Neden bu kadar sarkmış ki dedi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ağzından kaçmış belliki sizi sevmediğini düşünmüyorum eğer öyle olsa sonrasında da ilgisi azalırdı size karşı. Ancak iyice düşünün bu durumu hamilelik ve doğum sonrası vücut değişebiliyor ben bunun en bariz ornegiyim yirtik cok fazla ve sarkmalar oldu. Böyle bir durumu sorun edecek bir adamsa yol yakınken yollarınızı ayırın.

Ben yine erkek beyinli kaldım konuda sanırım. Gözüme hitap etmeyen insan ne gönlüme ne libidoma hitap edebilir. Adamın ani tepkisi dışında çok anormal gelmedi bana durum. Evin içinde gaz çıkaran, burnunu karıştıran, çişini kakasını banyo kapısını kapatmadan yapan, dişini fırçalamayan, duş almayan adamla da işim olmazdı. (bu örnekler çok saçma ama verilmiş nedense.)

Ayrıca gerçekten dolgulu sütyenler hayat kurtarıcı ancak erkekleri kandırmış olmuyo muyuz kızlar bir söyleyin yaa:)Şimdi benim taktığım push up sütyeni çıkartayım düz sütyen takayım küçücük göğüslerim halbuki çok güzel bir kadınım:)

Olmuyoruz bence. Ben çok severim dolgulu sütyen dekolteyi şık gösteriyor. Ben onu erkekler beni koca memeli sansın diye takmıyorum kendimi iyi hissetmek için takıyorum. Bu hesapla makyaj da yapmamamız saçımıza fön de çektirmememiz gerekiyor

Çok sinirlendim kendimi sizin yerinize koydum da. Sevgililikte her seyi olay etmeme taraftariyim ama sonucta erkeklerinde göbeği var kılı var biz de onların kusurlarını söyleyelim sevismeyelim o zaman. Belki başka bir dille söyleseydi göğüslerin sarkık yerine dik göğüsleri beğeniyorum dese farklı yorum yapardık.Benim göğüslerimde A cup 45 kiloyum 72 ölcüsü ve ekstra push up kullanıyorum sevişeceğim erkek gelip senin göğüslerin ne kadar küçükmüş sütyende öyle durmuyordu dese ya da bacakların kalınmış taytta ince gözüküyordu dese kapının önüne koyardım. Ayrıca sizin A cupta nasıl sarkık oluyor ki belki iman tahtasi denen yer uzunsa size sarkık gibi geliyordur ? Ayrıca estetiğe de karşı çıkmayın bence cok normal bir şey.

Ah bilebilsem neden bu kadar sarktigini. Dedigim gibi ailemde de kadinlarin kucuk ve sarkik. Bir de yuzustu yattim senelerce, arastirdigima gore sarkmasina sebebiyet veriyormus. Yillarca da yanlis sutyen kullanmisim hem olcu hem sekli bakimindan. Cahillik iste, sormaya da utanirdim. Belli tabular icinde buyuyunce ergenligimde kambur yururdum belli olmasin diye. Belki de bunlar da etkiledi. Uclari bariz asagiya bakiyor. Normalde asla takmazdim, severdim kendimi. Simdi cöktüm ruhen..Cok tesekkur ederim vaktini ayirip yazdigin icin.

Ben yine erkek beyinli kaldım konuda sanırım. Gözüme hitap etmeyen insan ne gönlüme ne libidoma hitap edebilir. Adamın ani tepkisi dışında çok anormal gelmedi bana durum. Evin içinde gaz çıkaran, burnunu karıştıran, çişini kakasını banyo kapısını kapatmadan yapan, dişini fırçalamayan, duş almayan adamla da işim olmazdı. (bu örnekler çok saçma ama verilmiş nedense.)
Ama sorun begenmemesi değil ki ifade ediş bicimi. Sonuçta erkeklerin de göbeği oluyor böyle diyen birinin fit olması lazım. Birini elestirmek icin insan kendine dönüp elestirdiğim özellik ben de var mı/yok mu desin ?

Ah bilebilsem neden bu kadar sarktigini. Dedigim gibi ailemde de kadinlarin kucuk ve sarkik. Bir de yuzustu yattim senelerce, arastirdigima gore sarkmasina sebebiyet veriyormus. Yillarca da yanlis sutyen kullanmisim hem olcu hem sekli bakimindan. Cahillik iste, sormaya da utanirdim. Belli tabular icinde buyuyunce ergenligimde kambur yururdum belli olmasin diye. Belki de bunlar da etkiledi. Uclari bariz asagiya bakiyor. Normalde asla takmazdim, severdim kendimi. Simdi cöktüm ruhen..Cok tesekkur ederim vaktini ayirip yazdigin icin.

Alttan dolgulu sütyenler dikleştiriyor zamanla aslında ama erken yaşta başlayınca böyle etkili olabilir

Ama sorun begenmemesi değil ki ifade ediş bicimi. Sonuçta erkeklerin de göbeği oluyor böyle diyen birinin fit olması lazım. Birini elestirmek icin insan kendine dönüp elestirdiğim özellik ben de var mı/yok mu desin ?

Konu sahibi de varsa göbeğini, pipisini, boyunu vs. eleştirme hakkına sahip bence, kullanabilirdi o hakkını. Birini ya da bir şeyi beğenmemek veyahut eleştirmek için dört dörtlük olmamız gerekmiyor.

bence saygisizlik yapmamis ani tepki vermis sadece sonradan soguk da davranmamis. Benimde goguslerim cok kucuktu yok gibiydi. Esim bununla ilgili hicbisey dememisti ama ben cok istiyordum yaptirmayi yaptirdimda. Simdi esimde ben de cok memnunuz. Size yaptirin demiyorum ama verdigi tepkide de o kadar buyutulecek bisey yok bence
Senin esin bi sey dememiş uzmemis ama bu diklesmez mi bilmem ne sormuş bi de 😔

Küçükmüş demesini bir yere kadar anlayabilirim ama iğrenerek baktığı kısmı cok rahatsız edici. Siz kırılmasın diye başka yerinin küçük olduğunu dile getirmezsiniz ama böyle öküzler sizi ruhen çökertecek tepkiler verir.
Dikleşmez mi diye sorduğunda ben ameliyat olup kendime çözüm bulabilirim ama sen kendin icin ne düşüyorsun deseydiniz keşke. 🥴

Aynilarini ben de yaşadım 10 yaşında ergenliğe girdim göğüslerim belli olmasin diye kambur yürürdüm ilk sütyenimi 14 yasimda aldım o da kocakarı sütyeniydi toparlayıcı bedensiz sütyendi göğüs ölçümü,sütyen seçimini ve push upın ne olduğunu 20 yaşımda öğrendim. Benim sizden tek farkım zayıf olduğum ve spor yaptigim icin sarkma yaşamadım. Siz de sporla göğüs kası yaparak biraz daha dik durmasını sağlayabilirsiniz. Göğüs ölçünüz küçülse de kas olduğu icin daha düzgün ve büyük durur.

Konu sahibi de varsa göbeğini, pipisini, boyunu vs. eleştirme hakkına sahip bence, kullanabilirdi o hakkını. Birini ya da bir şeyi beğenmemek veyahut eleştirmek için dört dörtlük olmamız gerekmiyor.
Birini elestirmek icin o özellige sahip olmamız gerekir. Mesela ben 60 kilo olsam 65 kilo olan birine sen cok kilolusun demem garip olmaz mı ? Veya tam tersi 45 kilo birine sen de cok zayıfsın demem saçma olur. Akademik başarım yüksek değilse akademik başarısı düşük olan birine sen de cok tembelsin demem anormal olur

E peki hamilelikten sonra ne olacak hadi evlendi manken gibi biriyle doğum yaptı gögüsler sarktı ne olacak hemen ameliyata mı koşacak kadın harbi biraz erkek beyinli olmuş 😬 maalesef kadınlık hormonu diye bi lanetimiz var 🤦🏼‍♀️

Aynilarini ben de yaşadım 10 yaşında ergenliğe girdim göğüslerim belli olmasin diye kambur yürürdüm ilk sütyenimi 14 yasimda aldım o da kocakarı sütyeniydi toparlayıcı bedensiz sütyendi göğüs ölçümü,sütyen seçimini ve push upın ne olduğunu 20 yaşımda öğrendim. Benim sizden tek farkım zayıf olduğum ve spor yaptigim icin sarkma yaşamadım. Siz de sporla göğüs kası yaparak biraz daha dik durmasını sağlayabilirsiniz. Göğüs ölçünüz küçülse de kas olduğu icin daha düzgün ve büyük durur.

Bende diyorum keske bari spor yapsaydim da bu hale gelmesini onleseydim. Gercekten o egzersizler diklesmesini saglar mi ki? sadece ameliyat cozum diyenler oluyor. Bir de sporla daha da kuculurse hicbir sey kalmazsa diye korkuyorum. Bir de belim 74 cm. Bel kalın olunca haliyle sanirim memeler cok daha kucuk kaliyor vücutta. Bu sefer de kilo verince memelerde kücülüyor. Bu döngüyü düsünüp duruyorum. O kadar ozguvenim kirildi ki zibilyon tane sey arastirip düsünüyorum.. Onerilerin icin cok tesekkür ederim

Birini elestirmek icin o özellige sahip olmamız gerekir. Mesela ben 60 kilo olsam 65 kilo olan birine sen cok kilolusun demem garip olmaz mı ? Veya tam tersi 45 kilo birine sen de cok zayıfsın demem saçma olur. Akademik başarım yüksek değilse akademik başarısı düşük olan birine sen de cok tembelsin demem anormal olur

Erkeklerin memesi yok yalnız. Elmayla armutu kıyaslamak gibi olur bu. Ayrıca cinsel çekim bambaşka bişey. Ben beyaz tenliyim, bütün ailem beyaz tenli ama beyaz tenli erkekleri itici buluyorum, tahrik olmuyorum. Bu beyaz tenlileri eleştirdiğim anlamına gelmez, sadece onlardan etkilenmediğim anlamına gelir.

Yine aynı şekilde duygusal bağ cinsel çekim getirecek diye düşünüyor çoğunluk. Ama maalesef pratikte öyle değil. Duygusal olarak çok yakın hissettiğiniz birini cinsel olarak itici bulabilirsiniz. Tam tersi de olabilir.

E peki hamilelikten sonra ne olacak hadi evlendi manken gibi biriyle doğum yaptı gögüsler sarktı ne olacak hemen ameliyata mı koşacak kadın harbi biraz erkek beyinli olmuş 😬 maalesef kadınlık hormonu diye bi lanetimiz var 🤦🏼‍♀️

Karşılıklı anlaşır çiftler. Gerçekten karşı tarafı iten bir durum varsa doğumdan sonra bir çözüm yolu düşünülür. Bir de doğumdan sonra herkes kendini dağıtmıyor, gayet derli toplu kalanlar var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X