Neden bu kadar sarkmış ki dedi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İlk birlikte oldugum erkek arkadasimin penisi baya kucuktu. Ve ben o adamla onu sevdigim icin bir yildan fazla sure ciktim. Ve bana iliskinin sonlarina dogru sen biraz genisledin mi ne vs demisti. Ondan sonraki erkek arkadasim ilk birlikteligimizde kan gelince sok gecirmisti kiyamam:) beni neden bu sorumluluga soktun vs diye:) meger zar oldugu yerde duruyormus. Orgazm bosalma vs gibi seyleri o sevgilimde ogrendim sagolsun.
yani hem kendi bamyasina bakmadan beni bir yil boyle bi hayata mahkum edip bi de uzerine genisledin mi sen ya demesine ve beni bu kompleksle yasamaya mahkum birakmasina cok icerlemistim. su an guluyorum da bi daha karsima ciksa suratina soyleyecegim o zaman icimde kalani.
iyi yapmissiniz suratina carpmakla. Biri olsun ogrensin gercekleri.

Vajina yapisi oldukca elastik oyle ilişkiyle genişlemez, genişleseydi bile genişletmeye yetecek pipisi mi var sanki. 🤣🤣🤣
Vajina kendi kendine mi genişleyecekmiş durduğu yerde heee hee...
Bu kucuk pipililerde az değilmiş. 🙄 Firsat vermeyin şunlara 🤮

Küçücük dalgasıyla ona buna laf atmayı bırakır umarım...

Gulumsettin :)
İnsallaah.. cok uzgunum, evet cok agladim fakat bittigi icin kendimi cok sansli hissediyorum.
umarim tum kadinlarin hayatinda kiymetini bilen insanlar olur.
Yorumlarini da dikkatle okudum, hem bunun icin hem de guzel dileklerin icin coook tesekkür ederim ♡
Ay ne güzel naif naif cevaplar vermişsin adama ben olsam sus lan bamya hadi git kumda oyna derdim :KK70:

Vajina yapisi oldukca elastik oyle ilişkiyle genişlemez, genişleseydi bile genişletmeye yetecek pipisi mi var sanki. 🤣🤣🤣
Vajina kendi kendine mi genişleyecekmiş durduğu yerde heee hee...
Bu kucuk pipililerde az değilmiş. 🙄 Firsat vermeyin şunlara 🤮
Malzeme bu napalım :KK70: türk erkekleride saniyor ki kocamanlar yazık la :KK70:

Malzeme bu napalım :KK70: türk erkekleride saniyor ki kocamanlar yazık la :KK70:

Bunlarin bu el değmemiş gün gormemiş kiz isteyenlerinin derdini de anladim ben zaten hep bu yetersizlik korkusu veya kucuk pipililiktenmiş. 🤣
Kendilerini kocaman sanmiyorlar bence, ne olduklarinin farkindalar ama karsi taraf bilmesin istiyorlar ya da karsi tarafin ozguvenini zedeleyip kendi yetersizligini gizleyecek aklinca.
Valla bunlarin bu derece yüzsüz oldugunu da bilmiyordum bak okuyunca sinir oldum resmen. 🤐

Bunlarin bu el değmemiş gün gormemiş kiz isteyenlerinin derdini de anladim ben zaten hep bu yetersizlik korkusu veya kucuk pipililiktenmiş. 🤣
Kendilerini kocaman sanmiyorlar bence, ne olduklarinin farkindalar ama karsi taraf bilmesin istiyorlar ya da karsi tarafin ozguvenini zedeleyip kendi yetersizligini gizleyecek aklinca.
Valla bunlarin bu derece yüzsüz oldugunu da bilmiyordum bak okuyunca sinir oldum resmen. 🤐
Kızım memesi ne kadar çirkin olursa olsun çaresi vsr sen ne yapacaksın o bamyanla peki bunlar varya ne çakal :deli:

Kızım memesi ne kadar çirkin olursa olsun çaresi vsr sen ne yapacaksın o bamyanla peki bunlar varya ne çakal :deli:

Yani nebileyim begenmeyebilir ok ama begenmese de soylenmez öyle, hele igrenir gibi bakilmaz ya bir de soruyor niye sarkmiş. Hele benim pipim avuçta kayboluyor olsa ben agzimi açamam yok memeymiş bilmme ne bulduguna şükretmiyorda🤣

Konu sahibi görüyorsa ben gerçekten 3 yıl ne oldu merak ettim. Anlatmak istemezse özelden dinlemek istiyorum. Benim tanıştıklarımın niyeti bir ayda belli oluyor mesela. 3 yıl sabretmek de bir başarı.

Yaa o herife o kadar kibar cevap vermeseydin keşke içimde kaldı valla güya üste çıkmaya çalışıyor. Ben istersem büyütürüm de dikleştiririm de ama sen ömür boyu bu dertle yaşıcaksın deseydin yaa. Ama eminim kahroluodur hakketti çünkü ve çirkinkeşmesinin sebebi de zaten kendi ezikliğinin dışa vurumu

:KK9: Hiç cirkinlesmeden çok güzel almışsın intikamını konu sahibi arkadaşım. Artık cinsel anlamda bi daha gün yüzü görebileceğini sanmiyorum o hanzonun. Bundan sonraki ilk ilişkisinde ereksiyon problemi yaşayacağı kesin gibi.

Bence sorun begenmemesi değil bunlarin sana ne hissettirecegini düşünmeden bu kadar rahat konuşması. Belli ki ikinizde fazla acemisiniz bu konuda. Çünkü gerçek sekste o an emin ol kimse kimsenin sağını solunu ayrıntılı incelemiyor olayın heyecanına kendini kaptırdığından. Fiziksel görünüş ilk etapta tahrik edici olabiliyor evet ama asıl olan aradaki tutku ve uyum. Ben beğendiğim ve çok özen gosterdigim bir vücuda sahiptim .Şu an emzirme donemindeyim ve sarkikligi bırak çoğu zaman çocuğumu emzirip de yataga geldiğim için bı memem büyük biri küçük şekilde oluyor. Gün içinde şekilden şekile giriyorlar. Başlarda çok yadırgadım durumu. Kendimi sakladım geri çektim. Nasıl gözüküyorlar diye düşünmekten asla odaklanamadım. Vajinal doğum yaptığım için acaba bı genisleme vs oldu mu diye orami burami incelemekten saçma sapan sevişmeler yaşadım. Şimdi her şey eskisinden bile çok daha iyi . Şunu kesinlikle soyleyebilirim bı sevismeyi iyi yapan şey kesinlikle iyi vücutlar değil. Zaten partnerinle aranda bi cekim varsa kendini o anda dünyanın en güzel kadiniymis gibi hissedip moda giriyorsun ve sen kendini öyle hissedip öyle özgüvenli davranınca o da seni öyle görüyor. Onun için böyle senin ki gibi ergen olmayan gerçek bir erkekle birlikte olursan memelerinin gerçekten estetiğe ihtiyacı var mı yok mu o zaman karar verirsin. Kaldı ki bir kadın olarak kalcan, bacagin, belin, boynun, saçın, elin ayagin telafi edecek bir sürü tahrik edici organa sahipsin. Onun elinde ise tek bir şey vardı. Ona da bir güveni kalmadı artık:super:

Kessinlikle evlenmeyin bu yarın öbürgün başka kadınla aldatır memesi büyüktü diye öküz herif. Kusura bakmayın.

İlk birlikte oldugum erkek arkadasimin penisi baya kucuktu. Ve ben o adamla onu sevdigim icin bir yildan fazla sure ciktim. Ve bana iliskinin sonlarina dogru sen biraz genisledin mi ne vs demisti. Ondan sonraki erkek arkadasim ilk birlikteligimizde kan gelince sok gecirmisti kiyamam:) beni neden bu sorumluluga soktun vs diye:) meger zar oldugu yerde duruyormus. Orgazm bosalma vs gibi seyleri o sevgilimde ogrendim sagolsun.
yani hem kendi bamyasina bakmadan beni bir yil boyle bi hayata mahkum edip bi de uzerine genisledin mi sen ya demesine ve beni bu kompleksle yasamaya mahkum birakmasina cok icerlemistim. su an guluyorum da bi daha karsima ciksa suratina soyleyecegim o zaman icimde kalani.
iyi yapmissiniz suratina carpmakla. Biri olsun ogrensin gercekleri.
Demek ki bir erkek dış görünüşü aşağılar şekilde eleştiriyorsa bamyasi olduğundan emin olabiliriz 🤭 benim eski sevgilim de yapıyordu görmemiştim ama görmüş kadar oldum artık:)

Benimde böyle mal bir erkek arkadaşım olmuştu. Adam 150 kiloydu ben ona deli gibi aşıktım o ise sürekli mırın kırın bende en sonunda çok canımı yakınca onu öyle bir ortada bıraktım ki bok gibi kaldı. Bence bu tür adamlara bu lazım. Sonra köpekleşiyorlar emin ol. Ama nafile. Mal oğlu mallar. Hepsi şerefsiz. :KK53::KK53::rapci:

Hahahah bende bayılırım estetiğe. Bence güzel yapıldığında mükemmel bişey estetik. Henüz ameliyat olmadım bi yerim için ama dolgu,botoks yaptırdım allahımmm nasıl güzel bişeydir ortaya çıkan sonuç. Doğumdan sonra şu emzirme filan bi bitsin direk memeleri yaptırcam kocaman. Benimde küçük ve sarktı emzirdikten sonra. 2.de muhtemelen daha kötü olur. Eğer karnım kalırsa onu da pıt pıt aldıracam. Popoyada bişeyler yaptırmayı düşünüyorum :KK70: zaten botoks ve dolgu için gün sayıyorum geçtikçe ağlayasım geliyor. Allah biliyor da çok para vermiyor bana yoksa kapısından ayrılmam valla estetisyenlerin. Bide badem göz hayalim var ama o çok pahalı botoksla biraz hallediliyor diye sabrediyorum :KK70: Estetik♥Ben
Bende meme küçültme mide küçültme birde kaş yaptırdım. Param olsa göbek küçültme ,burun küçültme ,popo büyütme yapardım:) ben genelde fazlalıkları küçültüyorum🤣🤣 krediye mi girsek ne yapsak🤣🤣

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X