Neden boyle?

Yaşın kaç ki ? Kendine yeni bir sosyal çevre oluşturmayı dene. Koca gökten zembille gelmez ki. Hadi kalk bi enerji haydiiiiii.

İnsanlarla tanışmaya çekiniyorum.
Niye kız yicez mi seni ? Bi yerden başlaman lazım. Bir anda çok insanla samimi olamazsın ama bir kursa gir yemek/seramik/çini boyama/fotoğrafçılık ya da bir dil kursu. Kendine yeni ortamlar oluştur. Sen nasılsan herkes öyle kimse daha üstün değil çekinmene gerek yok

Ben çekinmiyorum yine de olmuyorr. Vasfiyeteyzeniz bi okuyup üfle allaaasen, bi olumlama, totem, dua, bi bişey yapın
Burada ki çekingen arkadaş bulamayan kadınları toplayıp bi eğlence düzenleyecem yakında kız nasıl bulamıyorsunuz ben anlamıyorum hiç mi sohbeti size uyan çıkmıyor yüz milyor kişi içinde

Sizin atanma durumunuz veya eliniz de bir mesleğiniz yok mu ? Sevgililik evlenmek vs bunlar o kadar özenilecek şeyler değil bu zamana kadar hiç sevgiliniz felan olmadıysa yüksek ihtimal merak ediyorsunuz bu duyguları o yüzden hep odak noktanız bu konu olmuş.

Olmadi herkes sevilmek ister o yuzden özenilecek bir sey

Olmadi herkes sevilmek ister o yuzden özenilecek bir sey
Tabikide sevmek sevilmek güzel duygular ama bunu sadece sevgilimiz mi verebilir bize ? Sen en başta kendini sev hedeflerin varsa onları gerçekleştir zaten hazır olduğunda illa karşına biri çıkar akışa bırak...

Çok dramatik ve saplantılısın. Ben de hoşlanmıyorum senden mesela hem de tanımadığım halde. Kendine çeki düzen ver biraz
Katılıyorum. Flawlessone bir sen iki. Muhafazakar olmayan insanlara karşı tavırlarınız itici. Herkes muhafazakar değil, herkes sizin gibi düşünmüyor ne yazık ki ondan yalnız kalırsın gayette. Sizden farklı düşünen herkese de y*llu şeklinde ithamlarınız olduğundan bana şaşırtıcı gelmiyor.

Sürekli ikinizde burda bu konuları açıp duruyorsunuz 'niye yazmadı niye yazdı ? ben niye yalnızım vs vs.' Bu kadar düşünüp konu açacağına kendinde değişikliklerle başlayabilirdin.

Banane ya sizden ben kimseye laf etmedim. Ama o kızın okadar da üstüne gidilmez madem öyle olmadığını düşünüyorsanız neden bu kadar alındınız bende onu anlamadım kaç ay önce attığım yorumu gelip burada soyluyorsu

Canım ben niye alınıyım Tanımaaam etmem. Ben sana seni anlatıyorum ki neden sevilmediğini neden yalnız kaldığını neden arkadaşlarının bile dönüp bakmadığını anla diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…