Neden bu kadar sarkmış ki dedi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha evlenmeden, ayni evin icine girip en kötü hallerini görmeden şimdiden hayal kırıklığına uğradıysa eyvah eyvah.. arkana bakmadan ayrıl cok ciddiyim. Bebeğin olunca memen iyice sarkicak, göbeğinde çatlak olacak o zamanda begenmeyecek seni.. bence bu gercek sevgi değil, sizi gerçekten sevdiğine eminmisiniz?

Bedeninize karşı büyük bir saygısızlık söz konusu benim nazarımda. Bana söylenmiş olsa bende travma etkisi yaratırdı, soğurdum..

Meme estetegi oyle disaridan sanildigi kadar kolay degildir. Maximum 10'yilda degismesi gerekir (kim ne derse dersin, arastirin bir). Ayrica bazi vucutlarda depresyon semptomlari gosterir gibi turlu turlu hormonel rahatsizliklara yol acip cikartmak zorunda birakabilir seni. Ustelik silikon bazin icine ya senin vucut sivilari emilerek ya da silikonun senin kan yoluna akma ihtimalide vardir. O yuzden boyle riskli bir estetegi bir "hanzo" icin sakin yapma.

eger kendin arastirir ve risk/basari oranlara bakip karar verirsen yaptir sadece.

herseyin bir adabi vardir. Belliki sevgilinizde adap yok. Bugun meme yarin baska neye kulp bulacak? Hele cocuk dogurduktan sonra o zaman asil degisimler oluyor...

Doğum yapalı 17 ay oldu, bekarlıkta da doğumdan öncesine kadar da göğüslerim dolgun dikti ama şimdi gel sor, o dolgunluktan eser yok emziriyorum ve bebeğimi sütten kestiğimde bile eski haline gelmeyecek gibi duruyorlar baya sönmüş sarkmış gibiler. Şimdi standart bir göğüse sahip olsanız bile doğumdan sonra belli ki bunun lafını yapacakmış, kaldı ki siz gözü doysun diye estetik yaptırmak zorunda da değilsiniz. Terbiyesiz herif, her şeyin bir usulü adabı vardır. İnsanı rencide ederek en mahrem konu hakkında yüzünü gözünü eksitmesi çok ayıp cidden

Sevgiliniz terbiyesizlik yapmış. Ayrıca sapık.bu zamana kadar sadece göğüslerine bakıp neler düşündü ki...seven insan her şeyiyle sever.90 60 90lar doğumdan sonra ne hale geliyor.burada ki konular sayesinde eşimin ne kadar mükemmel bir insan olduğunu anlıyorum.3öocuk annesiyim doğal olarak göğüslerim senin anlattığım gibi oldu 12senelik evliyim senin de şuranı beğenmiyorum demedi.hatta ben kendime söylemişimdir o da ben beğeniyorum ya der.karışma benim aşkıma der.
Kendisi hep böyle mi kalacakmış evlendikten sonra koca göbekli olduğunda ayy seni böyle hayal etmemiştim diyip bırakmak lazım ozaman

Dustan cikmadan buz gibi su tut goguslerine, cok ise yariyor.
Iki dogum yaptim emzirdim, dimdik duruyorlar bu sayede, tavsiye ederim.

Kadının memesi isterse fındık kadar olsun isterse çaprazlama başka yerlere baksın her meme güzeldir.
Çok saygısız sevgiliniz. Ben bunu bir sinyal olarak algılayıp ayrılırdım.
Hatta çok zoruma gitti derseniz önce onun malum yerine bakıp sonra küçükmüş der ayrılırdım.
Gahahahah aynı şeyi düşündüm yemın ederim
Ben de malum yerin neden düşüyor falan derdim çünkü buna bu yakısır

Kırılmanızı çok iyi anliyorum. Böyle bir seyi duymak hic hoş degil. Kendince bu sekilde düsünebilir ama karsi tarafa söyleme sekli yanlis. Bunu düsünebilecek incelikte bir sevgilim olmasini isterdim ben sahsen.
Cok hassas konular.

Estetik bir cözüm olabilir ama sadece siz isterseniz. Baskasi icin yapmayin derim. Kendinizle barisik olup kendinizi begenmeniz cok güzel birsey. Bunlari baska bir kisinin bozmasina izin vermeyin.
Seven her haliyle begenir demis bazilari, bir kisim ise karsi cikmis. Dogrusu ne bilemiyorum ama bir insan kendi icin böyle birsey iddia edebiliyorsa, yani siz her haliyle seviyorsaniz, bunu karsi taraftan da bekleyebilirsiniz bence. Ve bunu görememek insani üzebilir. O zaman belki dogru kisi degildir. Cünkü bana göre basit bir „meme konusundan“ ziyade, genel olarak görüsleriniz uyusmuyordur.

Gecen ay olan bir durum diye yazmistiniz, o günden bu yana bir gelisme olmadi mi? Tekrar konustunuz mu?

Siz nasıl mutluysaniz öyle olsun, kimsenin kalıbına girmek zorunda degilsiniz. Seven insan her şeyiyle sever karşısındakini. Elin bamya pilili simariklarina bak!

Kimsenin bedeni mükemmel değil ki. Herkesin kusuru var. Bence tavrı çok kötü. En azından daha kibarca konuşabilirmiş. Tekrar ilişkiye girmek bile eziyet olurdu bana şu durumda. Rahat olamazdım asla. Evlilik için doğru adam değil. İleride o memeler, popo, bacaklar ne hale gelecek. Tiksintiyle mi bakacak her yerinize. Habire estetik olup, 36 beden mi gezeceksiniz?

Gerçekten de problem var belli ki. Bence estetik olmayı düşünün. Yani başka biri de olsa beğenmeyecektir. En azından daha düzgün konuşup ameliyat olmanızı isteyecek birini tavsiye ederim...

Nereden öğrendiyseniz bir daha okumayın orayı. Saçmalıktan başka bir şey değil. Anne olmayan kadın yarım kadındır algısına hizmet resmen.

Hmm evet o yönden hic düsünmemistim.
Ama varmis öyle birsey ... dogrulugundan emin olamam tabi. Yabanci bir sitede okumustum...

Simdi tekrar arastirayim bende merak ettim..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X