- 2 Eylül 2021
- 325
- 280
- 23
- 27
- Konu Sahibi poncikellazey
İyi akşamlar herkese..18 aylik kizim var..Boşanma aşamasında ve babaevindeyim..Kızım çok değişti..Benden ayrılmayan,kucaktan inmeyen lavaboya gitsem dahi peşimden gelip ağlayan,sürekli herseye ağlayan bir çocuk oldu...Sürekli herseye agliyo inatlasiyo.. bezini alırken dahi inatlasiyo..Neden böyle oldu bilmiyorum ..inanın artık psikolojik olarak çok yoruldum..sabah 7-8 de kalkıyor ve abartısız sabahtan başlıyor mizmizlanmaya..Gece de aynı şekilde uyuturken o kadar çok zorlanıyorum ki gözünden uyku akıyor tam uyuyo yatağa koyduğum an kalkıp tekrar agliyo veya başka şeylerle uğraşmaya başlıyor..zaten zor bir surecten geciyorum hem psikolojikmen hem de manevi olarak çok yıprandım.Kizimi canımdan çokseviyorum....Bir anda kendimi kızıma bağırırken buluyorum sonra sarılıyorum özür diliyorum ve o uyuyunca oturup agliyorum üzülüyorum keşke bagirmasaydim diye..Şimdi psikolojik destek alin diyecek olanlar olucak biliyorum ilk işim o zaten..Böyle oldukça kızıma zarar veriyorum..Belki de hissediyo bazı şeyleri bilmiyorum ama çok zor bir cocuk oldu ..özellikle anneler ve benim gibi bu dönemden geçenler..Sizler nasıl başa cikiyosunuz bu dönemde