neden boyle

Biri benim yanımda kilo alamıyorum diyince sinir oluyorum :) boşverin ya insanlar hep konuşur. Mutsuz hissediyosanız görüşmeyin, ciddiye almayın. Siz potansiyelinizin farkındasınız zaten.

kızlar yanında hobit gibi kalıyorsa kıskanmaları normal dimi? yada sen 0 beden incecik belinle uzun bacaklarınla salınırken göbği diz kapağında biten kızlar ne hissetsin:) özgüvenli arkadaşlar bul. sanda maşallah en önemlisi sağlık zaten sağlıklı ol da boyunda kilonda güzel.

Arkadaşım hayat böyle şeyleri takmak için bence çok boş. Aynı şekilde boyum uzun ve gerçekten çok aşırı zayıfım. İnsanlar sürekli ay kilo al bu ne hal evleneceksin sıska diye dalga geçiyorlar. Ben böyle iyiyim deyip susturuyorum. Hayatta öyle dertler var ki, tek derdin bu olsun.

Kilo veririm ay iskelet gibisin kilo al biraz, kilo alırım biraz ver istersen diyenler oluyor illaki. Kilomda sabittir genelde en fazla 2 kilo alır yada veririm yani.
Bende, geçer sefer öyle demiyordun kız dengesiz karar ver diyorum gülerek. Far görmüş tavşan gibi kalıyorlar. sende dene çok keyifli oluyor valla

1.72 boy 55 kilo wooovv baya bildiğin manken gibisin bacım maşallah ... kıskanmış arkadaşların ... sen çevreni değiştir canım :)

her eleştirinin karsısında kendinizi savunmuşsunuz saclarıma kırık dediler saclarımda kırık yok
zayıf dediler normalim ölü gbisin dediler beyaz tenliyim onlarada böyle savunun kendinizi baya seviyorsunuz kendinizi belli

Hay kezbanlar tiftik tiftik etsin seni emi desene
doğal saçın güzelliği hangi boyada var...
ombre yapmış,boyası gelmiş teyzeye döndün deseydin ya

fena takıklar sana sevin sevin ayol

Canim.kiskaniyorlar seni bunu sende farkediyorsun daha neden sorguluyorsun ki.Sevmiyorsan gorusme o kisilerle.Görüsüyorsan ya takma yada sende onlari elestir sinir olma.Bazi insanlar kendi islerine geldigi gibi davranip konusmayi cok seviyorlar.Daha cok insan taniycaksin cok arkadasin cevren olucak butur kisilere takilmamalisin bunlar cok basit konular.Gelecekte oyle seyler oyle hareketler farkli insanlar takiycaksin ki bugunlerin bu yazilarin sana cok kucuk gelicek.Insanlarda diz boyu bencillik ve dengesizlik var.gun gectikcede cogaliyorlar.Allah onlardan korusun

Arkadaş tanımınızı gözden geçirin derim...
Arkadaş dediğin doğru olsa bile bunu güzellikle söyleyendir.
Saçlarınız kırıksa 'bu hafta bir kuaföre gidelim, saçlarımızı kestirip değişiklik yapalım' diye konuyu sizi rencide etmeden tamamlayabilendir.

Kuzum sen aynaya baktiginda kendini nasil hissediyorsan osundur. Arkadaslarinin dedigine ne bakiyorsun.. : )

Kıskanıyorlar bence sizi hem görüşmeyin bence sizi sinir edip üzen insanlar ile.

Kiskanc surusu ya kes arkadasligini boyleleri hayatta hep mutsuz eder seni hic samimi olma laf soyletme kendine sen izin verdikce onlar abartir asla firsat verme insanlar cok fesat

Zayıflara hep zayıfsın Somalili gibisin denir. Ama aslında şişmanlık bu kadar ayıp sayılmasaydı şişmanlar böyle bir savunma mekanizması geliştirmezdi. Ben 80 kiloyum son 2 senede bu kadar kilo aldım, master tezi, depresyon gibi sebeplerle. Ve inanır mısınız tek duyduğum muhabbet etrafta kilo kilo kilo. Herkes zayıf kadınları seviyor. Erkek arkadaşım bir keresinde zayıf ve güzel bir kadının yanında "Kadın dediğin etli butlu olacak, iskelet gibi olmayacak, ben unnudagassloinayı o yüzden seviyorum" dedi. Kadın da benden 20 yaş filan büyük, sinirlendi, diyor ki "hayır kadın zayıf olmalı, sağlıklı olmalı, ben iskelet değilim" bilmemne. Yahu kardeşim tüm dünya zaten senin beden tipini seviyor bırak benim sevgilim de benim beden tipimi sevdiğini söylesin, yalandan da olsa. Bu arada kadın bence iskelet filan değil gayet güzel yani ben de beğenirim ve hakkını teslim ederim ama kadının bana kafadan "ben senden üstünüm" gibi davranmasına ve benim yanımda sevgilime kendisinin benden daha güzel olduğunu kabul ettirmeye çalışmasına -bu kadar sübjektif bir konuda hem de- ayar olmuştum.

Demem o ki güzel kız, tüm dünya seni zaten beğeniyor, 2-3 arkadaşına takman yersiz. Bu kızcağızlara şişman denmese bu kadar seni kıskanmazlardı. Lütfen artık "Zayıf olan güzeldir, şişmanlar tu kakadır, herkes biz zayıfları elbette beğenmeli ve bunu günde yüz kere söylemeli" psikolojisinden vazgeçin. Bunu insanlara dayatmayın. Ha arkadaşların komplekslinin önde gideni o ayrı. Ne demek yok Somalilisin yok kezban saçı saçma. Çok salaklarmış.

Özetle: bunlar kıskançlık ama o zavallı arkadaşlarınız da sizi neden kıskanıyor ona da bakın. Onların derdi de şişman şişman diye beğenilmemek. Onlara da yazık, kimbilir ne yaşamışlar da böyle kendilerine güvenleri azalmış. Her yerde kilo muhabbeti olmasa onlar da sizi kıskanmaz, sizi güzel bulduklarını rahatça dile getirirlerdi. Bunu sadece bir şişmanın gözünden durumu görün diye yazıyorum. Ama tabi ki siz çekmeyin yani onların derdini, uzaklaşın, yani ne olursa olsun yaptıkları ayıp. O konuda çok haklısınız.

aman boşversene ya sen istediğin gibi yaşa ister saçını uzat ister kestir yada boyat kime ne ? sen nasıl mutlu oluyorsan öyle yap.Toplumdaki insanların çoğu ben güzelim ben iyiyim ben en iyisiyim diye kendi kendilerini kandırıp gerçeklerle yaşamayı bilmediklerinden ortaya böyle şeyler çıkıyor işte. Senin canını sıkıyorlarsa bitir arkadaşlığını öyle arkadaş mı olur ya insanın her an sinirini bozarlar yada kulak tıkayacaksın.Sen boşver onları canın nasıl istiyorsa öyle yaşa

Ama iyi de bikac kisi beni begenmiyor diye Uzulmuyorum. Kaldi ki begenmesinle onemli degil zaten . Sorun surekli bu tarz seyler soylemeleri. Siz birisinin bi ozelligini bebrgenmediginizde surekli soylermisinz. Brlki birkez uyarilir ve biter bence. Ama bunlar surekli. Beni rahatsiz eden buydu. Anlatamamisim sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…