neden bu hale geldi?

Madem seni eleştirmeden yön verecek bir yorum istiyorsun buyur.

Sen sevgilini sevmiyorsun, sadece yalnızlıktan korkuyorsun ki boşlukta kaldığın ilk anda evlide olsa birine kayıyorsun.

O zaman yapman gereken tek şey, zaten evli olanla bitirdim diyorsun,

Sevgilinle de yollarını ayırmak, biraz kafa dinlemek, biraz daha büyümek, biraz daha olgunlaşmaktan başka çıkar yolun yok.

Bugün sana seni affettim diyen adam yarın bir gün senin başına öyle bir kalkacak ki kendini affettirdiğine pişman olacaksın.

Sen gerçekten en iyisi her ikisi ilede iletişimi kes, hem suçlu olup hemde adamın peşinden koşarsan gerçekten kendini çoooooooook küçük düşürürsün. İleride de ceremesini sen çekersin.

Kız millette kafa mı bıraktın ? Bu kadar entrikayı nasıl alsın kafamız dur yavaş yavaş idrak edeceğiz meseleyi :))

sen yaşıyosun onu be güzelim

benim anlamadığım,eleştirecekler,beni anlamayacaklar yorum yapmasın diyorsunda?
burda sana acıyıp:''ah canııııım,erkek arkadaşın seni ihmal mi ediyor hımmm hımmmm,sende tabi haklı olarak başka arayışlara girdin,biraz bekle olmadı,adamda mutsuzsa kaısından boşanır,sende böylece vicdan azabı çekmezsin,hem demekki karısı onu yeteri kadar mutlu edemiyormuşta ondan seni seçti''
dememizi mi bekliyorsun??
kim derki bunu burda?
bu kadar rahat şekilde bunları yaşayıp,anlatacak kıvamdaysan zaten biz sana bırak adamı yaptığın büyük yanlış desekte boş...
sen gözünde normallleştirmişsin bu iğrençliği.
hani diyorsun ya,sevgilim çocuklarıma çok iyi baba olur?
peki sen çocuklarına iyi bir anne olabilecekmisin aldığın ahlarla,vicdan azaplarıyla?

çnk ben yeterince açıkladım durumumu, pişman olduğumu. sevgilime anlattığımı da..
burda olma sebebimin sadece birkaç akıl, tavsiye verilmesi olduğunu. kimseyle kavga etmek değildi derdim. hala da değil. ama hakaretler öyle bir yere vardıki, beni ne zorluklarla affetmiş, ya da belki hala affedememş sadece bana öyle göstermiş sevgilime bile midesiz diyen insancıklar çıktı.
bu yüzden bende zaman zaman bu çirkinliğe kayıtsız kalamadım.

Eee madem sevgilisine itiraf etmiş ( ben inanmıyorum ama neyse ), sevgilisi de affetmiş (?)

Ne diye konu açıyo ki..

Ben hiç burda milattan önceki sıkıntılarını anlatanı görmedim.. İçi çok rahatsa ve iddia ettiği gibi sorunlarını da çözmüşse ne diye siparişine göre yorum bekliyo anlamadım..

Ben seni çok sevdim...
Sana durmadan yazmak istiyorum, yazmayınca konuna dönüp bakıyorum özlemle.. Tek bir satır bile bir şey yazsan, hasretim diniyor gibi..
İlk kez yazıyorum bu forumda böyle cümleleri.. İlk görüşte bağlanma diyebilirsin...
Benim huyumdur, ilk görüşte bağlanmayı "çelişkili bir akıl" gördüğümde hemen yaşarım... üzülürüm çünkü.. Tam olarak ne hissettiğini kendisi de bilmiyor, eleştiriye göre kendisine yön veriyordur... Bazen üslubu çirkinleşirken, bazen "ha şunu istiyorum, böyle yazın işte... ben de bu yüzden..." gibi can simidi gördüğü cevaplara yanıt veriyordur...

Neden bu hale geldi?
Çünkü senin karakterin bu hale gelmesine yardım etti...
Sen aşırı ilgi seven, heyecan bağımlısı biraz da toy bir arkadaşımızsın... Olgunca, olayların akışında ilerlemesine izin vermeyecek kadar gençsin belki de... Oturmuş ilişki kavramındansa, sana güzel şeyler söyleyecek ve mümkünse "heyecan" tam hissedilsin diye "yasak" olacak bir ilişki yaşamalısın...
Düşüncesizce...

Bu arada.. Ben beddua görmedim yazılanlar içerisinde.. belki atladım... Bilemiyorum.. Beddua'dan korkma güzel kardeşim... "Adalet" ten kork...

Böyle bir cümle ile ara verdikten sonra son bir - iki paragrafla devam etmek istiyorum;
Sevgilini seviyorsan, kır dizini otur... İlgisi yetmiyorsa, başkasını bul, bekar olsun.. Çünkü ne yaparsan yap, evli erkeklerin sadece "arka bahçesi" olursun... Biraz hediye, biraz öpücük, biraz başka şeyler, heyecan falan derken, hissetmezsin... Ama aldatılan da yine sen olursun.. Bir bayan çalışıyor benim yanımda, yeni başladı.. Ne kadar saklamaya çalışırsa çalışsın, kendisini almaya gelen adamın evli olduğunun farkındayım bir süredir.. İçgüdü ama emin gibiyim.. Tam emin olmadan hareket etmek istemiyorum... "Aman ayaklarım yere değmiyor... Aman şöyle mutluyuz"... diyor bir gün.. Ertesi gün sanki kafasına mermer ile vurulmuş.. bitkin.. kahve üstüne kahve... El telefonda...

İçimden diyorum ki "Kim aldatılıyor acaba.. Farkında mı?"...
Şahsiyetli kadındır "aldatılan kadın"... bir süreye kadar "aldatıldığını, ikinci bir kadın ile gönül eğlendirildiğini bilemz"....
Şahsiyetsiz kadın, başka bir kadın varken adamın "ikinci karısı" rolünü oynamaya çalışan kadındır aldatılacağını bile bile...
Bu yüzden bu hikayede aldatılan kadın sizsiniz...

Adam zaten söylemiş, evliliğinde mutlu.. Biraz da sizi kullanmak istemiş çok mu...
İzin verdiğiniz için müteşekkirdir...

Selamlar,

Son düzenleme:

olayın kahramanı sensin bu bedduaların tutarmı?
önce sen yaşa ve gör bakalım ozamanda sonuç hoşuna gidecekmi..

son gelişmelerden anladığım kadarıyla evli olanla bitirdin sanırım.
doğru olanı yapmışsın,
fakat kendinden de çok şey kaybettin...

Burda hep böyledir ya kafasına göre yorum gelmesse ben sizi kandırdım denedim derler yada Zaten oldu bitti derler.

Gün gelecek, bu evli adam da ilgiyi kesecek aynı sevgilinizin sonradan geldiği hali alacak.
Yani demek istediğim, hiçbir şey en baştaki gibi olmayınca yine bir başkasını mı aramaya başlayacaksın?
Bu bir risk. Tabii ki de bu durumu kabullenip, sana ilgi göstermeyen biri ile beraber olmak zorunda değilsin.
Analdığım kadarıyla bu adamla yaşadıklarını sevgiline anlatmışsın, sevgilin de tepki vermemiş. Bu da garip geldi bana açıkçası. Ben sevdiğimi kimse ile paylaşmam, sadece konuşsa bile. Bence anlatmışken, ilişkiye son versen de olur, çok da büyük bir yanlış yapmış olmazsın, hakikaten de sevgilin iyice boşlamış.

cnm sevgilisi affetmiş vicdanını temizlemiş aama bunun aklı hala evli adamdaymışş onu anlatıyo 1 saattir..

Son düzenleme:

ikinci kadınların en standart avunma, kendini kandırma cümlelerinden biri de bu olsa gerek...

Yazık..İleride evlenip,yuva kurduğunda eşin seni aldattığında o kadından sana kalanla hayaller kurarsın...

Bu başlığı açarken buralara varacağını bilmeliydin..Keşke sana sakince doğruyu gösterenlere teşekkür edip,konuyu kapatsaydın.. Çünkü böyle bir konuda savunma olamaz..Savunmak adına böyle battıkça batarsın..

Umarım bu son hatan olur..Allah ıslah etsin...

Kız millette kafa mı bıraktın ? Bu kadar entrikayı nasıl alsın kafamız dur yavaş yavaş idrak edeceğiz meseleyi :))

ya arkadaşım ne olursun bırak artık hakaret etmeyi. ben sana benim açımdan bak demiyorum, yaptığıma hak ver hiç demiyorum.
en başından beri diyorum ki, ben konuştum evli bi adamla bigün ama sonra ona bitti dedim. sevgilime söyledim. nedenini ben bile kestiremiyorum, intikam içinmi yoksa gerçekten ayrılmayı göze alamıcak kadar sevdiğindenmi, oda beni affetti o telefon konuşmamızın sonunda.
neden hala burdasın diyenlere tekrar söylüyorum. ben evet hatamı anladım, bunun bahanesi osu busu olmaz. kılıfı olmaz dedim. ama işin birde 6 aydır yaşadığım yalnızlık, mutsuzluk kısmı var. ve şimdi birde benim aldatmam çıktı. ve bu kadarını kaldıramadım. zaten mutsuzdum şimdi iyice içim kötü. kendi mutsuzluğumu ne kadar tarif etsemde anlatamam.
tek istediğim burda paylaşmak içimi dökmekti. çnk bunu özel hayatımda bi arkadaşıma anlatamazdım. burda anlatmak istedim ama ztn pişman oldum. söylenenler de en az bnm yaptığım kadar çirkindi. anlatabildimmi kendimi?

ya arkadaş her seferinde satır satır nasıl yazıyorsun nasıl hırslandıysan o pc başında

Yaptıgın yanlışkı böyle usutune gelindi. sende farkındasın keşke konuyu açmasaydım diyorsun şuan ama , başkası yazmış gbi oku bakalım yazdıklarını sana göze hoş geliyormu.

cnm sevgilisi affetmiş vicdanını temizlemiş aama bunun aklı hala evli adamdaymışş onu anlatıyo 1 saattir..

Ben bi ara yemeğe gittim geldim, kaçırmışım

Eee ne yapalım yani

Adamı boşanması konusunda ikna mı edelim ?

Yoksa sevgilisine azcık daha müsade et konu sahibesi biraz daha aşk(?) yaşasın sonra gelecek mi diyelim ?

Nedir yani beklenilen.. Güzellikle anlatıyoruz yok duymazdan geliyor, ille de sert söylemlere tepki veriyor hem suçlu hem güçlü modunda..

Ben kaç tane soru sordum, anneni babanı düşün yüzlerini yere getiresin diye mi seni yetiştirdiler ?

Sevgilini de bırak o evli adamı da, daha yaşın küçük vakti zamanı gelince gerçekten sevdiğin biri ile beraber olursun acele etme diye

Birine cevap vermedi, nerde tartışma hooop oraya yetişiyor

Vicdanı rahatsız olan insan bu kadar kafa tutamaz, kimse onu tanımıyor hatasının büyüklüğünü göstermeye çalışıyor ama ne mümkün burun kaf dağından inmiyor..

Allah ıslah etsin böylelerini.. Evlerden mahallelerden ırak eylesin..

Bukadarda ağır olmayalım .

Hadi son perde artık dağılalım .

Söylenmessi gerekenler söyledin kendi tercihleri artık.

Konu baslığındaki sorunun cevabı;
Neden bu hale geldi?
Tek bir sevgili size yeterli gelmemiş ve kendiniz o evli adamı arayıp olayları baslatmışsınız sonuç olarak da bu konuma düşmüşsünüz.Belki ağır ama düştüğünüz konum çok utanç verici.Merak ettiğimse burda nasıl bir destek istiyorsunuz?çok hoşlandığın evli adamla ilişkini yaşa denmesinimi bekliyorsun?Sevgiliniz daha doğrusu aldattığınız kişiyle ilişkinizi kesmelisiniz,o evlenilecek adama yazık olur çünkü.Kadın kadının düşmanıdır derler ya bana onu dettirdiniz,sizin gibi düşünen insanlar yüzünden yuvalar yıkılıyor.Tabi erkekte de suc var ama hem cinslerimiz de aranırlarsa böyle olacağı budur..Bir arkadasın dediğine katılıyorum siz gerçekten iyi bir anne olacağınızı düşünüyormusunuz?Hayatta hiçbişeyimiz olmasın ama ahlaki kavramımız her daim olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…