- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.357
- 798
- Konu Sahibi sessizprenses98
-
mune nin kestiği parmak acımaz.netSayisiz banlandim su zamana kadar, bir kere aklima gelmedi neden engelliyorlar hesabimi diye hesap sormak yavcunku ne halt yedigimi biliyorum, ve eylemimden sonra oturup bekliyorum. Sen cakmamissin da banlanacagim diye
Ben ifşa oldum kaçıyorumaaa sen prosunnn.sanırım senden bahsediyor konu sahibiii
ayrıcalıklarınız varmış.neden saklıyorsunuz bunca yıldır ?Ben ifşa oldum kaçıyorum
Size ne?konu benim uyelik surem degil.dert anlatmaya gelenin derdiyle alay edilmesi.henüz 5 günlük üye miydiniz acaba?siteye nasıl bu kadar vakıfsınız acaba?
Neden engelliyorlar hesabı o zaman
Tabi ki 5 günlük üye değil. O tecrübelihenüz 5 günlük üye miydiniz acaba?siteye nasıl bu kadar vakıfsınız acaba?
aynı konuda alay edenler de oluyor gayet güzel cevaplar verenler de.ama siz sanane diyerek zaten eleştirdikleriniz gibi olduğunuzu gösterdiniz.iyi forumlarSize ne?konu benim uyelik surem degil.dert anlatmaya gelenin derdiyle alay edilmesi.
Geçen Mune'yi banladım nsjssjsnayrıcalıklarınız varmış.neden saklıyorsunuz bunca yıldır ?
Üç günüm geçti hamilemiyimSize ne?konu benim uyelik surem degil.dert anlatmaya gelenin derdiyle alay edilmesi.
Alakasız insanlar gelip çemkiriyor sonra balım ya. Eli belinde bir de hajajaja drama Queen tarzı insan çok.Hanımefendi hanımefendi siz bütün prolari zan altinda birakamazsiniz.
Bu tür bir sürü konu açıldı biriniz de nick yazamadiniz. Madem yaz gitsin kimmiş ben miyim mesela.
Dünkü hastalığının tıp dilindeki ismini merak eden üyeye benziyorKim seni üzdü gadasını aldığım. De bakiyim bana hele
illa çürük dişli aşkımm ille de o diyene ne yazayım pekii?Üç günüm geçti hamilemiyim
SÜrtündü erkek arkadaşım hamilemiyim
28 yaşında regl oldum işyerinde tuvalate gidince pedimi nereye koyayım
Nasıl cvp verilir dalga geçmekten başka
Geciaynı konuda alay edenler de oluyor gayet güzel cevaplar verenler de.ama siz sanane diyerek zaten eleştirdikleriniz gibi olduğunuzu gösterdiniz.iyi forumlar
Size ne uyeligimden evet konu bu degil.elestirdigim konu da bu degil.aynı konuda alay edenler de oluyor gayet güzel cevaplar verenler de.ama siz sanane diyerek zaten eleştirdikleriniz gibi olduğunuzu gösterdiniz.iyi forumlar
Kocam evligimizin ilk ayinda aldatti..3 ay sonra bir daha aldatti.Cok haklisiniz bu bir dert mi diye konu kapanmasin gercekten bazi üyeler dert burada.akil almak icin yaziyor insanlar ve altina yazilan yorumlari okurken ben utaniyorum.gercekten sorunun cozumune yonelik yapilan yorumlar kaynayip gidiyor onlarin sacmaliklarindan.
Çünkü burda herkes mükemmel. Sorunlu insanlar görünce dayanamıyorlarKendimle alakalı sıkıntıları sordum kaç kez. Bazı kendini beğenmiş pro üyeler bana taktı resmen. Ben onların profiline yorum yapınca iyi gelmiyor ama. Kendine yapılmasını istemediğin şeyleri başkasına yapmayacaksın.. Herkes birbirine saygılı olmalı. O kadar saçmalayan insan varken benim ciddi sorularıma takılması çok mantiksiz.
Bana şiddet uygulayan nişanlı ile evleniyorumilla çürük dişli aşkımm ille de o diyene ne yazayım pekii?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?