- 25 Ağustos 2021
- 111
- 70
- 26
-
- Konu Sahibi sessizprenses98
proymuşlar.ben yırttım düz üyeyimmmKimmis onlar goster sen bana
Neyse ne.. benim aklıma takıldı mi takıldı.Ciddi soruda yumurtaliklar nasil üşür?
Kim seni üzdü gadasını aldığım. De bakiyim bana heleKendimle alakalı sıkıntıları sordum kaç kez. Bazı kendini beğenmiş pro üyeler bana taktı resmen. Ben onların profiline yorum yapınca iyi gelmiyor ama. Kendine yapılmasını istemediğin şeyleri başkasına yapmayacaksın.. Herkes birbirine saygılı olmalı. O kadar saçmalayan insan varken benim ciddi sorularıma takılması çok mantiksiz.
Sey vardi ya, zeytinliklerin kesilmesini protesto eden dayının bir anda popomu kim elledi diye sormasiEn son 12 ocakta mesaj yazmışsın. 12 ocaktan beri kinini diri mi tuttun
Yorumları sizi rahatsiz eden kişileri göz ardı edin rahat edin.Neyse ne.. benim aklıma takıldı mi takıldı.
sevmediğin kimse yok yani koca sitede?ilginççççççVallahi kimseye takık değilim
Bilmiyorum bazı kişiler takıntılı. Çok iyi insanlar da var gerçektenNiye yahu yıllardır üyeyim.
Birbirimizden dini, siyasi, ailevi çok farklı olduğumuzdan emin olduğum bir çok arkadaşla insanlıkla ilgili ortak paydada buluşup cevap verebiliyoruz.
Neden engelliyorlar hesabı o zamanFikir özgürlüğü yok deyip başkalarının fikrine siz karışıyorsunuz ama o ne olacak?
Kim,neden engelliyor?Neden engelliyorlar hesabı o zaman
Acaba benim hiç hayranım var mı? Galiba yok. Ezik miyim nan ben??Vallahi kimseye takık değilim
Ya
Benimde bazı hayranlarım var doğru
Öpüyorum onları
kim engelliyor?site yönetimi kurallara uymadığımız zamanlar hepimizi banlıyor ne var ki bunda.istersen 10 senelik üye ol ayrıcalığın olmuyor.iyi birşey buNeden engelliyorlar hesabı o zaman
ben varımmmmmmm
Buna prolar karar vermiyor yani onların şikayeti ilekim engelliyor?site yönetimi kurallara uymadığımız zamanlar hepimizi banlıyor ne var ki bunda.istersen 10 senelik üye ol ayrıcalığın olmuyor.iyi birşey bu