kızlar yaaaaaa
anlatıyorum bugünü baştan. saat 3teydi randevumuz.... sabah erkenden kalktım saatlerce hazırladım. ojelerimi sürdüm.. saçlarımı düzleştirdim. gözlerimi ön plana çıkaran makyajımı yaptım. güzelce giyindim ( siyah uzun çizmelerim vardı dizlerimin üzerinde. önü düz arkası korse gibi bağlanan. onları giydim altına siyah tayt giydim taytın üzerine de laciverte yakın koyu mavi gömlek gibi tunik gibi bişeyim vardı biraz kısa onu giydim. onun üzerine de ondan daha kısa gene o tonlarda bir montum vardı onu giydim ve siyah ta çanta taktım yandan asılan şık bir çanta.... ) parfümlendim gittim ben buluşma yerine. bu arada buluşma yerine gitmeden önce numarasını vermişti bu daha msnde konuştuğumuzda. ben de arkadaşımın no.sundan buna yazdım bugün de şansımıza yağmur yok .. :) ben birazdan çıkıcam falan diye. o da tamam ben çıkıyorum bile yazmış. sonra işte yarım saat geçti ben geldim yazmış ben de gene arkadaşımın no.sundan beş dakikaya ordayım yazdım. ama aslında ben gelmiştim bile onu yazdığımda.... herneyse. sonra buluşma noktamıza doğru yavaşça yürümeye başladım ben. buluşacağımız yerden bir kere geçtim görmedim hiç kendisini. yok :s:s:s sonra belki insanlardan görememişimdir diye döndüm ikinciye yürüdüm aynı yerden. gene yok göremedim :s sonra tekrar döndüm geri. azimle tekrar yürüdüm yavaş yavaş.... ama gene yoktu :s:s artık bir daha da yürüyemezdim çünkü eğer oralarda biryerlerde o da kim gelicek diye gözlüyorsa ' bu gülşen napıyo burda bi aşa bi yukarı :s ' demesin diye :) salak zannetmesin beni diye
bu arada ben aşa yukarı yürürken telefonu çıkarıp bakamıyorum da beni görüyosa anlamasın ben olduğumu diye.. işte artık ben 3 kere aynı yolu turladıktan sonra döndüm otobüs durağına bindim otobüse baktım bu nerdesin. yazmış. indim gene otobüsten şimdi geldi heralde diye :) gene geçtim ordan. ama gene yok
ne akıllı yaa. belki de biryerde durdu kim gelecek gelip bekliycekmi birileri falan diye bakıyor.... böyle işte kızlar. karşılaşamadık bile yani :s 

sonra döndüm artık eve doğru. yolda da ona gelmicem ben yazdım. tam hattı kapıyodum dalga mı geçiyosun sen benimle yazmış. kapattım sonra hemen hattı.. boynu bükük ve hevesim kaçmış bir şekilde evime döndüm.... sizi de haberdar ediym dedim...
off . kendi kendime düşünüyorum da ben nerde yanlış yaptım *-) :s