Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aman bu yaşlılarıda anlamak mümkün olmuyor bazen şakkıdı Yaşın almış gitmiş ne diye hala ona buna laf sokmaya çalışırsın, yaşlı ton ton dede ol otur işte... Allah yardımcın olsun canım... :teselli:
kaynana, görümce, eltii,bittidee :sm_confused:şimdide kayınpederlermi başladııÇok üzgünüm çoook ehhhh yüce rabbim sen akıl fikir verr insanlara biz katilmiyiz deseydin bu hayırlı günlerde iyilikte yaramıyo insanlarafisfisfis
yani bunu aklı başında bir insan dermi hiç... bence hiç cevap vermeyin, belliki sizi sinirlendirmek istiyorlar... gülün,geçin...canınızı bile sıkmayın... artı annenize ya da başka bir yere gitmenize kimse karşamaz... kimseye bu yetkiyi vermeyin sakın... sevgiler...
Verılecek en ıyı cevap sanırım ''Kişinin fikri neyse zikride odur baba.Sen demek ewıne gelen mısafırler hakkında zehırleme planlarımı yapıyorsun'' olurdu ama ısde aldıgımız aıle terbıyesı onlara karsı gereken cevabı vermemıze zaman zaman engel canım.Sakın ha bu tıp gereksız ıgnelemelerı imaları kafana takma.sonrasında onlara bişey olmuyo yıne olan senın psıkolojıne oluyo.Amannnnn salllaaaaaaaa.Sankı gecmısınde kac tane zehırleme vakkası varsa senın...
canım deseydınkı aslında senı zehırlıyecektık ama yanlışlık oldu tabak yer degıstırdı.. tobe tobe mubarek gun gunaha sokar bu dengesız ınsanlar yaşlıyız cok bılırız dıye bır laf ederler ortalıgıda karıştırırlar aman boş veeeeeeerrrrrr degmez uzme kendını
ayh inanmıyorum yaa ben evlenmekten korkar oldum ne insanlar var hiçmi utanmıyor yaşından başından bu cümleleri kurarken yaa allahım böyle insanları ıslah etsin
Ne kadar kiymetleniyor evlenince ogullari hayret birsey gulermisin aglarmisin evet evet baska hiç isimiz yok, tek derdimiz onu zehirlemek deseydin amannn bosver gitsin, gul geç en iyisi boyle dengesizlerin her lafini ciddiye alirsak...off offff
bazı büyüklerimiz böyle ne dediğini bilmez cahil olabiliyor. kayınpederin güzel bir örnek... ben sen olsam, damadın olsa demek sen onu zehirlerdin derim. delinin fikri neyse zikri de odur hesabı.
bence kafayı takmaya değmez canım. Allah büyük onuda görür.
cok gecmıs olsun bole kayın baba ve kaynananlar varyaaaaaa verseler elımeeee bır kasık suda bogarım hıc dusunmeden bende aynı modelden var ya ne bıcım dusuncesız ınsanlar var ne mantıksız ınsanlar var sen emınım cok saygılı sessız bırısın bende oleyım ama bu ne bıcım davranıs yaaaa bız sessız oldukda saygılı oldukca tepemıze cıkıyorlar ne sanıyorlar kendılerını bunlar ya ne demek zehırledınız acayıp sınırlendım ALLAH KOLAYLIK SABIR VERSIN HEM SANA HEM BANA HEMDE BIZIM GIBI OLANLARA