kazen var Big Boss bir de kraliçe arı var Mune bunlar haricinde kimsenin yetkisi yok o dediklerinize.
Daha üye olduğunuz forumun yöneticisi kim kuralları ne onu bile bilmiyorsunuz okumaktan zarar gelmez okuyun biraz

Ben sizin sorunuzu yanlış anlamışım. Banlanmaktan bahsediyorsanız pro şikayet etti diye degil kurallara uygun degil diye engel yerdiniz mesela bu konu da kapanır ve belki engellenirsiniz cunku site üyeleri ile ilgili konu açmak da yasak mesela ben geçenlerde ehliyet yenileme konusu açtım yeri bdv degil diye uyarı aldim bana gore dertti evet ama ben ye uygun değildi sizinde böyledir. Yada kastı olarak kavga çıkacak konu açmışsınızdır.

henüz 5 günlük üye miydiniz acaba?siteye nasıl bu kadar vakıfsınız acaba?

Neden engelliyorlar hesabı o zaman
Sayisiz banlandim su zamana kadar, bir kere aklima gelmedi neden engelliyorlar hesabimi diye hesap sormak yav cunku ne halt yedigimi biliyorum, ve eylemimden sonra oturup bekliyorum. Sen cakmamissin da banlanacagim diye

Bende uzun zamandır uyeyim sorum olursa sorarim, zamanım olunca girer takilirim yorum yaparim boyle birsey yasamadim . bazen yorumlarda kırıcı olanlar çıkıyor ama ne diye takasınız ki siz takmayın madem öyle takan taksın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…