Neden Biz Bayanlar Bankamatikten Para Çektikten Sonra Parayı Sayarız?

yani bazende cileden cıkaranlar oluyor bekle bekle kuyruk oluyor millet bazıları arkada bekleyen varmı hic dikkat etmiyor oylesine cok kızıyorum isin varsa yap ama agır agır davrananlar yokmusempatiksalakcinni

ben hemen orda saymam ama makbuzdan yola çıkararktan toplama işlemi yaparak ,
bir sağlamasını yaparım kaydirigubbakcemile3

Ben asla saymam.Hele bu devirde bir sürü kapkaç olayı yaşanırken para çekip , milletin gözüne sokar gibi saymak de akıl karı değil.

Bende saymam hemen atarım çantaya. . alsanaalsanasmile
Sonra biri yapıştımı elimi naparımmmm ::gitme:

neden saymayayım ki... sayarım ; öyle dakikalarca sayacak kadar çok para çekmediğim için de kenara da çekilmem :)

ne ben sayarım ne eşim..
bişey aldığımda paranın üstünü bile saydığımı hatırlamam..
bu konuda kendimi geliştirmem lazım , yolda teyzeler filan o kadar çok söyler ki kızım çantanı kapa ne olur ne olmaz diye..
çantamı bile kapamazdım şimdilerde alıştım:)

Her türlü parayı sayarım.
Verdiğimi, aldığımı, para üstünü, bankaya yatırdığımı bankadan çektiğimi bankamatikten çektiğimi
ne olur ne olmaz, biraz pimpirikliyimdir.
Ayrıca bildiğim kadarı ile bankamatiklerde günlük para çekme limiti sadece 1000.-00 Tl
E bunu sayması çok uzun zaman alacak değil ya, makinenin önünden ayrılmadan sayılabilir
Ayrıca ben yüksek meblağları şubeden çekmeyi tercih ederim.
Banka kartı var diye kimsenin saatlerce bankamatikte oyalanma hakkı yok bence.
Zira sırada bir sürü insan işlem yapmak için onun keyfini bekliyor.

hiç saymadım zaten sayılcak kadar para çekmedim hiç direk pant cebime atarım eve gidene kadar
1.2 defa yüklü para çektim onu bile saymadım
lütfen paranızı almayı unutmayınız yazısına gülerken parayı almayı unutucam bigün zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…