Neden bu kadar sarkmış ki dedi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence kendin için estetik yaptır. Fiziğin zaten güzelmiş 60 kg iyi. Kıyafetler daha hoş durur. Dekolte vermek de yakışıyor abiye kıyafette vs. Tabii açıksanız. Kapalıysanız da başkası da olsa diyebilirdi.
Artik kapalilik aciklik önemli değil diyanet evlenmeden kıyafetin üzerinden gerekli organlarin sekline bakabilirsiniz demiş:halay:

yani erkeklerin böyle konularda kadınlara çok haksızlık ettiğini düşünüyorum. biz kimsenin göz zevkini de doyurmak zorunda değiliz. bakıyorum mesela çevredeki erkeklere, ya da bir kadını eleştiren erkeklere, önce aynaya bakmalılar. kaç türk erkeği gerçekten yakışıklı, hangisinin geni gerçekten muhteşem ki onlar da muhteşem kadınlar bekliyorlar anlamış değilim. kendinize haksızlık etmeyin ve haksızlık yapılmasına da izin vermeyin. bana yapılsa misliyle karşılık verirdim ve direkt onun cinsel organını hedef alıp, küçükmüş ya bununla beni tatmin edebileceğine inanıyor musun sen cidden? gerçek bir erkekte daha iyisi olmalı. derdim.
ve evet, ağır konuşan bir insanımdır.

Buradaki bazı hanımların yorumlarına katılmıyorum. Herkes evlenince cocuk doğurunca fiziğin bozulur demiş kendine sporuna dikkat eden birinin fiziği bozulmaz yağ süren birinin göbeği kolay kolay çatlamaz. Zaten hamilelikte bebek için 10 kilo almaya gerek yok diyor doktorlar. Çoğu bebek 2-3 kilo civarı doğuruyor 4 kilo aldiniz diyelim bu normal.Doğumdan sonra fiziginiz eski haline döner. Göğüsler belki emzirince bir miktar kötü olabilir ama emzirme döneminde gene süt olsun diye ne bulduysanız yemenize gerek yok doğru beslenme ve sporla göğüsler kısa sürede toplanır. Ve estetik süt bezlerine zarar vermez.

Son düzenleme:
Yol yakinken bir daha dusunun.

Memeler icin uygun hareketler ve beslenme modelleri var.
Bir arkadasim sirf bu alan uzerine calisiyor. Bu bir cok kisi tarafindan dikkat çekici bir konu. Ama bunu lutfen kendin icin yap
Kus beyinli bir densiz icin degil.

Bekarsiniz, ileride evlenip cocuk yapacaksaniz estetik emzirmeye engel oluyor. Hem zaten 1 cocuk emzirdikten sonra memeler sunger gibi sönüyor.
Erkeklerin dis gorunuse bu kadar takik olmasi beni cok rahatsiz ediyor. Cunku kendi gobeklerine kel kafalarina bakmiyorlar

Duruş bozukluğu varsa o da böyle görünür. Göbeğinizin üzerinde çizgi, boyunda çizgi enine var mı? Sırt hafif kambursa onun nedeni bu. Düzelir merak etmeyin.

Dedigim gibi yillar boyunca aman ayip kizim aman gorunmesin kizim laflariyla kambur kambur dolastim ergenligimde. Simdi bile tam anlamiyla durusum dik degil. Gobegimin uzerinde cizgi var gercekten. Acaba gercekten bu yuzden midir?

Buradaki bazı hanımların yorumlarına katılmıyorum. Herkes evlenince cocuk doğurunca fiziğin bozulur demiş kendine sporuna dikkat eden birinin fiziği bozulmaz yağ süren birinin göbeği kolay kolay çatlamaz. Zaten hamilelikte bebek için 10 kilo almaya gerek yok diyor doktorlar. Çoğu bebek 2-3 kilo civarı doğuruyor 4 kilo aldiniz diyelim bu normal.Doğumdan sonra fiziginiz eski haline döner. Göğüsler belki emzirince bir miktar kötü olabilir ama emzirme döneminde gene süt olsun diye ne bulduysanız yemenize gerek yok doğru beslenme ve sporla göğüsler kısa sürede toplanır
Yahu daha doğurmadan heryerimiz çatlak oluyor hamilelikte nasıl çatlamayacak nr biliceksin belki 2iz olucak belki bebeğin büyük olacak göbeğin kocaman olacak sen çok kilo almasanda ki senin yapınla da alakalo biraz istediğin kadar yağ sür

Dedigim gibi yillar boyunca aman ayip kizim aman gorunmesin kizim laflariyla kambur kambur dolastim ergenligimde. Simdi bile tam anlamiyla durusum dik degil. Gobegimin uzerinde cizgi var gercekten. Acaba gercekten bu yuzden midir?
Özel egzersizler var. Sırt kaslarını güçlendirmek için. Kamburluk için. Pilates yapın evde şimdi. Düzenli. Bir de bir süre kuvvet egzersizleri yaparsınız, fitnessa başlarsınız düzelir. Yukarı olur, düzgün görünür. Büyüklük değişmez. K karamelasepeti doğru söylemiş.

Yahu daha doğurmadan heryerimiz çatlak oluyor hamilelikte nasıl çatlamayacak nr biliceksin belki 2iz olucak belki bebeğin büyük olacak göbeğin kocan olacak sen çok kilo almasanda ki senin yapınla da alakalo biraz istediğin kadar yağ sür
Evet benim bacaklarim ve kalçam ergenlikten kalma çatlak dolu ama bilincsizlikten. Eğer zamanında bol su içip bol spor yapıp iyi beslenip bir de krem sürseydim bu çatlaklar ya hic olmayacakti ya da %70 az olacaktı. Bunlara dikkat eden biri zaten kocaman göbeği olsa bile lohusalığı atlattiktan sonra eski fiziğine geri dönebilir. Vücut çatlasa bile daha az çatlak olacaktır.

Buradaki bazı hanımların yorumlarına katılmıyorum. Herkes evlenince cocuk doğurunca fiziğin bozulur demiş kendine sporuna dikkat eden birinin fiziği bozulmaz yağ süren birinin göbeği kolay kolay çatlamaz. Zaten hamilelikte bebek için 10 kilo almaya gerek yok diyor doktorlar. Çoğu bebek 2-3 kilo civarı doğuruyor 4 kilo aldiniz diyelim bu normal.Doğumdan sonra fiziginiz eski haline döner. Göğüsler belki emzirince bir miktar kötü olabilir ama emzirme döneminde gene süt olsun diye ne bulduysanız yemenize gerek yok doğru beslenme ve sporla göğüsler kısa sürede toplanır. Ve estetik süt bezlerine zarar vermez.
Cagla sikel bile 6 kilo almisti hamileyken 4 kilo mumkun mu? Herhalde cocugunuz yok. Hamilelikte karin catlagi genetiktir yag surmekle falan alakasi yok yani. Ayrica cocuk olduktan sonra herkesin spor yapip kendini toparlayacak vakti ve nakti olmuyor. Boyle pesin yorumlari birakin anne olanlar yapsin

O beğenmedi diye estetik olacak değilsin. Kimse dört dörtlük değil büyük göğüslü bayanların bazıları da keşke küçük olsa diyor. Kaba ve saygısız sevgiliniz onun isteğine zevkine göre şekillenecek değilsin ben çok seviyorum çok mutluyum beğeniyorum deseydin ben olsam bu şekilde derdim o kimki kabaca bide diyor yarabbim sabır napalim yani küçükse küçük büyükse büyük 💆‍♀️ sağlığın varsa şükür herşey boş umursama ona neymiş ya gitsin kendine bi baksın

Yahu daha doğurmadan heryerimiz çatlak oluyor hamilelikte nasıl çatlamayacak nr biliceksin belki 2iz olucak belki bebeğin büyük olacak göbeğin kocaman olacak sen çok kilo almasanda ki senin yapınla da alakalo biraz istediğin kadar yağ sür
Mesela ben surmedigim yag kalmadi catlak kelimesi hafif kalir tum gobek cevremde derinin altinda küçük parmak kalinliginda yirtiklarim var spor yaptim kilo verdim ve karnim sikilasip duz olsada egildigimde bir torba gibi sarkiyor ben ne yapayim oleyim o zaman :))

Cagla sikel bile 6 kilo almisti hamileyken 4 kilo mumkun mu? Herhalde cocugunuz yok. Hamilelikte karin catlagi genetiktir yag surmekle falan alakasi yok yani. Ayrica cocuk olduktan sonra herkesin spor yapip kendini toparlayacak vakti ve nakti olmuyor. Boyle pesin yorumlari birakin anne olanlar yapsin
Ben 4 kiloyi örnek olarak verdim kilo boya gire aktifliğe göre değişir,benim bircok tanidigimda ilk çocuğun doğumuna sadece karnı şiş vücudu güzel gitti doğumdan hemen sonrada kendiliğinden kilo verdi. Ebru Sallı'da 3 kilo almış mesela başkalarıyla kıyaslamak yanlış. Vakti olur veya olmaz ama illa hamileliği doğumu öcü gibi gösterip insanları yanlış yönlendirmeye gerek yok

Bebek 2500-4000 gram, plasenta+ amniyos mayi vs derken ortalama 10-15 kilo normali. Fazlası anormal. Çağla Şıkel öncesinde kilo verip sonrasında normal kilosuna 4-5 ayda gelip sonra doğum yaptıysa bilemiyorum. Asla 5 - 6 kilo fazlam oldu, hiç kilo almadım doğru değil. Özellikle son ay tamamen hormonlardan su alıp ödemleniyorsunuz, doğuma hazırlanıyor vücut. Normal değil diğeri.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X