Neden Biz Bayanlar Bankamatikten Para Çektikten Sonra Parayı Sayarız?

candost17

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2010
1.140
4
66
Diğer
Arkadaşlar hep merak etmişimdir neden biz bayanlar bankamatiklerden para çektikten sonra bankamatiğin önünde parayı sayarız?

ben saymam, bu da bayanlara özel bi davranış değil sanki:hulya:

gecen gün eşimle para cekiyorduk ve eşim sırf bu yüzden orda bir bayanlar tartıştı.. bende bu yüzden sordum.

Eşim sayar, ya eksik para verirse diye :roflol: ama ben hiç saydığımı hatırlamıyorum.

sorun saymakta değil arkadaşlar. sorun bankamatiğin önünden çekilmeden, sırada bekleyenleri çileden çıkarırcasına yavaş yavaş saymakta fisfisfis

temkinli olmaktan dolayı :icecream:

10 dk boyunca bekletmeyecek ya herkes o bankanın müşterisi

kavga edecek bir şey göremedim, düzgünce uyarmak varken :bbo:

kavga etmekde neyin nesi
istediği kadar orda kalabilir o an onun hakkı

para saymaktan nefrret ederim hepte başımda iş yerinde:dilcikar::dilcikar:
para sayma makinesi alcem :smiley-cool:

valla bugüne kadar hiç böyle bir şey düşünmemiştim :umursamaz:
bence bunun cinsiyet ayrımı yoktur; benim sevgilim de ne olur ne olmaz der,sayar a.s
kişilikle ilgili olabilir. CADIARZU kimi rahattır, kimi temkinlidir..

ben sayarım eşim de sayar.kadınlara özgü olduğunu düşünmüyorum ben de

bunun bayan olmakla erkek olmakla bir ilgisi yok.. Zaten banka kartı sözleşmesi yada kullanım klavuzu herneyse onda bile yazar paranızı çektikten sonra mutlaka sayarak kontrol edin diye...
Kavga edecek bişey görmüyorum ben... O an sıra kimdeyse o kişi ATM yi dilediği şekilde kullanabilir.. Bazan ATM de benim uzuuun işlemlerim oluyor arkamda sırada bekleyenler laf ediyorlar.. Bu kadar uzun sa işin neden şubede yapmıyorsun, burası hızlı bankacılık için bık bık bık....
Sana ne kardeşim.. Benim bankamatik kartım var mı? var...O ATMyi kullanmak benim hakkım mı? hakkım... İster 3 işlm yapar 10 dk harcarım ister 20 işlem yapar 20 dk harcarım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…