ohoooo sen hala nerdesin be ablacım. ben sana açıkca demişimki aldattım sevgilime söyledim benim açımdan olay her türlü bitti. sen haaaaalaa yok söyledin söylemedin derdindesin. bi bırakda gerçekten faydalı yorum yapacak olanları okuyayım değilmi?
seninde madem onca dememe rağmen kafan almıyo söylediğimi o zaman git öteye ablacım. kapiş
Daçmin goş !!peki sen ''EDEN BULUR'' bunu da biliyor muydun ?
Afferin kk'da ''Kınadığınız şey başınıza gelmeden ölmezsiniz'' kapmışsın hemen...Ben daha aldatmalı konuların birtanesinde okumadığımı hatırlamıyorum bu cümleyi :))
Bu arada tablet ahlâk anlayışı nasıl birşey ? (Öğrenmezsem çatlarım )
Sen buraya kavga etmeye mi geldin yoksa içinde olduğun durumla ilgili yorumlar almaya mı?
Hakaret içeren yorumları kiblersin olur biter...Neden durmadan cevap verip ortaya çirkin bir görüntü çıkmasına neden oluyorsunuz?
ben anlattım paylaştım, hata olarak gördüğümüde söyledim ama yapılan yorumlar o kadar çirkindiki ister istemez saldırı moduna geçtim. bu arada bana büyük bi hırsla beddua eden, sende aynını yaşa diyen, sevgilin seni aldatsın diyen, ayrılın diyen kısaca yaptıkları hakaretler yetmeyip birde üstüne beddua edip rahatlamaya çalışan herkese bende beddua ediyorum. bana diledikleri ne varsa onların başlarına gelsin. gelsin ki görsünler hayatın öyle tablet ahlak anlayışından ibaret olmadığını. hatasını anlayan insana beddua etmemek gerektiğini. yoksa dönüp dolaşıp başlarına geleceğini.
Burda hep böyledir ya kafasına göre yorum gelmesse ben sizi kandırdım denedim derler yada Zaten oldu bitti derler.Eee madem sevgilisine itiraf etmiş ( ben inanmıyorum ama neyse ), sevgilisi de affetmiş (?)
Ne diye konu açıyo ki..
Ben hiç burda milattan önceki sıkıntılarını anlatanı görmedim.. İçi çok rahatsa ve iddia ettiği gibi sorunlarını da çözmüşse ne diye siparişine göre yorum bekliyo anlamadım..
Eee madem sevgilisine itiraf etmiş ( ben inanmıyorum ama neyse ), sevgilisi de affetmiş (?)
Ne diye konu açıyo ki..
Ben hiç burda milattan önceki sıkıntılarını anlatanı görmedim.. İçi çok rahatsa ve iddia ettiği gibi sorunlarını da çözmüşse ne diye siparişine göre yorum bekliyo anlamadım..
o evli adam bana aşkını ilgisini itiraf ederken, karısına belki yıllardır atmadığı aşk mesajlarını atarken, onun koynunda yatarken beni düşlerken eminim karısıda payına düşen ufacık mutlulukla ne hayaller kuruyordur! nasıl acıtıyor değilmi?
sen yaşıyosun onu be güzelim
Kız millette kafa mı bıraktın ? Bu kadar entrikayı nasıl alsın kafamız dur yavaş yavaş idrak edeceğiz meseleyi :))
ya arkadaş her seferinde satır satır nasıl yazıyorsun nasıl hırslandıysan o pc başındaya arkadaşım ne olursun bırak artık hakaret etmeyi. ben sana benim açımdan bak demiyorum, yaptığıma hak ver hiç demiyorum.
en başından beri diyorum ki, ben konuştum evli bi adamla bigün ama sonra ona bitti dedim. sevgilime söyledim. nedenini ben bile kestiremiyorum, intikam içinmi yoksa gerçekten ayrılmayı göze alamıcak kadar sevdiğindenmi, oda beni affetti o telefon konuşmamızın sonunda.
neden hala burdasın diyenlere tekrar söylüyorum. ben evet hatamı anladım, bunun bahanesi osu busu olmaz. kılıfı olmaz dedim. ama işin birde 6 aydır yaşadığım yalnızlık, mutsuzluk kısmı var. ve şimdi birde benim aldatmam çıktı. ve bu kadarını kaldıramadım. zaten mutsuzdum şimdi iyice içim kötü. kendi mutsuzluğumu ne kadar tarif etsemde anlatamam.
tek istediğim burda paylaşmak içimi dökmekti. çnk bunu özel hayatımda bi arkadaşıma anlatamazdım. burda anlatmak istedim ama ztn pişman oldum. söylenenler de en az bnm yaptığım kadar çirkindi. anlatabildimmi kendimi?
cnm sevgilisi affetmiş vicdanını temizlemiş aama bunun aklı hala evli adamdaymışş onu anlatıyo 1 saattir..
Bukadarda ağır olmayalım .
Ben bi ara yemeğe gittim geldim, kaçırmışım
Eee ne yapalım yani
Adamı boşanması konusunda ikna mı edelim ?
Yoksa sevgilisine azcık daha müsade et konu sahibesi biraz daha aşk(?) yaşasın sonra gelecek mi diyelim ?
Nedir yani beklenilen.. Güzellikle anlatıyoruz yok duymazdan geliyor, ille de sert söylemlere tepki veriyor hem suçlu hem güçlü modunda..
Ben kaç tane soru sordum, anneni babanı düşün yüzlerini yere getiresin diye mi seni yetiştirdiler ?
Sevgilini de bırak o evli adamı da, daha yaşın küçük vakti zamanı gelince gerçekten sevdiğin biri ile beraber olursun acele etme diye
Birine cevap vermedi, nerde tartışma hooop oraya yetişiyor
Vicdanı rahatsız olan insan bu kadar kafa tutamaz, kimse onu tanımıyor hatasının büyüklüğünü göstermeye çalışıyor ama ne mümkün burun kaf dağından inmiyor..
Allah ıslah etsin böylelerini.. Evlerden mahallelerden ırak eylesin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?