Neden böyle yaptı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

janeeyre1

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2018
269
298
Merhaba güzel kadınlar. Size birinin davranışı hakkında bir şey sormak istiyorum, insan ilişkilerinde hiç iyi değilim. Sebebini terapistimle aşmaya çalışıyorum ama epey yol aldım, normalleşmeye başladım.

Ben geçtiğimiz aylarda birini çok kırdım, kızdırdım oysa ki bana kötülüğü de olmadı. O da haklı olarak beni her yerden engelledi. Ben de SMS yoluyla ona ulaşıp engelimi açmasını, bir açıklama ve özür borçlu olduğumu yazdım, o zaman bir dönüş almamıştım.

Mesajdan epey bir süre sonra WhatsApp'tan engelimi kaldırarak "bana yazma, hiçbir yerden yazma, anlıyor musun, hiçbir iletişim kanalından ulaşma" yazdı. Ben de önce anlamadım mesajı unutmuştum, ne yazması anlayamadım dediğimde "ya sabır, benim seninle bir işim yok yazma bir daha anladın mı" yazdı ben de tamam dedim. Ancak yine de açıklamamı yapıp, özrümü diledikten sonra seni temin ederim ki bir daha yazmayacağım dedim.
Sonra profiline baktığımda beni engellemediğini gördüm. Sizce neden engellemiyor? Açıklamamdan dolayı beni anlamış, hak vermiş de öfkesi, nefreti geçmiş mıdır? Beni nefretle hatırlasın istemiyorum.

Ona bir daha tabi ki asla yazmayacağım, onu rahatsız etmeye hakkım yok ama sebebini de merak ediyorum, o yüzden sizden akıl almaya geldim. Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Büyük ihtimalle SMS de de engelliydin spram kutusuna bakınca mesajı gördü o yüzden yazdı, öfkesi falan geçmemiş kendini komik duruma dusurmussun numaranı komple silmistir engelleme gereği bile duymamıştır.

Yazma demiş işte, engellememesi size yazma hakkı mı veriyor, o kadar önemsemeyin kendinizi konuşmanızı silmiş bırakmış olabilir, engellememesi aslında konuşmak istediği anlamına gelmez.

Numaramı silmedi ondan eminim, komik duruma düşürmüş olabilirim haklısınız.

Yazma demiş işte, engellememesi size yazma hakkı mı veriyor, o kadar önemsemeyin kendinizi konuşmanızı silmiş bırakmış olabilir, engellememesi aslında konuşmak istediği anlamına gelmez.
Yazmayacağım zaten de kendimi önemsediğimden değil, açıklamamdan sonra artık bu kadarına gerek yok demiş diye düşünmüş olabilir mi diye sordum. Benimle konuşmak istemiyor biliyorum ki ben de olsam benimle konuşmam. :)

Neden bir anlam çıkarmaya çalışıyorsunuz. Karsinizdakinde nasıl bir iz bıraktıysaniz sizinle iletişim kurmak istemiyor.
Hatanizi anlamissiniz bu çok erdemli bir davranış. Size bundan sonra o kişiyi dusünmeden yolunuza devam etmek yakışır.

Bende engellemem, ne alaka listede bir yerlerde kaliyor o kdr deger vermem ha var ha yok
Adam yazma demis iste anladigimiz dil dimi yazmayin niye israrla yaziyosunuz
Israrla yazmadım, ona karşı çok çirkin bir tutum içindeydim. Özür ve açıklama borçlu olduğumu düşündüm sadece 1 tane SMS attım. Ne aradım bir kere ne de başka bir şey.

Hiç iyi bir iz bırakmadım, ona büyük haksızlık yaptım hatta maalesef birçok kişiye. Telafi etmek istedim. Ben yalnızca açıklamamdan sonra beni anlayıp artık bana öfke, nefret duymuyor mudur diye merak edip buraya danıştım.

Benim açıkçası bile isteye kötülük yapan birisine hele de bundan etkilendiysem öyle özür dileyip açıklama yapınca öfkem nefretim geçmez. O kişinin de öfkesi geçmemiştir diye düşünüyorum yanlışlıkla yapılan hatalar için özür kabul edilir de bilerek yapılmış hatalar için de özür dileyip kapatılmaz üstü.

Bile isteye değil aslında ancak bazı olayların stresini ona yansıttım. Ki kendisinin bu konuda en ufak payı yok. Etkilendiği aşikar onu görebiliyorum da beni hep kötü anacak belli ki.

Bence siz onun numarasını, mesajlasmalarinizi vs.silin ve kesinlikle birdaha iletişime geçmeyin.
Onu asla rahatsız etmem. Onun beni engelleme sebebi ona yazmam değildi, onun için ağır sözler söylememdi ki haksızdım. Engelledikten sonra 1 kere yazdım o da özür ve açıklama içindi, mesajıma dönüş yapmayınca da aklımdan çıkmıştı zaten bir daha yazmamıştım.

Size olsanız size aynı davranışı sergileyen ve hatasını anlayıp özür dileyen birisine bir anda beslediğiniz olumsuz duyguları yok edebilir miydiniz?
Bana aynısını yapsanız asla duygularım yok olmaz aksine hala ne yüzle yazıyor diye düşünürüm. Yani ikiniz için de yol ayrımı olmuş onunuze bakın.

Peki teşekkür ederim. Bu arada zaten kendisiyle bir yolumuz yoktu, ben sadece sizin de bahsettiğiniz olumsuz duyguları gidermek istemiştim. Gideremeyeceğim çok belli.

Peki teşekkür ederim. Bu arada zaten kendisiyle bir yolumuz yoktu, ben sadece sizin de bahsettiğiniz olumsuz duyguları gidermek istemiştim. Gideremeyeceğim çok belli.
Yol derken erkek kadın duygusal ilişkiden bahsetmek istemedim aslında. Hayatımıza insanlar girer ve çıkarlar yol ayrımları olur. O yol ayrimindan birisini yasamissiniz demek istedim

Spam kutusuna iphone’da nasıl bakılıyor, biliyor musunuz

Bazen diyorum ki bekar olsam burda boyle konular acar mıydım
Ama liseden beri bu platformdayım
Uyelıksiz
Yanılmıyorsam 15 yıl olmuş
Ne bıleyım hani uye olup boyle cins konular Acmadım yani.
Cunku yorar insanı
Yani bunu dert eden kişiyi
Bunu dertlenen herseyı dertlenıyodur cunku

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…