Bana bir akıl verin

Basiniz sagolsun bence yegeninizi babasina teslim etmekle baslayin ise en kotu de olsa babasinin yaninda olsun o adamin yaninda durmaktansa ve ablanizîn da agzini yirtin haketmis bence ikisiyle de gorusmeyi kesin nasilsa adam tekmeyi basar o zaman anlar durumu

Belki bazı hemcinslerim bana kızacak ama ben bu şekilde buldumcuk olan kadinlara cok acıyamıyorum.
Koskoca kadın aklî meleklere sahip kalkıp elin adamının lafıyla kıymetli anneciğine edepsizce konuşabiliyorsa suçu biraz kendinde aramalı.

Kızlar.. Benim eski konularımdan bazılarınız bilir ki benim ablam biraz deli.. Hatta biraz falan değil bildiğiniz zır deli.

Bu nasıl anlatılır bilmiyorum ama sinirden kızgın boğaya döndüm yanlarında olsam yüksek ihtimalle onun boğazına yapışırdım..

Biraz uzun olacak şimdiden kusura bakmayın.

Benim babam mart ayında vefat etti akciğer kanserinden buradan bilenler vardır. Her şey çok yeni ve bununla alakalı üzüntümü falan burda uzun uzadıya anlatmıştım zamanında ama şu an inanılmaz büyük bir problemimiz var. Zaten önünü bir türlü kesemediğimiz ablam iyice zıvanadan çıkmış durumda. Ben ailemden uzak yaşıyorum işim, okulum gereği o yüzden annem tek kalmak zorunda. Ablam destek olur biraz akıllanır diye bekledim ama yok.

Ablam zamanında boşandı ve şu an bir erkek arkadası var sağolsun adamlar yapışık ikiz gibi dipdibeler 2 dakika ayrı kaldıklarını görmedim adamdan da gram haz etmedim. Bu aralar neymiş o adam çok kıskançmış her şeye karışır oldu.

Bizim kendi işletmemiz bir tekstil atolyemiz var ve ister istemez işyerimizin konumu, ağır iş gereği falan etrafta adamlarda var ama nu adamlar zaten bizim uzun yıllrdır tanıdığımız babam sağken de görüstüğümüz, yardımlaştığımız adamlar. Neymiş biz onlarla görüsmicekmişiz onlar bize yardım etmesinmiş niye bizim iş yerimize geliyorlarmış bir ton konuşmuş ablama. Eminim çok daha kötü şeylerde söylediğine. Bu söylenenlerde salak ablamın kafasına yatmış gelmiş anneme "sen babamı hemen unuttun, beni de gözden çıkardın yarın bi gün satarsın sen beni o adamlara, afedersiniz bi tarafını da yalarsın onların, nüfusuna da alırsın" gibi aptal aptal konusmuş yazarken bile elim ayağım titriyor.

Yahu annemi tanıyan herkes bilir asla ya babamdan başkasını gözü görmez liseli aşıklar gibilerdi 35 yıllık evliliklerine rağmen. Ki kadın kendisi de diyor ben babani çok sevdim bir daha baskasına o gözle bakamam evlenmek istemiyorum kimseyi hayatımda istemiyorum diye.

Ya onu da geçtim bu kadın senin annen! Nasıl böyle konuşabilirsin?! Nasıl kondurabilirsin bu lafları.. Aklımı yitiricem gerçekten. Neymiş amcam anneme göz koymuş bi farklı bakıyormuş anneme... birde onu çikardı başımıza. Annemde amcamda birbirlerini günahlari kadae sevmezler bu arada ve amcam annemdem yaklaşık bi 15 yaş küçük. Asssla öyle yan gözle bakmaz adam evli zaten..

Neyse.. Ablamin o biricik çok akıllı ve namus yüklü sevgilisi artık annemle görüsmek istemiyormuş ona çok kızmış ablamında annemin yanında çok durmasını istemiyormuş. Ay laflara bakar mısın ya. Sen kimsin?! Görüsmezsen görüsme.

Gercekten aklımı yitiricem kızlar. Annem hüngür hüngür ağlıyor her aradığımda ben ev taşima telaşındayım. Bu işleri hallettiğim gibi yanlarına gidip ikisininde ağzını tabiri caizse yırtmayı planlıyorum çünkü artık terbiyesizlik diz boyu. Bana bir akıl verin ben bunları annemden nasıl uzak tutabilirim? Yazık günah kadına. Ben onlara agzımi geleni de saysam yüzsüzdür ikiside suratüna tükürsen yarabbi sükür derler. Ama kendi iğrenc fantezi dünyalarına annemi katmalarına da bu şekilde tahammül edemem.
Oncelikle Allah rahmet eylesin..nur icinde yatsin babaciginiz..diger konu icinde ablaniz tam bir paranoyakk..ve o yanindaki sevgilisi dolduruyor ablanizi..birfe bisey sormak istiyorum..ablanizin sevgilisi issizmi..eger issizse sizin mirasinizda bile gozu olabilir..

Belki bazı hemcinslerim bana kızacak ama ben bu şekilde buldumcuk olan kadinlara cok acıyamıyorum.
Koskoca kadın aklî meleklere sahip kalkıp elin adamının lafıyla kıymetli anneciğine edepsizce konuşabiliyorsa suçu biraz kendinde aramalı.
Böyle bir kadının arkasını toplamak zorunda kalan yakınlarına acıyorum.

Başınız sağolsun. Anneniz ablanıza karşı “bana iki günlük adamın sözüyle tavır alan evladı ben hiç istemem” tavrına girecek. O söylediği edepsizce laflarıda tavrıyla yedirecek. Deli deliyi görünce sopasını saklarmış unutmayın. Ablanız mal mülk miras derdine düşerse de anneniz sağken hepsi onun, sonrasına bakarız diyerek net olun, beklentisi düşer zaman kazanırsınız en azından. Biraz dışlayın ailece, şapkasını önüne alıp düşünecek vakti olsun.

Başınız sağolsun. Anneniz ablanıza karşı “bana iki günlük adamın sözüyle tavır alan evladı ben hiç istemem” tavrına girecek. O söylediği edepsizce laflarıda tavrıyla yedirecek. Deli deliyi görünce sopasını saklarmış unutmayın. Ablanız mal mülk miras derdine düşerse de anneniz sağken hepsi onun, sonrasına bakarız diyerek net olun, beklentisi düşer zaman kazanırsınız en azından. Biraz dışlayın ailece, şapkasını önüne alıp düşünecek vakti olsun.
Annem kovmuş zaten gecen gün dayanamamış. Yinr geliyor ya inanılmaz cidden nasıl anlatılır bilmiyorum. Asla kınamak istemiyorum Allah çoluğumdan çocugumdan çıkarır diye çok korkuyorum. Ama inanılmaz bişey ben hayatımda hiç böyle birini görmedim

Ablanızın eş seçimleri de korkunç. Çocuğa nasıl bakıyor bu kadın böyle?
Annem bakıyor. Sabahları iş yerine geliyor anneme veriyor cocugu sonra yukarda sevgilisiyle konuşup mesajlasıyor aksamda alıp uyutmaya götürüyor. En çok o bebeğe üzülüyorun hiç suçu günahı yok

Annem bakıyor. Sabahları iş yerine geliyor anneme veriyor cocugu sonra yukarda sevgilisiyle konuşup mesajlasıyor aksamda alıp uyutmaya götürüyor. En çok o bebeğe üzülüyorun hiç suçu günahı yok
O zaman anneniz alsın baksın. Bi uyutmaya götürüyor hanfendi, eee ne kaldı geriye? Zaten anneniz bakıyor. Maaşa da gerek yok öyle olunca.

Oncelikle Allah rahmet eylesin..nur icinde yatsin babaciginiz..diger konu icinde ablaniz tam bir paranoyakk..ve o yanindaki sevgilisi dolduruyor ablanizi..birfe bisey sormak istiyorum..ablanizin sevgilisi issizmi..eger issizse sizin mirasinizda bile gozu olabilir..
Yok çalişıyor ama ben ne iş yaptiğını anlamadım. Ablam yalancı bir insan sorunca 15 işte birden çalişıyomus gibi anlatıyor.. Ama yine de gözü olması çok olası

Bunda kızacak hiçbir sey yok insan biraz kendine bakmaz mı? Ben napıyorum diye konusmadan önce bi düşünmez mi? Düşünmüyor işte..

O zaman anneniz alsın baksın. Bi uyutmaya götürüyor hanfendi, eee ne kaldı geriye? Zaten anneniz bakıyor. Maaşa da gerek yok öyle olunca.
Eh işte kıyamıyor.. Ben çok anlattım bırak dedim burnu sürtsün verme bi kaç ay bak nasıl kendine geliyor dedim ama o da anne işte ne diyim. Sıkıştım kaldım. Benim ablama hiç acımam yok belki kızacaksınız ama çektirdiklerinden sonra üzülemiyorum onun için

Basiniz sagolsun bence yegeninizi babasina teslim etmekle baslayin ise en kotu de olsa babasinin yaninda olsun o adamin yaninda durmaktansa ve ablanizîn da agzini yirtin haketmis bence ikisiyle de gorusmeyi kesin nasilsa adam tekmeyi basar o zaman anlar durumu
Biz kapıdan yollasak o bacadan geliyor. Bildiğiniz gibi değil kimseye de anlatılmıyor bu dertler. Biz onu atınca şehirdışında ananem var onu arıyor. Ananem bize kızıyor ikiniz bir olup kızı atıyosunuz diye. Bilmiyolar ki :KK43:

Ablanız seçimlerinin sonuçlarını yaşayacak ne yazık ki.
Siz şimdi bu adamı anarak ablanızla ters düşerseniz onu adama daha çok iteceksiniz.
Azat edin onu. Sizden uzak dursun ikisi de. Bunun yoluna bakın.
Madem sizinle çalışanları beğenmiyorlar ablanız işten elini eteğini çeksin.
Zaten beyzade annenizle görüşmesini de istemiyormuş. Bırakın istediği hayatı yaşasın ablanız.
Nasılsa dönecek size, o zaman kucak açarsınız.
Daha fazla kırıcı olup gemileri yakmasına müsaade etmeyin. Çünkü gerçeği gördüğünde size çok ihtiyacı olacak.

Ablanız seçimlerinin sonuçlarını yaşayacak ne yazık ki.
Siz şimdi bu adamı anarak ablanızla ters düşerseniz onu adama daha çok iteceksiniz.
Azat edin onu. Sizden uzak dursun ikisi de. Bunun yoluna bakın.
Madem sizinle çalışanları beğenmiyorlar ablanız işten elini eteğini çeksin.
Zaten beyzade annenizle görüşmesini de istemiyormuş. Bırakın istediği hayatı yaşasın ablanız.
Nasılsa dönecek size, o zaman kucak açarsınız.
Daha fazla kırıcı olup gemileri yakmasına müsaade etmeyin. Çünkü gerçeği gördüğünde size çok ihtiyacı olacak.
Boşanma döneminde öyle yaptık ama yok aynı tas aynı terane. Değişmiyor bu kız huyu böyle. Bugün bundan ayrılsa yarın yine birini bulup ayni şeyleri yaşatacak bize. Annem zaten söylemiş madem beğenmiyor git evlen sana maaşta yok işte demiş. Burası benim beni burdan kovamazsın demiş ablamda. Nerden onun oluyorsa..

Boşanma döneminde öyle yaptık ama yok aynı tas aynı terane. Değişmiyor bu kız huyu böyle. Bugün bundan ayrılsa yarın yine birini bulup ayni şeyleri yaşatacak bize. Annem zaten söylemiş madem beğenmiyor git evlen sana maaşta yok işte demiş. Burası benim beni burdan kovamazsın demiş ablamda. Nerden onun oluyorsa..
Anneniz tam tepki koyamıyor işte. Çocuğu alacak, sevgilisine postalayacak. Zaten o adam da gerisin geri yollar, e para yok pul yok neyiyle uğraşsın kadının. Ama anne işte. Ne edelim.

X