Neden bu kadar sarkmış ki dedi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O yorumu okudugumda cok uzuldum, vebaliymisim veya eksikmisim gibi. Bir adama bir kadinin sirf bu sebeple layik olamamasi.. cok kotu bir düsünce tarzi. Beni anladigin icin de cook tesekkür ederiim

ay uzulmeyin yahu,

burada sizin gibi gencecik kizlar konu aciyor, surami begenmiyorum burami begenmiyorum diye,

iki cocuk dogurdum, ikisi de 4lu kilolardaydi (o cocuklar 2 kilo doguyor diyen arkadasa sevgiler )
yaklasik 5 yilim hamilelik-emzirme-dogum-hamilelik-emzirme-dogum dongusunde gecti
simdi siz ay memem sarkik falan deyince, ben guluyorum ister istemez, ne kadar sarkik olabilir ki,
kendinize haksizlik etmeyin.

Bakin durusunuzu duzeltin, spor yapin, istiyorsaniz estetigi de dusunun elbette,
ama kendinize cirkin muamelesi yapmayin,
degilsiniz ve bu genc yasinizda isteseniz de olmaniz mumkun degil, emin olun.

sizin yasinizda olsam hu huuuuuuu.

ama o sevgili size yakismiyor bence.

Hayatımın en büyük hatası o varlıkta evliligimiz süresince minicik memelerim var diye eziklemisti beni. Bende boşandıktan sonra kendime efsane memeler yaptırdım tam beden ölçülerime uygun ve hayatımda iyiki vermişim bu parayı dediğim bisey silikonlarım. Sende önce ayrıl sonra kendin için yaptir :)))

Saygısız sevgilisi kadına zaten kötü hissettirmiş, özgüvenini sarsmış. Gelip nasıl böyle bir yorum yapabiliyorsunuz?
Layık olmamak ne demek?
Karşıdakini kendisine layık görmeyen defolur gider layık olduğu kişiyi bulur. Konu sahibinin problemi değil bu.

+
withleydi ben olsam böyle saygısız bir adamla evlenmem.
Her şeyi geçtim, ilk defa yakınlaştık diyorsunuz. İnsan o an böyle bir şey düşünemez bence. Düşünse bile sevgisinden dile getirmez.

Siz estetik yaptırmak istiyorsanız, gerekli görüyorsanız kendiniz için yaptırın.
Ama bu adamla evliliği tekrar gözden geçirin.

bende kendimi cok yalniz hissettim, dünyada tek tur ben kalmisim gibi :)
Hepimizin çirkin beğenmediğimiz taraflarımız var. Senin memeler sarkık, benim gıdım var çenem yok, diğerinin bacağı çarpık, öbürünün burnu büyük, bir başkasını ayakları hobbit ayağı gibi, bir diğerinin totosu kocaman. Yani hepimizin eksik ya da çirkin taraflarımız var. Çoğumuz kabullenip onlarla yaşıyoruz, bir kısmımız estetik müdahaleyle sporla falan düzeltmeye çalışıyoruz.

Ben seni asla yermedim, umarım yanlış anlamamışsındır. Karşı tarafın beğenmeme hakkını savundum. Çok sevdiğimiz insanların da bazen dış görünüşlerinde bazı şeyleri ya da bazı huylarını beğenmeyebiliriz. Bu onları sevmediğimiz anlamına gelmez.

Bence yaptığı çok ayıp bir davranış. Hepimizin zihninde karşı cinse karşı çeşitli fikirler oluşuyor. Bu bir gerçek. Ama fikirlerinizle gerçeklerin uyuşmadığı zamanlar da olabiliyor. Nedir yani? Sizi göğüsleriniz için mi seviyor? Sizi tamamen göğüslerinizden ibaret görmesi gerçekten çok tiksindirici. Üstelik bu durumu size bir eksiğiniz gibi göstermiş sanki sizin suçunuz gibi. Kim istemez dolgun 90 neden taş gibi göğüsleri olmasını? Ama bu bizim tercihimizde değil de mi? Yaradılışımızdan gelen bir şey. Bir insanın asla ama asla dış görünüşe eleştirilmesi kabul etmiyorum!!! Bence yol yakınken ayrılın. Bugün memenizi beğenmez yarın poponuzu. Sonraki gün senin dudakların niye dolgun değil der... Sonra kaşlarına takar. Sevgiyi aşkı bedenlerde arayanlar her zaman sizden daha iyilerine iç geçirirler. İzin vermeyin buna ve ayrılın.

Aşk surette değil sırette gizlidir.

Tamam adam o an için boş bulunup suratı düşmüş . Yalnız kızlar sizce de sütyen fazlasıyla yanıltıcı değil mi ?? Tamam illa bir erkek istedi beğenmedi diye sürekli estetik olacak değiliz bence de bu kadının tercihi olmalı da karşımızdaki adam baklava dilimi şekli veren atlet giyse biz onun ne güzel kasları var diye 3 sene avunsak sonra bir gün yatağa girdiğimizde aslında o şeklin atletten ibaret olduğunu görsek suratımız düşmez mi? Kırılmak da haklısın ama adam da tepkisini gizleyememiş beklemediği bir şeyle karşılaşmış, aranızda başka bir problem yoksa bu konuyu uzatmanın bir anlamı yok.

Bence o kendi de biliyor kendi penisinin küçük olduğunu sen onu eleştireme diye ve bunun düşüncesine karşılık kendini ezik hissetmemek için o sana kulp takmış. Beğenmeme hakkı var ama usül esastan önce gelir söylediğiniz gibi kaba bir şekilde belirtmesi bana iyi niyetli görünmedi. Hadi memeye çare var da vajinayı daha iyi dolduran daha iyi hissedilir boylarda bir penis varken küçüğü daha az zevk veriyor. Erkeklerin çoğu da bu konuya takar. Eğer ayrılacaksanız penisiyle ilgili yorum yapın kendisine çünkü bunu asla unutmayacaktır.
Yamuk bilmemnelerine adriana lima arıyorlar diye çok sevdiğim bir söz vardır tam duruma uygun. Kendinizi hiç üzmeden sepetleyin virüsün size böyle bir kıyağı olmuş geri çevirmeyin bence.

Adam tam bir hödük. İnsan sevince fiziksel özelliklerine takilmadan arzuluyor ve sevisiyor. Benim asla istemem dedigim bazi fiziksel özellikler kocamda var ama hic önemi yok benim icin. Ayni sekilde benim de memelerim kücük ve dogum ve emzirme nedeni ile yumusadi da. Ben estetik istedigimi söyledigimde esim karsi cikti. Bu yüzden bicak altina yatmama ve kendimi riske atmama müsade etmeyecegini söyledi. Gercekten muazzam fiziginiz olsa bile dogum sonrasi, kaza sonucu, hastalikla ya da yaslilik nedeni ile güzelliginizi kaybedebilirsiniz. Tüm bu durumlarda da sizi sevecek bi adamla ve ayni sekilde benzer durumlarda sizin de onu sevebileceginiz bi adamla evlenin bence.

Son düzenleme:
Hamileyken bile guzel olmak guzel gorunmek zorunda degiliz. Karsimizda dogursak bile manken gormek isteyen degil de catlak ve sarkiklarimizla bizi sevecek insanlar istiyoruz.

Herhangi bir operasyona girmemiş göğüsleriniz var ve bunları siz şekillendirmediniz ya da balon değil ki ağzınızı dayayıp şişiresiniz. Eğer siz mutlu değilseniz istediğiniz değişimleri güvenilir yerlerde yaptırabilirsiniz ama sakın herhangi biri için hayatınızda en ufak bir değişim yapmayın. O kişinin ömrünüzün sonuna kadar hayatınızda olacağı kesin değil. Kırılmakta çok haklı olduğunuz bir konu bu. Kendi adıma konuşayım, bir süre yalnız kalmak isterdim. Çünkü bu bir saygısızlık ve aynı zamanda öz güveninizi etkiler.

İyi de ayni sey değil ki. Dolgulu sütyen 10 cm büyük göstermiyor. En azindan benim kaliteli markanin ekstra push up olmasına rağmen sadece 3 cm büyük gösteriyor.A cupı C cup göstermiyor veya yoktan meme var etmiyor :). Benim gibi ekstra push up kullananlar sırf kıyafetin icinde düzgün dursun göğsüm dümdüz durmasın kafasıyla giyiyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…