Neden böyle oluyor ?

Resmen bizi anlatmışsınız insanın gururu çok kırılıyor

Aynen de öyle oldu. Bir süre ilk aylarda normaldi fakat terapiste gidince durumun psikolojik olduğu ortaya çıktı. Çok teferruat vermeyeceğim o konuyla alakalı. Fakat şuan herşey normal 25 gündür. Bazı konular zihninde geri itilmiş diye düşünüyorum. Bilmiyorum açıkçası bana da teferruatlı anlatmadı doktor onun özeli. Durum benlik değilmiş sadece zamana bırakmak gerekiyormuş.

Ayyy çok sevindim adınıza Umarım daha da iyi olur her şey İyi dileklerim sizinle

Resmen bizi anlatmışsınız insanın gururu çok kırılıyor
İşte bu konunun milyon sebebi var erkek kişisinin çabalamaması olayı daha çok dağıtıyor. Bizi üroloji terapiste yönlendirdi. Şuan hersey istediğimiz gibi oluyor. Umarım sizde biran önce çabalar sonuç elde edersiniz

Benim asla gitmiyor terapiste falan benimde sarılmaya öpüşmeye ihtiyacım var ama onun asla yok

Benim asla gitmiyor terapiste falan benimde sarılmaya öpüşmeye ihtiyacım var ama onun asla yok
Kusura bakmayın ama bu bencillik. Eğer seviyor kaybetmek istemiyorsa eşi sevgilisi için çabalayacak.

Benim asla gitmeyeceğimden o kadar emin ki kaybetme korkusu yok konuyu açınca azarlıyor

Kadin olmak zor is hep ikinci plandayiz bu koca kafalar bizimde duygumuzun arzumuzun zevklerimizin oldugunu ne zaman öğrenecekler bosalmak sizin en temel hakkinizsa bizim de o kadar hakkimiz

Benim asla gitmeyeceğimden o kadar emin ki kaybetme korkusu yok konuyu açınca azarlıyor
Oh maşallah ya hem eksiklik hissetme hem kadını azarla. Valla ne diyeyim ki gerçekten seven insan çabalar sizin söylemenize bile gerek kalmaz. Bizimki randevuları ayarlamış herşeyi hazırlamış çıktı gitti. Aman maşallah diyeyim de. Ben erkeklik gururu cart curt inanmam benim eşim çok zor bir hayat yaşamış aç susuz kalmış ana yok baba yok o bile böyle çabalayıp çırpınıp iyiye götürdüyse bu durumu sizin eşiniz de yapar. Baskın olun müsaade etmeyin. Eğer bizimki de böyle vurdumduymaz olaydı ben boşanacaktım yemin ederim kafaya koyar boşanırdım 2 yıldır evliyim adam son 6 ayda isteksizleşti ben sinyal verince kendi çıktı gitti emek verdi çabaladı. Ben hergün sex yapma delisi değilim ama o istesin istiyorum. Size yol öneri sunamam çünkü ben zorlasam doktordan da belki olumlu sonuç alamazdık

Çok haklısınız bende artık zorlamıyorum konuyu da açmıyorum

Tam olarak bizi anlatmıssınız. Cem keçeye gittiniz mi?Gittiyseniz nasıl bir yol izliyor?bugun aradım ben ama çok pahalı tandevusu bencebiraz orta yollu birşey olsa ikna edebilirdim.

Bana kalırsa bu adam kafasına bir şeyi takıyor. Ya işiyle alakalı yada cinsellikle. İşi stresli mi? Veya işi kötüye gitti mi hiç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…