- 2 Eylül 2021
- 325
- 280
- 23
- 27
- Konu Sahibi poncikellazey
-
Zaten bu dönemde(2yaş sendromu bazı çocuklar 17 ay itibariyle başlar) çocuklar çogunlukla böyle oluyor benim oglum da aynı şeyleri yapıyor ama sizde huzursuzluğun sebebi ekstra olarak sizin durumunuzu hissediyor olması çünkü çocuklar sünger gibi ortamda olan en ufak duyguyu çekerler bide alışık oldugu evden kopmuş olması da Bi etken sonuçta babanızın evini daha önce görmüş bile olsa dogup büyüdüğü yer degil zamanla alışacak ama bu süreçte sizin pozitif yaklaşıyor olmanız lazım aksi halde işler daha da karışır. Yaşanılan süreç zor ama karşınızda da bir bebek var ilgiye bolca sevgiye ihtiyaç duyuyor babasını göremediği bir süreçte anneye daha çok baglanması normalİyi akşamlar herkese..18 aylik kizim var..Boşanma aşamasında ve babaevindeyim..Kızım çok değişti..Benden ayrılmayan,kucaktan inmeyen lavaboya gitsem dahi peşimden gelip ağlayan,sürekli herseye ağlayan bir çocuk oldu...Sürekli herseye agliyo inatlasiyo.. bezini alırken dahi inatlasiyo..Neden böyle oldu bilmiyorum ..inanın artık psikolojik olarak çok yoruldum..sabah 7-8 de kalkıyor ve abartısız sabahtan başlıyor mizmizlanmaya..Gece de aynı şekilde uyuturken o kadar çok zorlanıyorum ki gözünden uyku akıyor tam uyuyo yatağa koyduğum an kalkıp tekrar agliyo veya başka şeylerle uğraşmaya başlıyor..zaten zor bir surecten geciyorum hem psikolojikmen hem de manevi olarak çok yıprandım.Kizimi canımdan çokseviyorum....Bir anda kendimi kızıma bağırırken buluyorum sonra sarılıyorum özür diliyorum ve o uyuyunca oturup agliyorum üzülüyorum keşke bagirmasaydim diye..Şimdi psikolojik destek alin diyecek olanlar olucak biliyorum ilk işim o zaten..Böyle oldukça kızıma zarar veriyorum..Belki de hissediyo bazı şeyleri bilmiyorum ama çok zor bir cocuk oldu ..özellikle anneler ve benim gibi bu dönemden geçenler..Sizler nasıl başa cikiyosunuz bu dönemde
Normalde her haftasonu görüş günü ama 2 haftada bir görüyo..gelemiyomus her hafta cebinden para çıkacak ya..evladina 500 lira nafakayi bile çok görüp mahkemede nafakayi düşürelim diyen sözde "baba".. artık ne kadar baba denilebilirse işteBabası görüşüyor mu çocukla ?
Aynı sıkıntıyı bir tanıdığım çekiyordu ama onların boşanma değil eşi asker olduğu için uzun süre yoktu çocukları da asabi, annesiyle aşırı bap kurup hiçbir yere bırakmayan bir çocuk olmuştu sadece daha sonra oyun terapistine götürdüler psikologa ve sorunun evde babanın olmaması ve böyle duygusunu belli ettiği çıktı. Sizinde babasının özleminden kaynaklı öylr yaptığını düşünüyorum ve psikolog anneye dedi ki sizin hüznünüzü ve enerjinizi çocuklarınız alır siz iyi değilseniz çocukta iyi olmaz ve daha sonra tanıdığımda psikologa gitti şuan baba geldiği için bir nebze iyiler yavaş yavaş iyileşiyorlarİyi akşamlar herkese..18 aylik kizim var..Boşanma aşamasında ve babaevindeyim..Kızım çok değişti..Benden ayrılmayan,kucaktan inmeyen lavaboya gitsem dahi peşimden gelip ağlayan,sürekli herseye ağlayan bir çocuk oldu...Sürekli herseye agliyo inatlasiyo.. bezini alırken dahi inatlasiyo..Neden böyle oldu bilmiyorum ..inanın artık psikolojik olarak çok yoruldum..sabah 7-8 de kalkıyor ve abartısız sabahtan başlıyor mizmizlanmaya..Gece de aynı şekilde uyuturken o kadar çok zorlanıyorum ki gözünden uyku akıyor tam uyuyo yatağa koyduğum an kalkıp tekrar agliyo veya başka şeylerle uğraşmaya başlıyor..zaten zor bir surecten geciyorum hem psikolojikmen hem de manevi olarak çok yıprandım.Kizimi canımdan çokseviyorum....Bir anda kendimi kızıma bağırırken buluyorum sonra sarılıyorum özür diliyorum ve o uyuyunca oturup agliyorum üzülüyorum keşke bagirmasaydim diye..Şimdi psikolojik destek alin diyecek olanlar olucak biliyorum ilk işim o zaten..Böyle oldukça kızıma zarar veriyorum..Belki de hissediyo bazı şeyleri bilmiyorum ama çok zor bir cocuk oldu ..özellikle anneler ve benim gibi bu dönemden geçenler..Sizler nasıl başa cikiyosunuz bu dönemde
Keşke elimde olsa ama kendi evladina bile sahip çıkmayan babayla tekrar yapamam..Kendi ailesi için kendi evladından vazgeçen bir insan düşünün..Ben de isterdim baba hasreti çekmesin ama adam görmeye bile ayda 2 kez geliyo ve 3 saat görüp gidiyo..500 lira nafakayi bile çok görüyo ve düzenli ödeme yapmiyo..Ben ister miydim böyle olsun..Kimse evladının babasız büyümesini istemez ama baba babaligini yapmıyorsa böylesi daha iyi..belki babasının yerini tutamam ama hem anne olurum hem baba Allahın izniyle ..Aynı sıkıntıyı bir tanıdığım çekiyordu ama onların boşanma değil eşi asker olduğu için uzun süre yoktu çocukları da asabi, annesiyle aşırı bap kurup hiçbir yere bırakmayan bir çocuk olmuştu sadece daha sonra oyun terapistine götürdüler psikologa ve sorunun evde babanın olmaması ve böyle duygusunu belli ettiği çıktı. Sizinde babasının özleminden kaynaklı öylr yaptığını düşünüyorum ve psikolog anneye dedi ki sizin hüznünüzü ve enerjinizi çocuklarınız alır siz iyi değilseniz çocukta iyi olmaz ve daha sonra tanıdığımda psikologa gitti şuan baba geldiği için bir nebze iyiler yavaş yavaş iyileşiyorlar
Tabi ki sizin ki ayrı bir mesele rabbim sabır versin hem siz için hem çocuk için zor bir süreçKeşke elimde olsa ama kendi evladina bile sahip çıkmayan babayla tekrar yapamam..Kendi ailesi için kendi evladından vazgeçen bir insan düşünün..Ben de isterdim baba hasreti çekmesin ama adam görmeye bile ayda 2 kez geliyo ve 3 saat görüp gidiyo..500 lira nafakayi bile çok görüyo ve düzenli ödeme yapmiyo..Ben ister miydim böyle olsun..Kimse evladının babasız büyümesini istemez ama baba babaligini yapmıyorsa böylesi daha iyi..belki babasının yerini tutamam ama hem anne olurum hem baba Allahın izniyle ..
Sizde ki gerginliği hissediyor ve bu onu mutsuz ediyor.İyi akşamlar herkese..18 aylik kizim var..Boşanma aşamasında ve babaevindeyim..Kızım çok değişti..Benden ayrılmayan,kucaktan inmeyen lavaboya gitsem dahi peşimden gelip ağlayan,sürekli herseye ağlayan bir çocuk oldu...Sürekli herseye agliyo inatlasiyo.. bezini alırken dahi inatlasiyo..Neden böyle oldu bilmiyorum ..inanın artık psikolojik olarak çok yoruldum..sabah 7-8 de kalkıyor ve abartısız sabahtan başlıyor mizmizlanmaya..Gece de aynı şekilde uyuturken o kadar çok zorlanıyorum ki gözünden uyku akıyor tam uyuyo yatağa koyduğum an kalkıp tekrar agliyo veya başka şeylerle uğraşmaya başlıyor..zaten zor bir surecten geciyorum hem psikolojikmen hem de manevi olarak çok yıprandım.Kizimi canımdan çokseviyorum....Bir anda kendimi kızıma bağırırken buluyorum sonra sarılıyorum özür diliyorum ve o uyuyunca oturup agliyorum üzülüyorum keşke bagirmasaydim diye..Şimdi psikolojik destek alin diyecek olanlar olucak biliyorum ilk işim o zaten..Böyle oldukça kızıma zarar veriyorum..Belki de hissediyo bazı şeyleri bilmiyorum ama çok zor bir cocuk oldu ..özellikle anneler ve benim gibi bu dönemden geçenler..Sizler nasıl başa cikiyosunuz bu dönemde
Hem 2 yaş sendromu hem diş çıkarma dönemiİyi akşamlar herkese..18 aylik kizim var..Boşanma aşamasında ve babaevindeyim..Kızım çok değişti..Benden ayrılmayan,kucaktan inmeyen lavaboya gitsem dahi peşimden gelip ağlayan,sürekli herseye ağlayan bir çocuk oldu...Sürekli herseye agliyo inatlasiyo.. bezini alırken dahi inatlasiyo..Neden böyle oldu bilmiyorum ..inanın artık psikolojik olarak çok yoruldum..sabah 7-8 de kalkıyor ve abartısız sabahtan başlıyor mizmizlanmaya..Gece de aynı şekilde uyuturken o kadar çok zorlanıyorum ki gözünden uyku akıyor tam uyuyo yatağa koyduğum an kalkıp tekrar agliyo veya başka şeylerle uğraşmaya başlıyor..zaten zor bir surecten geciyorum hem psikolojikmen hem de manevi olarak çok yıprandım.Kizimi canımdan çokseviyorum....Bir anda kendimi kızıma bağırırken buluyorum sonra sarılıyorum özür diliyorum ve o uyuyunca oturup agliyorum üzülüyorum keşke bagirmasaydim diye..Şimdi psikolojik destek alin diyecek olanlar olucak biliyorum ilk işim o zaten..Böyle oldukça kızıma zarar veriyorum..Belki de hissediyo bazı şeyleri bilmiyorum ama çok zor bir cocuk oldu ..özellikle anneler ve benim gibi bu dönemden geçenler..Sizler nasıl başa cikiyosunuz bu dönemde
Biyolojik baba oluyor bu tipler galibaKeşke elimde olsa ama kendi evladina bile sahip çıkmayan babayla tekrar yapamam..Kendi ailesi için kendi evladından vazgeçen bir insan düşünün..Ben de isterdim baba hasreti çekmesin ama adam görmeye bile ayda 2 kez geliyo ve 3 saat görüp gidiyo..500 lira nafakayi bile çok görüyo ve düzenli ödeme yapmiyo..Ben ister miydim böyle olsun..Kimse evladının babasız büyümesini istemez ama baba babaligini yapmıyorsa böylesi daha iyi..belki babasının yerini tutamam ama hem anne olurum hem baba Allahın izniyle ..
valla benim oğlumda 15 aylık aynısı sürekli kucakta olmak istiyo tuvalete beraber gidiyoruz sürekli kucak diye mızmızlanıyor ben 9 da uyutup 2 gibi uyanınca yanımıza yatırıyorum kendi kendine uyuyo ortamızda yanında yatır bir süre tabi alışıp yatağıında uyumak istememe riski de varİyi akşamlar herkese..18 aylik kizim var..Boşanma aşamasında ve babaevindeyim..Kızım çok değişti..Benden ayrılmayan,kucaktan inmeyen lavaboya gitsem dahi peşimden gelip ağlayan,sürekli herseye ağlayan bir çocuk oldu...Sürekli herseye agliyo inatlasiyo.. bezini alırken dahi inatlasiyo..Neden böyle oldu bilmiyorum ..inanın artık psikolojik olarak çok yoruldum..sabah 7-8 de kalkıyor ve abartısız sabahtan başlıyor mizmizlanmaya..Gece de aynı şekilde uyuturken o kadar çok zorlanıyorum ki gözünden uyku akıyor tam uyuyo yatağa koyduğum an kalkıp tekrar agliyo veya başka şeylerle uğraşmaya başlıyor..zaten zor bir surecten geciyorum hem psikolojikmen hem de manevi olarak çok yıprandım.Kizimi canımdan çokseviyorum....Bir anda kendimi kızıma bağırırken buluyorum sonra sarılıyorum özür diliyorum ve o uyuyunca oturup agliyorum üzülüyorum keşke bagirmasaydim diye..Şimdi psikolojik destek alin diyecek olanlar olucak biliyorum ilk işim o zaten..Böyle oldukça kızıma zarar veriyorum..Belki de hissediyo bazı şeyleri bilmiyorum ama çok zor bir cocuk oldu ..özellikle anneler ve benim gibi bu dönemden geçenler..Sizler nasıl başa cikiyosunuz bu dönemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?