• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

neden böyle diyor :/

berlingoes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2022
252
61
28
33
Selam kızlar,

6yaşında kızım var. Sürekli senin elbisen kötü anne senin telefonun kötü vs vs diyor. Veya bakım vs yaptırayım işin gücün kendinsin diyor. :KK43:

Geçende arkadaşa gittik ilk defa. İnsanların içinde bizim ev çok kötü burası çok güzel dedi. Dedem kötü yaptırmış bizim evi dedi :/
Kızım dedim niye öyle diyorsun. Bizim ev wednsday evi gibi diyor. :/

Bizim evde küçük bir ev, 1,2 ay sonra ev aldık oraya taşınacağız.

Evde ne var ne yoksa her şeyi söylüyor hemde en söylenmeyecek anlarda:/

Bu durumu hep konuşuyoruz ama psikologtan destek istemek gerekir mi?

Selam kızlar,

6yaşında kızım var. Sürekli senin elbisen kötü anne senin telefonun kötü vs vs diyor. Veya bakım vs yaptırayım işin gücün kendinsin diyor. :KK43:

Geçende arkadaşa gittik ilk defa. İnsanların içinde bizim ev çok kötü burası çok güzel dedi. Dedem kötü yaptırmış bizim evi dedi :/

Kv taklit ediyor olabilir. Onunla fazla zaman geçiriyorsa onun sözlerini söylüyordur. Eski konulardan anladığım kadarıyla hayatınıza fazla müdahil oluyor.

Ahh çocuklar yeni nesil. Belli dönem öyle olabiliyor. Bence ciddi bir durum değil. Benim kızımda 10 yaşında kendisini benimle bir tutuyor kiyasliyor. Bitmeyen sendromları

Kv taklit ediyor olabilir. Onunla fazla zaman geçiriyorsa onun sözlerini söylüyordur. Eski konulardan anladığım kadarıyla hayatınıza fazla müdahil oluyor.
Tam diycektim ki birisi dolduruyordur yanında veya direkt ona konuşup demekki kv yapıyor olabilirmiş.

Bir de 6 yaşında çocupa wednesday mi izletiyorsunuz? Uygunsuz şeyler de izliyor demekki

Banada öyle geliyor. kv dede yapıyor onu çocuk severken bile annen gezmeye mi gitti gelsin kızıcaz ona vs

Yeni nesil İşte benim de kardeşim Anneme sürekli sen niye böyle esmersin diyor Güya utanıyormuş neden üstüne normal ayakkabı değil babet giydin Niye saçını böyle yaptın sürekli soruşturuyor ve herkesin içinde yapıyor bunu ne kadar Konuşsak da anlamıyor sanırım bu da bir süreç

Tam diycektim ki birisi dolduruyordur yanında veya direkt ona konuşup demekki kv yapıyor olabilirmiş.

Bir de 6 yaşında çocupa wednesday mi izletiyorsunuz? Uygunsuz şeyler de izliyor demekki

Konu sahibini kocası dahil kimse saymıyor. Maalesef aile içinde eziliyor. Boşan diyoruz ya bazı kadınlara işte bu yüzden diyoruz. Çocuğun bile anneye bakışı değişmiş yazık. Çocuk üzerinde bile hiç bir otoritesi yok

Selam kızlar,

bizim ev wednsday evi gibi mi diyor hahshsjeıek sıpaya bak yiyesim geldi onu şuan

Back
X