Ben kiloyu örnek olarak verdim.Çoğu tanidigim annemde (ikiz doğurmasina rağmen) 6 kilo fazlayla gitmiş doğuma. Belki ben yanlış düşünmüsümdür daha önce kilo eksiği olan biri hamilelikle ideal kilosunun üstüne ulaşınca bana az kilo almış gibi geliyor sanirim. Doğuma yakın vücudun su toplamasi normal kilo almakta normal zaten cogu anne ilk cocuk dogduktan sonra eski haline dönebiliyor ikinciden sonra zor oluyor benim tanidigim herkeste böyle oldu ama doğumu hamileliği öcü gibi gösterip hicbir seyin eskisi gibi olmayacağını söylemek yanlışBebek 2500-4000 gram, plasenta+ amniyos mayi vs derken ortalama 10-15 kilo normali. Fazlası anormal. Çağla Şıkel öncesinde kilo verip sonrasında normal kilosuna 4-5 ayda gelip sonra doğum yaptıysa bilemiyorum. Asla 5 - 6 kilo fazlam oldu, hiç kilo almadım doğru değil. Özellikle son ayntamamen hormonlardan su alıp ödemleniyorsunuz, doğuma hazırlanıyor vücud. Normal değil diğeri.
Ya işte davulun sesi uzaktan hoş geliyor bazı şeylerde genetik annem 4 tane doğurmuş yağ mı sürmüş krem mi ama çatlağı yok göbeğinde, herkesi mankenler gibi bi cocuğa kac bakıcısı olanlarla bir tutmak bilemedimMesela ben surmedigim yag kalmadi catlak kelimesi hafif kalir tum gobek cevremde derinin altinda küçük parmak kalinliginda yirtiklarim var spor yaptim kilo verdim ve karnim sikilasip duz olsada egildigimde bir torba gibi sarkiyor ben ne yapayim oleyim o zaman :))
Buradaki bazı hanımların yorumlarına katılmıyorum. Herkes evlenince cocuk doğurunca fiziğin bozulur demiş kendine sporuna dikkat eden birinin fiziği bozulmaz yağ süren birinin göbeği kolay kolay çatlamaz. Zaten hamilelikte bebek için 10 kilo almaya gerek yok diyor doktorlar. Çoğu bebek 2-3 kilo civarı doğuruyor 4 kilo aldiniz diyelim bu normal.Doğumdan sonra fiziginiz eski haline döner. Göğüsler belki emzirince bir miktar kötü olabilir ama emzirme döneminde gene süt olsun diye ne bulduysanız yemenize gerek yok doğru beslenme ve sporla göğüsler kısa sürede toplanır. Ve estetik süt bezlerine zarar vermez.
E abla dördüz değil mi senin çocuklar? O kadarına da şükür bence:)Mesela ben surmedigim yag kalmadi catlak kelimesi hafif kalir tum gobek cevremde derinin altinda küçük parmak kalinliginda yirtiklarim var spor yaptim kilo verdim ve karnim sikilasip duz olsada egildigimde bir torba gibi sarkiyor ben ne yapayim oleyim o zaman :))
Siz hangi dünyada yaşıyorsunuz?Buradaki bazı hanımların yorumlarına katılmıyorum. Herkes evlenince cocuk doğurunca fiziğin bozulur demiş kendine sporuna dikkat eden birinin fiziği bozulmaz yağ süren birinin göbeği kolay kolay çatlamaz. Zaten hamilelikte bebek için 10 kilo almaya gerek yok diyor doktorlar. Çoğu bebek 2-3 kilo civarı doğuruyor 4 kilo aldiniz diyelim bu normal.Doğumdan sonra fiziginiz eski haline döner. Göğüsler belki emzirince bir miktar kötü olabilir ama emzirme döneminde gene süt olsun diye ne bulduysanız yemenize gerek yok doğru beslenme ve sporla göğüsler kısa sürede toplanır. Ve estetik süt bezlerine zarar vermez.
Dimi bencede şükür :) Allahtan koca ses etmiyor yoksa kafayı kırmıştımE abla dördüz değil mi senin çocuklar? O kadarına da şükür bence:)
Aynen bazi seyler insanin elinde degil genelleme yapmak da dogru degilYa işte davulun sesi uzaktan hoş geliyor bazı şeylerde genetik annem 4 tane doğurmuş yağ mı sürmüş krem mi ama çatlağı yok göbeğinde, herkesi mankenler gibi bi cocuğa kac bakıcısı olanlarla bir tutmak bilemedim
Artik kapalilik aciklik önemli değil diyanet evlenmeden kıyafetin üzerinden gerekli organlarin sekline bakabilirsiniz demiş
O zaman da body yapmış erkek göğsü gibi görünüp, sertleşiyor zatenÖzel egzersizler var. Sırt kaslarını güçlendirmek için. Kamburluk için. Pilates yapın evde şimdi. Düzenli. Bir de bir süre kuvvet egzersizleri yaparsınız, fitnessa başlarsınız düzelir. Yukarı olur, düzgün görünür. Büyüklük değişmez. @karamelasepeti doğru söylemiş.
Hadi kadınları anladım da erkeklerde nasıl olacak?Bu konuya ben de baktım da. Kıyafet üzerinden arkadaş gibi hayal kırıklığına uğramak mümkün yine. Desteklisi, popo kaldıran donlusu vs.
Adama niye kızdınız anlamadım küçük ve sarkık memeyi onun beğenmemesinden önce ,siz eğer ki seviyorsaniz ona layık görmemelisiniz, tabi ki ondan da aynı özeni beklemelisiniz. Kendisi g.tlü göbekli bi tipse bunu demeye hakkı yok ama o kendine ve karşısındaki insana saygıdan kendine özen gösteriyorsa siz de öyle davranmalisiniz insan bir ömür sarkık memeli biriyle sevişmek ister mi? Yaşlanınca hastalik olunca vs okey onlar hayatın getirisi ki onlara bile çare var. Bence estetiği düşünmelisiniz.
Adama niye kızdınız anlamadım küçük ve sarkık memeyi onun beğenmemesinden önce ,siz eğer ki seviyorsaniz ona layık görmemelisiniz, tabi ki ondan da aynı özeni beklemelisiniz. Kendisi g.tlü göbekli bi tipse bunu demeye hakkı yok ama o kendine ve karşısındaki insana saygıdan kendine özen gösteriyorsa siz de öyle davranmalisiniz insan bir ömür sarkık memeli biriyle sevişmek ister mi? Yaşlanınca hastalik olunca vs okey onlar hayatın getirisi ki onlara bile çare var. Bence estetiği düşünmelisiniz.
Layık görmemek derken? Kendinizi paket servis mi sanıyorsunuz? Pis olmaktan filan bahsetseniz ayrı da sarkık memeye ne yapsın ki? Doğalı bu sonuçta farkında mısınız? Kızın ameliyat olacak bütçesi yok belki ailesinden çekiniyor olamadı ne yapacak? Anca evlenince olabilecek belki. Aşağılar gibi konuşmayın.
Bence kıyafet altından onların ki anlaşılabilirHadi kadınları anladım da erkeklerde nasıl olacak?