kıskançlık ve kompleksden başka bişey değil tabiki...
işyerime ilk başladığımda hatunun teki odama geldi bir yazı istedi verdim...süzdü süzdü beni oda arkadaşıma teşekkür edip!!! gitti...o gün bu gündür konuşmuyor benimle...derdi neymiş...katın en güzel kızıymış, herkes ona hayranmış yollarına güller serilirmiş...sanırım beni kendinden güzel bulmayı yediremedi kendine...oysa güzellik göreceli kavramdır...herkese göre değişir...ki hiçbişey yapmadım ona, en küçük bir gıcıklık yok, yapsam yaptım derim...yaptıkalrım da vardır...ama ona yapmadım...şimdi...sadece aynı ortamda bulunduğumuzda laf sokmak için bir tarafını yırtıyor ya da embesil beyniyle hava atmaya çalışıyor...geçen gün sekretere asansörde!!! yurtdışı seyahati için başkan izni gerekip gerekmediğini sordu, sekretere sordu ama gözünü üzerime dikerek...şimdi sanırım benim onun yurtdışına gitmesine üzülmem kahrolamam felan lazım...ama onun gibin kompleksli olamadığımdan beklediği tepkiyi veremedim...o bana laf sokmaya devam edecek ben sinek vızıltuısı duymaya...öylelerine yokmuş gibi davranmaktan daha büyük ceza verilemez...