- 8 Mart 2015
- 156
- 140
- 35
- Konu Sahibi MeseZeytini
Biri benim yanımda kilo alamıyorum diyince sinir oluyorum :) boşverin ya insanlar hep konuşur. Mutsuz hissediyosanız görüşmeyin, ciddiye almayın. Siz potansiyelinizin farkındasınız zaten.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim.kiskaniyorlar seni bunu sende farkediyorsun daha neden sorguluyorsun ki.Sevmiyorsan gorusme o kisilerle.Görüsüyorsan ya takma yada sende onlari elestir sinir olma.Bazi insanlar kendi islerine geldigi gibi davranip konusmayi cok seviyorlar.Daha cok insan taniycaksin cok arkadasin cevren olucak butur kisilere takilmamalisin bunlar cok basit konular.Gelecekte oyle seyler oyle hareketler farkli insanlar takiycaksin ki bugunlerin bu yazilarin sana cok kucuk gelicek.Insanlarda diz boyu bencillik ve dengesizlik var.gun gectikcede cogaliyorlar.Allah onlardan korusunArkadaslar bn mi ynlis anliyorum yoksa durum gercekten boyle mi sormak istedim.
Ben uzun boylu ve zayifim boyim 172.
Beni goren yeni tanistigim kisiler ay ne guzelsin su fizige bak derken kendi arkadaslarim yada arkadas sandiklarim somaliler gibisin faln diyolar. Zayifim ama saglikliyim ve asiri bi hastalik gibi gorunen zatifligim yok aslinda ama bn cevremde kilo almak istedigimi soyledgm icin sanirim ustume geliniyo ve bunu soyleyenler hep fazla kilolu. Sonra bn beyaz tenliyim. Ay beyaz tenli olmk kotu iste gunese fln cikamazsin der, bunlarin hepsini soyleyen 2,3 kisi. Sonra gecen sene saclarim belime kadardi.duzenli aldirirdm uclarindan . Bir sure gitmedim kuafore ve en fazla 2,3 cm bir kirik vardi fonden dolayi. Arkadasim ayyyyy saclrin da uzun ama kirik dolu fln demisti kndi saci omuzlarindaydi. Neyse sonrasinda bn kestirdim hmde bayaaa ztn dusunuyordm .gecen gun saclrimla oynuyordu bunu diyen arkadsm bnde bak bakalum kirik varmi dedim yok dedi.sende varmi dedim. Saclari da uzamis. Yemn ederim belki 10cmden uzun kirik vardi. Aman olck tabi upuzun saclarim var,dogal dedi gitti. Sonra saclarim kumral gibidir acik kumral guneste sariya donuyor hafif ve simdiye kdr hic boyatmadim. Diget arkadasimda moda ya gitti ombre yaptirdi geldi iki gun sonra bna bakip ay artik dogal sacli kizlar kezbn gibi geliyo bna dedi.
Arkadaslr uzun yazdim kusura bkmayin ama bn mi ynlis dusunuyorum sizce yada neden boyle konusuyor olabilirler. Valla psikolojim bozuldu ya
Kiskanc surusu ya kes arkadasligini boyleleri hayatta hep mutsuz eder seni hic samimi olma laf soyletme kendine sen izin verdikce onlar abartir asla firsat verme insanlar cok fesatArkadaslar bn mi ynlis anliyorum yoksa durum gercekten boyle mi sormak istedim.
Ben uzun boylu ve zayifim boyim 172.
Beni goren yeni tanistigim kisiler ay ne guzelsin su fizige bak derken kendi arkadaslarim yada arkadas sandiklarim somaliler gibisin faln diyolar. Zayifim ama saglikliyim ve asiri bi hastalik gibi gorunen zatifligim yok aslinda ama bn cevremde kilo almak istedigimi soyledgm icin sanirim ustume geliniyo ve bunu soyleyenler hep fazla kilolu. Sonra bn beyaz tenliyim. Ay beyaz tenli olmk kotu iste gunese fln cikamazsin der, bunlarin hepsini soyleyen 2,3 kisi. Sonra gecen sene saclarim belime kadardi.duzenli aldirirdm uclarindan . Bir sure gitmedim kuafore ve en fazla 2,3 cm bir kirik vardi fonden dolayi. Arkadasim ayyyyy saclrin da uzun ama kirik dolu fln demisti kndi saci omuzlarindaydi. Neyse sonrasinda bn kestirdim hmde bayaaa ztn dusunuyordm .gecen gun saclrimla oynuyordu bunu diyen arkadsm bnde bak bakalum kirik varmi dedim yok dedi.sende varmi dedim. Saclari da uzamis. Yemn ederim belki 10cmden uzun kirik vardi. Aman olck tabi upuzun saclarim var,dogal dedi gitti. Sonra saclarim kumral gibidir acik kumral guneste sariya donuyor hafif ve simdiye kdr hic boyatmadim. Diget arkadasimda moda ya gitti ombre yaptirdi geldi iki gun sonra bna bakip ay artik dogal sacli kizlar kezbn gibi geliyo bna dedi.
Arkadaslr uzun yazdim kusura bkmayin ama bn mi ynlis dusunuyorum sizce yada neden boyle konusuyor olabilirler. Valla psikolojim bozuldu ya
Zayıflara hep zayıfsın Somalili gibisin denir. Ama aslında şişmanlık bu kadar ayıp sayılmasaydı şişmanlar böyle bir savunma mekanizması geliştirmezdi. Ben 80 kiloyum son 2 senede bu kadar kilo aldım, master tezi, depresyon gibi sebeplerle. Ve inanır mısınız tek duyduğum muhabbet etrafta kilo kilo kilo. Herkes zayıf kadınları seviyor. Erkek arkadaşım bir keresinde zayıf ve güzel bir kadının yanında "Kadın dediğin etli butlu olacak, iskelet gibi olmayacak, ben unnudagassloinayı o yüzden seviyorum" dedi. Kadın da benden 20 yaş filan büyük, sinirlendi, diyor ki "hayır kadın zayıf olmalı, sağlıklı olmalı, ben iskelet değilim" bilmemne. Yahu kardeşim tüm dünya zaten senin beden tipini seviyor bırak benim sevgilim de benim beden tipimi sevdiğini söylesin, yalandan da olsa. Bu arada kadın bence iskelet filan değil gayet güzel yani ben de beğenirim ve hakkını teslim ederim ama kadının bana kafadan "ben senden üstünüm" gibi davranmasına ve benim yanımda sevgilime kendisinin benden daha güzel olduğunu kabul ettirmeye çalışmasına -bu kadar sübjektif bir konuda hem de- ayar olmuştum.
Demem o ki güzel kız, tüm dünya seni zaten beğeniyor, 2-3 arkadaşına takman yersiz. Bu kızcağızlara şişman denmese bu kadar seni kıskanmazlardı. Lütfen artık "Zayıf olan güzeldir, şişmanlar tu kakadır, herkes biz zayıfları elbette beğenmeli ve bunu günde yüz kere söylemeli" psikolojisinden vazgeçin. Bunu insanlara dayatmayın. Ha arkadaşların komplekslinin önde gideni o ayrı. Ne demek yok Somalilisin yok kezban saçı saçma. Çok salaklarmış.