• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

neden böyle oldu

gulsen88

bekle beni kızım.. :-)
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2011
451
42
118
İstanbul
kızlar yaaaaaa :( :( anlatıyorum bugünü baştan. saat 3teydi randevumuz.... sabah erkenden kalktım saatlerce hazırladım. ojelerimi sürdüm.. saçlarımı düzleştirdim. gözlerimi ön plana çıkaran makyajımı yaptım. güzelce giyindim ( siyah uzun çizmelerim vardı dizlerimin üzerinde. önü düz arkası korse gibi bağlanan. onları giydim altına siyah tayt giydim taytın üzerine de laciverte yakın koyu mavi gömlek gibi tunik gibi bişeyim vardı biraz kısa onu giydim. onun üzerine de ondan daha kısa gene o tonlarda bir montum vardı onu giydim ve siyah ta çanta taktım yandan asılan şık bir çanta.... ) parfümlendim gittim ben buluşma yerine. bu arada buluşma yerine gitmeden önce numarasını vermişti bu daha msnde konuştuğumuzda. ben de arkadaşımın no.sundan buna yazdım bugün de şansımıza yağmur yok .. :) ben birazdan çıkıcam falan diye. o da tamam ben çıkıyorum bile yazmış. sonra işte yarım saat geçti ben geldim yazmış ben de gene arkadaşımın no.sundan beş dakikaya ordayım yazdım. ama aslında ben gelmiştim bile onu yazdığımda.... herneyse. sonra buluşma noktamıza doğru yavaşça yürümeye başladım ben. buluşacağımız yerden bir kere geçtim görmedim hiç kendisini. yok :s:s:s sonra belki insanlardan görememişimdir diye döndüm ikinciye yürüdüm aynı yerden. gene yok göremedim :s sonra tekrar döndüm geri. azimle tekrar yürüdüm yavaş yavaş.... ama gene yoktu :s:s artık bir daha da yürüyemezdim çünkü eğer oralarda biryerlerde o da kim gelicek diye gözlüyorsa ' bu gülşen napıyo burda bi aşa bi yukarı :s ' demesin diye :) salak zannetmesin beni diye :o :o bu arada ben aşa yukarı yürürken telefonu çıkarıp bakamıyorum da beni görüyosa anlamasın ben olduğumu diye.. işte artık ben 3 kere aynı yolu turladıktan sonra döndüm otobüs durağına bindim otobüse baktım bu nerdesin. yazmış. indim gene otobüsten şimdi geldi heralde diye :) gene geçtim ordan. ama gene yok :( ne akıllı yaa. belki de biryerde durdu kim gelecek gelip bekliycekmi birileri falan diye bakıyor.... böyle işte kızlar. karşılaşamadık bile yani :s :(:(:( sonra döndüm artık eve doğru. yolda da ona gelmicem ben yazdım. tam hattı kapıyodum dalga mı geçiyosun sen benimle yazmış. kapattım sonra hemen hattı.. boynu bükük ve hevesim kaçmış bir şekilde evime döndüm.... sizi de haberdar ediym dedim... :( off . kendi kendime düşünüyorum da ben nerde yanlış yaptım *-) :s

Msn dennn tamımadıgın biri ile buluşmaya çalıstın bende tam anlamadım:44::44::44::44:

*-) görmüşmüdür dersin *-) ama gördüyse bile benim yaptığım aklına gelmez ki *-) yani umarım gelmemiştir .. :) sonuçta o yoldan herkes geçebilir.. belki de o sırada ben de ordan geçiyordum *-)

canım dua etki ava giderken avlanmış olma,seni gördüyse yandın :)

Bir önceki konunuzu okudum, canım nasip değilmiş buluşmanız. Bence bu çocukla buluşma ayarlamaktan önce onu daha yakından tanımayı denesen. Birbirinizi tanısanız sonra illaki bir şeyler olur bir yerde oturup beraber çay kahve içeceğiniz dönem gelir o zaman tavlarsın. Pek aceleci olma istersen.
Hem dua et görmemiş olsun seni :27:

Senin için hayırlısı olmuştur belkide
Bence yaptığın planda saçmaydı o konunada yazmıştım
Eğer seni gördüysede rezil olduğunla kalmışsındır
B planıda yapsaydın keşke onu uygulardın

*-) görmüşmüdür dersin *-) ama gördüyse bile benim yaptığım aklına gelmez ki *-) yani umarım gelmemiştir .. :) sonuçta o yoldan herkes geçebilir.. belki de o sırada ben de ordan geçiyordum *-)

valla haberim yok şahsen
keşke aynı konundan devam etseydin

ona dua ediyorum :) ama gördüyse de çok fazla problem değil benim için. çünkü tesadüfen ordan geçiyo olabilirim sonuçta buluşacağımız yer gayet merkezi herkesin ordan geçebileceği biryerdi.... ben yanarım yanarım bu işte bunca yol katettikten sonra karşılaşmayıp ta planımın en önemli kısmının çöpe gittiğine yanarım :)

Bir önceki konunuzu okudum, canım nasip değilmiş buluşmanız. Bence bu çocukla buluşma ayarlamaktan önce onu daha yakından tanımayı denesen. Birbirinizi tanısanız sonra illaki bir şeyler olur bir yerde oturup beraber çay kahve içeceğiniz dönem gelir o zaman tavlarsın. Pek aceleci olma istersen.
Hem dua et görmemiş olsun seni :27:

aşkım b planım da vardı c d bile vardı aslında ama bütün hepsi karşılaşmadan sonrasıyla alakalıydı.... karşılaşamayacağımızı hiç hesaba katmamıştım :s

Senin için hayırlısı olmuştur belkide
Bence yaptığın planda saçmaydı o konunada yazmıştım
Eğer seni gördüysede rezil olduğunla kalmışsındır
B planıda yapsaydın keşke onu uygulardın

ona dua ediyorum :) ama gördüyse de çok fazla problem değil benim için. çünkü tesadüfen ordan geçiyo olabilirim sonuçta buluşacağımız yer gayet merkezi herkesin ordan geçebileceği biryerdi.... ben yanarım yanarım bu işte bunca yol katettikten sonra karşılaşmayıp ta planımın en önemli kısmının çöpe gittiğine yanarım :)

aşkım b planım da vardı c d bile vardı aslında ama bütün hepsi karşılaşmadan sonrasıyla alakalıydı.... karşılaşamayacağımızı hiç hesaba katmamıştım :s

Bence daha akıllıca planlar yapmalısın
O kadar hazırlanmışsın süslenmişsin püslenmişsin üzüldüm walla:1:

ee deseydin ya geldim sen nerdesin diye en azindan otobuste yazsaydin :44:

sen bi de beni görsen :) nası böyle istediği oyuncak alınmamış masum çocuklar gibi boynu bükük kalıverdim :d hevesim kaçtı resmen. hiç düşünmemiştim karşılaşmıycaamızı.. ama pes etmek istemiyorum galiba *-) yada bilmiyorum. şuanda hala hayal kırıklığının içerisindeyim galiba :d ne istediğimi biliyorum. hala onu istiyorum. ama bundan sonra ne yapacağımı düşünemiyorum şuanda.. :) fikri olan paylaşsın :D

Bence daha akıllıca planlar yapmalısın
O kadar hazırlanmışsın süslenmişsin püslenmişsin üzüldüm walla:1:

Son düzenleme:
otobüste ondan nerdesin mesajı gelince otobüsten nası indiğimi bilemedim ben :d bi çırpıda toplandım indim hemen. orda sandım tekrar ordan geçmeye gittim. o yüzden aceleyle indiğim için cevap yazmaya fırsat olmadı.... :(

kendimi salak gibi hissediyorum şuanda :d gülüyorum kendime :D

ee deseydin ya geldim sen nerdesin diye en azindan otobuste yazsaydin :44:

esime sordum :1::1:
o bile bi care bulamadi sen butun haklarini yemissin bi planla:1::1:
yani itiraf edip direk ondan hoslandigini soylemen en mantiklisi oyuna plana gerek yok:27:

bence cocuk akilli. msnden bir kiz bulusalim diyor, tabiki de kendini gostermicek once su malum kizi gormek isteyecekti, eger begenirse de ortaya cikacakti. sen de bosuna giyindin suslendin, plan tutmadi malesef :(
keske msjla dogrulari soyleseydin. boyle gizli kapak isler cevirme bence, direkt soyle hoslandigini ne degisecek ki :)

:D cidden mi :D yaa ben de düşündüm. artık ne yapabilirim diye. msnden bişeyler yapamam bi daha. çünkü bu çocuk artık böyle msn face buluşmasına bi daha gelmez heralde :d napıcam ben şimdi yaa aklıma bişey gelmiyo *-) :(

esime sordum :1::1:
o bile bi care bulamadi sen butun haklarini yemissin bi planla:1::1:
yani itiraf edip direk ondan hoslandigini soylemen en mantiklisi oyuna plana gerek yok:27:

bence de çok akıllı. kesin öyle yaptı. ilk önce baktı kim gelicek diye. gıcık işte :@ :@ ne deşiyon o kadar :d git bekle işte :)

bence cocuk akilli. msnden bir kiz bulusalim diyor, tabiki de kendini gostermicek once su malum kizi gormek isteyecekti, eger begenirse de ortaya cikacakti. sen de bosuna giyindin suslendin, plan tutmadi malesef :(
keske msjla dogrulari soyleseydin. boyle gizli kapak isler cevirme bence, direkt soyle hoslandigini ne degisecek ki :)

Back