- 4 Şubat 2023
- 66
- 45
- 35
-
- Konu Sahibi acemianne88
Durum o kadar kötü mü yaniEvlilik yıldönümümüzü kutlamayacak, hediye almasına gerek yok ama bir organizasyon yapmayacak, bir yemeğe çıkarmayacak adam eski kocam olur. Eşim de bunu bildiği için paşa paşa kutlar. Kendi içinizde üzülüp adama hiç bir şey yansıtmadığınız için konfor alanından çıkmıyor, bir şey yapmak için uğraşmıyor adam. Kaybetme korkusu zaten yok anladığım kadarıyla.
Benim için kötü. Ama kişiden kişiye değişen bir durum bu. Benim için özel gün kutlamak önemlidir, kabotaj bayramını bile kutlama fırsatı olarak görürüm. Karşımdaki adamın da buna dikkat etmesini beklerim. Sadece beklemekle kalmam talep de ederim. Ama siz talep etmiyorsunuz ki.Durum o kadar kötü mü yani
Hayır talep ettim daha önce ama ben ne alayım kart sen de var sen kendin al gibi şeyler söylüyorBenim için kötü. Ama kişiden kişiye değişen bir durum bu. Benim için özel gün kutlamak önemlidir, kabotaj bayramını bile kutlama fırsatı olarak görürüm. Karşımdaki adamın da buna dikkat etmesini beklerim. Sadece beklemekle kalmam talep de ederim. Ama siz talep etmiyorsunuz ki.
Benim için kötü. Ama kişiden kişiye değişen bir durum bu. Benim için özel gün kutlamak önemlidir, kabotaj bayramını bile kutlama fırsatı olarak görürüm. Karşımdaki adamın da buna dikkat etmesini beklerim. Sadece beklemekle kalmam talep de ederim. Ama siz talep etmiyorsunuz
Mesele hediye mi peki sizin için? Akşam elinde bir paketle gelse, evlilik yıldönümümüz kutlu olsun deyip verse tatmin olur musunuz?Hayır talep ettim daha önce ama ben ne alayım kart sen de var sen kendin al gibi şeyler söylüyor
Hediye değil ki mesele Karısının ruhuna hitap etmesi yoksa ben zaten istediklerimi karttan alıyorum suan calısmıyorum sonucta yıne o ödüyorMesele hediye mi peki sizin için? Akşam elinde bir paketle gelse, evlilik yıldönümümüz kutlu olsun deyip verse tatmin olur musunuz?
Benim erkek arkadaşım da böyle bazen hak veriyorum bazen gelenekçi damarlarım tutuyor herkes rolune sahip çıksın diyorumAyrıca şunu da ekleyim geçen ay bizim de evlilik yıldönümümüzdü eşime eee akşam beni nereye götürüyorsun dedim? Neden benden bekliyorsun ki planı benim de evlilik yıldönümüm değil mi bugün de sen beni dışarı çıkar dedihep biz bekliyoruz da kadınlar olarak erkeklere bazen de biz jest yapabiliriz bence.
Anladım. Peki bu adam evlenmeden önce ruhunuza hitap eden, özel günleri önemseyip planlar, organizasyonlae yapan bir adam mıydı?Hediye değil ki mesele Karısının ruhuna hitap etmesi yoksa ben zaten istediklerimi karttan alıyorum suan calısmıyorum sonucta yıne o ödüyor
uzucu bir sey ama adamin yapisi oyleyse ve diger seyleri yapiyorsa bence cok sorun haline getirmemeli. (diger seyler derken ilgilenmesi, sohbet etmesi, iltifat etmesi vesaire).Durum o kadar kötü mü yani