• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden böyle oldum ?

Hifaa

13.10.2015 :)
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2015
4.837
11.561
208
31
Kızlar iyi akşamlar :KK52:
Neden böyle oldum bilmiyorum ama biraz önce kendi kendimi doldururken buldum aslında konu pazar günu başladı az uzun olabilir yazacaklarim şimdiden kusura bakmayın :KK36:
Kızlar konu eşim ve ailesi aslında evlendigimizden beri hep bir böyle sorunlar yaşıyoruz ama birikim oldu galiba ilk defa bu kadar takıyorum ve onları düşünürken buluyorum kendimi ...
Kızlar benim kızım hastaydi iyileşti iki gündür çok şükür bu ay ikinci hasta oluşu bizim arabamız yok geçen sefer hastalandı iyileşti eşimin ailesi gelmedi biz gittik geldik bı gece kaldık o öyle geçti bu sefer su ortalıkta olan virüs den bulaşmış kızıma öyle hastalandı cuma günümüz acil de geçti .
Cumartesi günü kizimi hava alsın diye pikniğe götürdük çoktandır istiyordu moral olsun hastayken diye eşim emanet araba buldu gittik . Neyse pazar günü oldu bu arada çocuğu soran yok bana hiç hep eşimi arıyor ailesi yada eşim arayıp rapor veriyor . Eşim pazar günü kahvaltıdan sonra altimizda araba varken hadi bı annemgile gidelim de çocuğu görsünler dedi :oha:
Ben sinir oldum tabiki haksız mıyım siz söyleyin ?
Diğer abileri yada çocukları hastalandığı zaman koşa kosa gider görürler bize gelince biz ayaklarına gidecekmişiz kızımı görsünler diye !!! Eşime çıkıştım bende hep senin susmandan yüz vermeden pısırıklığından böyle oluyor abilerin nasıl herşeyi çatır çatır söylüyor sende söyle sende disini göster biraz dedim hata mı etmişim ?
Sinir oldum artık bize gelmemelerinde ki bahane ise evimizin uzak oluşu ama ben bu hamile halimle 3 yaşında ki kızımı da alıp 2 hafta da bir iki vasıta değiştirerek gidiyorum eşimin gönlü olsun morali bozulmasın diye ama ailesi böyle yapıp eşimi üzünce katlanamiyorum . Bende görüşünce bu konuyu açıp içimi onlara da dökmek istiyorum çünkü bı tek gelip gitme meselesi değil . Konu daha uzun tabi ki kızlar siz sorun ben daha cevap veririm bu konuda baya sakinleşmem lazım çünkü .... :kızgın:

Yok bide ateş bastı sinirden elim ayağım titriyor kendime inanamıyorum :skandal:

Bende 4 aylık hamileyim. Kv hic beni aramaz eşime arar sorardi bebeği. Durumu nasıl cinsiyeti ne vs.
Bende eşime çıkıştım cocugu ben taşıyorum durumunu merak ediyorsa beni arayacak soracak bundan sonra dedim. Benimde artık şurama kadar geldi senin gibi. Bizi dis kapının dış mandali yerine koyuyorlar resmen. Sakın götürme kızını merak eden torununu gelir görür.

Eşime çıkıştım bende hep senin susmandan yüz vermeden pısırıklığından böyle oluyor abilerin nasıl herşeyi çatır çatır söylüyor sende söyle sende disini göster biraz dedim
Ben olsam asla bunca lafi saymam esime ya
Sinirlenirim tamam ama pisirik falan dedigim adamla sonra nasil yuz yuze bakacagim? Yanlis

Bir de cocugunuz tamamen iyilesmeden lutfen ne misafir kabul edin ne de misafirlige gidin. Saglam insanlari da hasta edeceksiniz.

Bende 4 aylık hamileyim. Kv hic beni aramaz eşime arar sorardi bebeği. Durumu nasıl cinsiyeti ne vs.
Bende eşime çıkıştım cocugu ben taşıyorum durumunu merak ediyorsa beni arayacak soracak bundan sonra dedim. Benimde artık şurama kadar geldi senin gibi. Bizi dis kapının dış mandali yerine koyuyorlar resmen. Sakın götürme kızını merak eden torununu gelir görür.
Bebegimi eşime bile sormuyorlar zaten ..
Kizimla da ilgileri bu kadar diğer çocuklarıyla gerçekten ilgililer, eşime ve bana bı tavırları var kızımı da gerçekten sevmiyorlar bunun eşim bile farkında gerçekten niye anlamıyorum

Ben olsam asla bunca lafi saymam esime ya
Sinirlenirim tamam ama pisirik falan dedigim adamla sonra nasil yuz yuze bakacagim? Yanlis

Bir de cocugunuz tamamen iyilesmeden lutfen ne misafir kabul edin ne de misafirlige gidin. Saglam insanlari da hasta edeceksiniz.
Gitmedim kimseye kimse de gelmedi zaten kızım iyileşti şükür evde devamlı bir dezenfekte temizlik yaptım bir haftadır çünkü virüs baya yasayabilirmis .
Eşime söylediklerim de gerçekten sinirden söyledim birde sadece ailesine karşı öyle bir insan neden böyle bilmiyorum artık iyice geriliyorum bende

Gitmedim kimseye kimse de gelmedi zaten kızım iyileşti şükür evde devamlı bir dezenfekte temizlik yaptım bir haftadır çünkü virüs baya yasayabilirmis .
Eşime söylediklerim de gerçekten sinirden söyledim birde sadece ailesine karşı öyle bir insan neden böyle bilmiyorum artık iyice geriliyorum bende
Sadece bu anlattiklarinizsa ben anormal bir sey goremedim ya. Ama baska sorunlariniz varsa da bu da bardagi tasiran son damlaysa bilemeyecegim.

Sadece bu anlattiklarinizsa ben anormal bir sey goremedim ya. Ama baska sorunlariniz varsa da bu da bardagi tasiran son damlaysa bilemeyecegim.
Sadece bu anlattıklarım değil başka şeyler de var ailesi gerçekten eşime hiç bir değer vermiyor eşim ona rağmen böyle yapıyor sinir oluyorum farkında kendisi de diyor babamın diğer çocukları saolsun ben önemli değilim gözünde diye abisigille otururuz derdini döker sitem eder ertesi gün gider abisi babasına eşimin sitemini söyler öyle gelirler bize evlerimiz uzak olabilir ama bu kadar mı göze sokulur insan hiç olmazsa ayda bir gelir en son üç ay önce geldiler ki mesafe araba ile 20 dakika tek gelip gitme meselesi de değil değer verme meselesi

Sadece bu anlattıklarım değil başka şeyler de var ailesi gerçekten eşime hiç bir değer vermiyor eşim ona rağmen böyle yapıyor sinir oluyorum farkında kendisi de diyor babamın diğer çocukları saolsun ben önemli değilim gözünde diye abisigille otururuz derdini döker sitem eder ertesi gün gider abisi babasına eşimin sitemini söyler öyle gelirler bize evlerimiz uzak olabilir ama bu kadar mı göze sokulur insan hiç olmazsa ayda bir gelir en son üç ay önce geldiler ki mesafe araba ile 20 dakika tek gelip gitme meselesi de değil değer verme meselesi
Siz neden sinir oluyorsunuz ki? Onun ailesi,onun problemi. Esim benim ailemle alakali konularda fikrini bile soylemez. Beni kim sever ailemden kim sevmez ona ne? Olmayacak seyleri dert etmeyin ya. Kendi ailesiyle olan mevzulara asla karismayin,bilmiyormus gibi davranin

Siz neden sinir oluyorsunuz ki? Onun ailesi,onun problemi. Esim benim ailemle alakali konularda fikrini bile soylemez. Beni kim sever ailemden kim sevmez ona ne? Olmayacak seyleri dert etmeyin ya. Kendi ailesiyle olan mevzulara asla karismayin,bilmiyormus gibi davranin
Aslında en mantıklı olanı o ama eşim zorla ben zorlayarak beni olaya çekiyor gidelim görsünler diyor mesela geçen hafta gitmedik bu hafta gidecez yada doğacak çocuğuma babasının adını koymak gibi ister istemez beni ailesine sinir ediyor ben onu üzmeye calisiyorum onlar üzüyor felan bu yıllardır böyle ama ilk defa takıyorum bu kadar gerçekten normalde umrumda bile olmaz hormonlardan galiba

Gelmesinler canım niye dert ediyorsun.... gelmek istemeyen gelmesin.
Gelmek isteyen zaten her türlü gelir.
Sizde canınız istediğinde gidin.
Eşinize anlatın siz ( karı-koca) ve çocuklarınızın asıl ailesi olduğunu.

Aslında en mantıklı olanı o ama eşim zorla ben zorlayarak beni olaya çekiyor gidelim görsünler diyor mesela geçen hafta gitmedik bu hafta gidecez yada doğacak çocuğuma babasının adını koymak gibi ister istemez beni ailesine sinir ediyor ben onu üzmeye calisiyorum onlar üzüyor felan bu yıllardır böyle ama ilk defa takıyorum bu kadar gerçekten normalde umrumda bile olmaz hormonlardan galiba
Dediginiz gibi belki de hormonlardan.
Benim esimi anne babasi insan yerine bile koymaz,ama bana ne. Hic derdim degil. Esim gorusmuyor onlarla ama bugun gorusecegim dese okey al cocugunu da gotur de gorsun ailen tanissinlar bari der gecerim. İnanin kafaniz daha rahat oluyor hic karismayinca

Gelmesinler canım niye dert ediyorsun.... gelmek istemeyen gelmesin.
Gelmek isteyen zaten her türlü gelir.
Sizde canınız istediğinde gidin.
Eşinize anlatın siz ( karı-koca) ve çocuklarınızın asıl ailesi olduğunu.
O bunun farkında çok şükür gerçekten takmiyordum bugün aklıma geldikçe sinir oldum doldurdum kendimi zaten gelmeleri zarar ne yemek beğenirler ne başka bişey ama eşim için üzüldüm gerçekten

Dediginiz gibi belki de hormonlardan.
Benim esimi anne babasi insan yerine bile koymaz,ama bana ne. Hic derdim degil. Esim gorusmuyor onlarla ama bugun gorusecegim dese okey al cocugunu da gotur de gorsun ailen tanissinlar bari der gecerim. İnanin kafaniz daha rahat oluyor hic karismayinca
Haklısınız gerçekten bende diyorum gitmedik hiç gidelim dediğinde sen gidebilirsin hayatım istediğin zaman ben bu ara gitmek istemiyorum biraz ara vermek istiyorum diyorum ama bensiz de gitmiyor bende orda gördüğümüz muameleden rahatsız oluyorum ceneme vuruyor sonra :KK34:

O bunun farkında çok şükür gerçekten takmiyordum bugün aklıma geldikçe sinir oldum doldurdum kendimi zaten gelmeleri zarar ne yemek beğenirler ne başka bişey ama eşim için üzüldüm gerçekten
Ay canım benim ne güzel eşin bunun farkında. Aksi olsaydı?
Hem bak yemek vs beğendiremiyorum diyorsun bu gelmemelerinden daha çok sıkmıyor mu canını? Bence sıkıyordur.

Boşver beterin beteri var.
Şuan hamilesin bu durum bence birazda hormonlardan kaynaklı olabilir. Sen keyfine bak mutlu et kendini. Sen mutlu olunca eşin de mutlu olur çocuklarında emin ol :KK19:

Ay canım benim ne güzel eşin bunun farkında. Aksi olsaydı?
Hem bak yemek vs beğendiremiyorum diyorsun bu gelmemelerinden daha çok sıkmıyor mu canını? Bence sıkıyordur.

Boşver beterin beteri var.
Şuan hamilesin bu durum bence birazda hormonlardan kaynaklı olabilir. Sen keyfine bak mutlu et kendini. Sen mutlu olunca eşin de mutlu olur çocuklarında emin ol :KK19:
Ay insallah gerçekten bunu dert Edip burda konu actigima bile şaşırıyorum ben neler gördüm zamanında hiç bu kadar dert etmedim hep kestirip attım inşallah bunu da göz ardı edip takmam artık :olamaz:

Her ailede bitane öyle umursanmayan vardır aslında o sizi değil esinizi umursamiyorlar esinize dediklerinizi iyi yapmissiniz ise yarar belki benimkilerde öyleydi herkes hasta olur aranır gidilir benimkiler hasta olsun yada eşim bi arar geçmiş olsun der gelmezler ki en yakın benim karşı karşıya oturuyoruz eşim bi saydı sovdu küstü şimdi hiç gitmiyorum 2 ayda bir hep onlar geliyorlar hastalığın h sini duysa kapimdalar telefon hiç susmaZ ailenin bi fedakari varsa o kaileye alinmiyor

Her ailede bitane öyle umursanmayan vardır aslında o sizi değil esinizi umursamiyorlar esinize dediklerinizi iyi yapmissiniz ise yarar belki benimkilerde öyleydi herkes hasta olur aranır gidilir benimkiler hasta olsun yada eşim bi arar geçmiş olsun der gelmezler ki en yakın benim karşı karşıya oturuyoruz eşim bi saydı sovdu küstü şimdi hiç gitmiyorum 2 ayda bir hep onlar geliyorlar hastalığın h sini duysa kapimdalar telefon hiç susmaZ ailenin bi fedakari varsa o kaileye alinmiyor
Eşim hiç kırmaz bişey olduğu zaman abisigil hep tepkilerini koyarlar kız kardeşi zaten ailesini hep ezer ama hep onun ayağında dönerler eşim hiç gözlerine görülmez kızımı falan ben sokakta bı çocuk görsem sevsem daha samimi severim yani genel anlamda çocukları öyle severim ama onlar benim çocuğumu hiç öyle sevmezler ki benim kızım sicak davranan insanlara hep güler yüzlü ama dedesine hep bı uzak çocuk bile fark ediyor içten sevilmediğini belki de gerçekten kızıma hiç yansitmam sorunları ama böyle cidden

Esin ne yaparsa yapsinda ben hamile halimde hemde yanimda bir cocukla asla otobuse binmezdim hicbir kuvvet beni bindiremez hemde iki haftada bir. Hamileyken surekli araba bendeydi bir iki kez otobuse binmek zorunda kaldim kendi keyfimden cok kisa mesafe. Mahfoldum asla binmem dedim bidaha. Fedakar olmayin hamilelikte etrafinizdakiler sizi dusundun siz onlari degil

Ay insallah gerçekten bunu dert Edip burda konu actigima bile şaşırıyorum ben neler gördüm zamanında hiç bu kadar dert etmedim hep kestirip attım inşallah bunu da göz ardı edip takmam artık :olamaz:
Ben sana güveniyorum sen yaparsın sende kendine güven hiç üzme kendini hatta ve hatta kimsenin inmesine de izin verme :KK200:

Unutma hayatta bizi ayakta tutan şey sevdikleriniz ve onların desteği bazen de hiç tanımadığımız insanların destekleri ve bize verdikleri güç. Seni her daim ayakta hep bunlar tutsun.

Bilmiyorsun belki burda konu açman seni olduğundan daha da güçlü kılacak. Belkide bu edindiğin güç ile başkalarınada yardim ediceksin.

Kim bilir belkide bir gün bende çıkış bulamayıp bdv ye yazdığımda bana da akıl verirsin :KK51:

Back