neden boyle

MeseZeytini

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2009
196
37
Arkadaslar bn mi ynlis anliyorum yoksa durum gercekten boyle mi sormak istedim.
Ben uzun boylu ve zayifim boyim 172.
Beni goren yeni tanistigim kisiler ay ne guzelsin su fizige bak derken kendi arkadaslarim yada arkadas sandiklarim somaliler gibisin faln diyolar. Zayifim ama saglikliyim ve asiri bi hastalik gibi gorunen zatifligim yok aslinda ama bn cevremde kilo almak istedigimi soyledgm icin sanirim ustume geliniyo ve bunu soyleyenler hep fazla kilolu. Sonra bn beyaz tenliyim. Ay beyaz tenli olmk kotu iste gunese fln cikamazsin der, bunlarin hepsini soyleyen 2,3 kisi. Sonra gecen sene saclarim belime kadardi.duzenli aldirirdm uclarindan . Bir sure gitmedim kuafore ve en fazla 2,3 cm bir kirik vardi fonden dolayi. Arkadasim ayyyyy saclrin da uzun ama kirik dolu fln demisti kndi saci omuzlarindaydi. Neyse sonrasinda bn kestirdim hmde bayaaa ztn dusunuyordm .gecen gun saclrimla oynuyordu bunu diyen arkadsm bnde bak bakalum kirik varmi dedim yok dedi.sende varmi dedim. Saclari da uzamis. Yemn ederim belki 10cmden uzun kirik vardi. Aman olck tabi upuzun saclarim var,dogal dedi gitti. Sonra saclarim kumral gibidir acik kumral guneste sariya donuyor hafif ve simdiye kdr hic boyatmadim. Diget arkadasimda moda ya gitti ombre yaptirdi geldi iki gun sonra bna bakip ay artik dogal sacli kizlar kezbn gibi geliyo bna dedi.
Arkadaslr uzun yazdim kusura bkmayin ama bn mi ynlis dusunuyorum sizce yada neden boyle konusuyor olabilirler. Valla psikolojim bozuldu ya

Su yasimdayim daha boyle ilginc arkadaslarim olmadi.nerden bulursunuz bu tipleri.
Isiniz gucunuz yok birbirinizimi inceliyorsunuz
Ben incelemiyorum ama ben yanlis yercih mi yapıyorum arkadas seciminde bilmiyorum. Brn birisi kirilcak diye dogru bilr olsa kirmamk icin soylemem yani

Güzel yerim var mı diye sor ters ters o zaman.
Bir daha çekinir belki.

Arkadaş kıtlığı mı var görüşüyorsun bunlarla hala
Bana kötü hissettiren kişilere selam bile vermem yahu.

Eleştiriye açık değilsen söyle eleştirmesinler. Güzellik göreceli bi kavram, herkesin zevki de aynı olamayacağına göre zaman zaman beğenmeyenlerde çıkacaktır. Duymak hoşuna gitmiyorsa karşındakine bunu belirt.

Olur böyle şeyler takılma. Bence beğeniyorlar da söyleyemiyorlar kadınız işte.
Bana da dün çiroz dediler. Saçları ve boyu olmasa bir şeye benzemez dediler şakayla karışık. Boyum da öyle upuzun değil haaa 1.65 Kocaman bir kahkaha attım. Kendilerinin biraz fazlalığı var.
Sen de heee de geç ya :)

B
Güzel yerim var mı diye sor ters ters o zaman.
Bir daha çekinir belki.

Arkadaş kıtlığı mı var görüşüyorsun bunlarla hala
Bana kötü hissettiren kişilere selam bile vermem yahu.
bu yuzden bazilarini cikardm hayatimdan ama ben mi alinganlik yapiyorm diye disunuyorm bazen, anlayamiyrm :/

Elestiriye acigim ama yapiciysa. Hep hep olumsuz elestiri yapilirsa baska seyler dussuyor insanin aklina

Kadinlar kIskanc yaratIklardIr....hele bi de guzelsen o zaman yandIn...fakat soyle bi durum var ki kendini begenmen durumunda bu soylenilenlerin hicbiri senin icin onemli olmamali...bana da yapIlIyordu ayni seyler...ben kendimi boyle seviyorum deyip geciyordum...

Ben kendimde gordugum eksikligi soylerim baskasina, onlarinkini yuzune vurmam. Sonra uzerinden zaman gecer ve benim kendimde kotu gordgm seyi soylerler bana gelip gelip

Ortada baya bir kıskançlık ve samimiyetsizlik durumu var. Sen de içten içe farkında olduğuna göre, ciddi kararlar için bu arkadaşlarına danışma. Fikirlerine de hee de geç. Hayatından tamamen çıkarmana gerek yok, adamina göre davran yeterli:) boşver gitsin^^

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…