Neden böyle? Hep kaçmamız mı gerekiyor?

Shiningstars

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2015
281
248
30
--KIZLAR YARINA KADAR FİKİRLERİNİZE İHTİYACIM VAR ACİL--
Erkekler neden boyle ben anlam veremiyorum. 1 buçuk yil pesimde koştu su anki sevgilim bu sene ben de ona yakin hissettim kendimi yavaş yavaş hislerim guclendi ve sonunda ben de onun beni sevdiği gibi çok sevdim onu. Bu adam beni elde etmek için neler neler yapti çevremdeki herkes aramizi yapmaya calisti en yakin arkadaşlarıma kadar. Çünkü hepsi gördü nasil peşimde koştuğunu nasil sevdiğini. Ve biz nihayet bi ilişkiye basladik. Baslarda çok güzeldi herşey en önemlisi sevgililikten önce uzun da bir arkadaşlık donemimiz olduğu için öyle bir uyum oldu ki aramizda adeta hem en yakin arkadasi olduk birbirimizin hem sevgilisi, en sevdiği. Ama son 1 aydir birşeyler olduğunu hissediyordum eskisi gibi degildi. Hatta benim onu birakmamdan ödü patlayan adam ara verelim dedi bana. Ben sabrettim üstüne dusmedim ve 2 gün sonra ara falan yok sen benim vazgecemedigimsin seni çok seviyorum diye geldi. Bi şekilde baristik ama yine eskisi gibi olamadik kavgalarimiz artti baskalarina olan sinirini benden cikardi beni kirdi sözleriyle kisaca bambaşka bi adam oldu 2 hafta boyunca. En son bi mesajina çok kirilip birkaç gün hiçbir şekilde konusmadim o da aramadi yazmadi zaten. Dun çok pişman bi şekilde mesaj atti defalarca kez özür diledi bu ilişkiyi dibe batiran benim dipten cikaracak olan da benim bana noldu hic bilmiyorum ama o 2 haftaki halimi tanimiyorum ben dedi. Kendimi savunucak durumum yok su an top sende yüz yüze konuşup halledelim sorunlarimizi dedi. Nedeni neymiş biliyor musunuz o benim pesimden koşmaya alismis ben de onu sevince bocalamis. Bu tavrina anlam veremediğini söyledim. Neden böyle olmak zorunda illa taktik mi yapmamiz lazim illa pesimizde kosturmamiz mi lazim niye karsi karsiya olmamiz gerekiyor yan yana olmak yerine? Yarin yüz yüze konusucaz ve simdi de ben bocalamis durumdayim. Karsimda beni kaybetmek istemeyen gerçekten sevdiğine inandigim biri var-dı. Ama ben ona değer verince o saçma sapan bir hale girdi ve bu kadar kolay değişebilmesi beni korkuttu. Ben yarin ne konusacagimi da hic bilmiyorum. Bir fikir verin bana hata yapmak istemiyorum kizlar nolur

Son düzenleme:
Demekki o sizi değil "sizi platonik olarak sevmeyi" seviyormus. Var oyleler hatta bana da olmuştu diyebilirim. Birini o kadar cok sevmiştim ki gözümde o kadar büyüttüm büyüttüm ki sonra 3 aylik sevgililik donemimizde adamin hic düşündüğüm gibi olmadığını, onun üzerinden hayalimdeki karakteri kafamda yarattığımı farkettim. Belki onun icin de oyledir. Yapacak bir sey yok inanin olmuyorsa olmuyor bazen. Kendinizi uzmemeye çalışın. Aşk deneme yanılma meselesi. Bu defa yanildiniz belki ama denemekten vazgecmeyin, daha uygun insanlarla tabi. Ve size onerim, beklentiniz düşük olsun, siz bu adamdan cok sey beklemişsiniz biraz da onun hayal kırıklığını gördüm uzerinizde

Sen madem beni bu kadar istiyordun simdi neden eline yüzüne bulastirdin de
Hey allahim bu erkekler ne kadar saçmalar diyecegim de günaha girecegim
Oturup düzgünce icinden ne geliyorsa soylemelisin bence

Aslinda hayal kirikligim o kadar seven adamin boyle çabuk değişmesi yönünde. Beni kaybetmek istemediğini bi daha asla bu halini gitmeyeceğimi söyledi defalarca özür diledi ama beni boyle değişebilmesi korkuttu. Ve yarin ne konusacagimi inanin bilmiyorum. kafam cok karisik

Sen madem beni bu kadar istiyordun simdi neden eline yüzüne bulastirdin de
Hey allahim bu erkekler ne kadar saçmalar diyecegim de günaha girecegim
Oturup düzgünce icinden ne geliyorsa soylemelisin bence
İçimden düne kadar ona sarılmak geliyordu -tabiki yapmadım- ama şimdi ben onu sevince onun değiştiğini bilmek beni korkuttu. Ben yarın ona inanıp ilişkimize devam edersem ve ilerde yine böyle olursa diye korkuyorum. Çünkü daha bu kadar kısa zamanda benden de sevgi gördü diye afedersiniz bi yeri kalktıysa daha ilerde neler olur? Şu an çok pişman ama bilmiyorum ya çok karıştım ben çook

Bence dik dur güçlü çık karşısına . Hissettiklerini korkularını endişelerini anlat . Kaybetmekten korkma . Ve bunu ona yansıt ki dünyada tek erkeğin o olmadığını bilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…