Neden boyleyim?

rainyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2018
6.104
3.561
Benim annemle tartistigimdan beri basim aciyor mu agriyor mu anlamadim uc dort gun oldu birde halsizim. Annemle konuşmadığimda da boyle oluyorum. Prolaktinle testesteron hormonlarim yuksekti dogum kontrol hapi kullaniyordum onu biraktim. Neden boyleyim bunlarla alakasi var midir?

Benim annemle tartistigimdan beri basim aciyor mu agriyor mu anlamadim uc dort gun oldu birde halsizim. Annemle konuşmadığimda da boyle oluyorum. Prolaktinle testesteron hormonlarim yuksekti dogum kontrol hapi kullaniyordum onu biraktim. Neden boyleyim bunlarla alakasi var midir?

Merhaba rainny, şuan okuduğum yazılar sana mı ait? Yoksa hayal mi görüyorum? İlk defa bir karşı cins konusu olmayan bir konu çıkmış ellerinden. İnşallah hesabını bir başkası ele geçirmemiştir.

Su iç, belki sinirden stresten ağrı oluyordur. Su içmek baş ağrısı için önemli. Sevgiler. Kendine iyi bak.

Havalar çok sıcak su tüketmeye dikkat ediyor musun? Az su içiyorsan ondan da olabilir. Onun dışında Prolaktin yüksek demişsin, görme ile alakalı bir sıkıntın var mı şu anda?

Havalar çok sıcak su tüketmeye dikkat ediyor musun? Az su içiyorsan ondan da olabilir. Onun dışında Prolaktin yüksek demişsin, görme ile alakalı bir sıkıntın var mı şu anda?
Su icerim genelde bir sikintim yok gormeyle alakalı

Su icerim genelde bir sikintim yok gormeyle alakalı
Peki süper, ama sen yine de baş ağrın devam ederse nöroloji ya da dahiliyeye muayene ol baş ağrını ve prolaktin yüksekliğini söyle olur mu ? Geçmiş olsun

Hapları doktor mu bırak dedi ? Diğeri de olayları kafanda tekrar tekrar döndürüyorsan normaldir.

X