Neden bazı insanlar yok sayılır?

Gittiğinizde gördüğünüz tavır hoş değil ama 22 yaşında derdiniz halanizin oğlunun size gelip gelmemesi olmasın. Boş verin ne yapıyorlarsa yapsınlar. Siz de bir daha gitmeyin halanizin evine.
Haklisın.Ben bunlari kimseye anlatamiyorum.Birinden birine anlatsam ortalik karısir.Ben de icimi buraya döküyorum.

bazen ailem dediğin insanlar bile senden bir çıkarı yoksa seni görmez saymazlar. çok üzerine düşünme kendini yıpratırsın boş yere

bazen ailem dediğin insanlar bile senden bir çıkarı yoksa seni görmez saymazlar. çok üzerine düşünme kendini yıpratırsın boş yere
Teşekkur ederim.Benim forumda ilk sorduğum soruya da sen cevap yazmıştin.Çok güzel bir cevaptı ve içimi rahatlatmisti.

Teşekkur ederim.Benim forumda ilk sorduğum soruya da sen cevap yazmıştin.Çok güzel bir cevaptı ve içimi rahatlatmisti.

evet hatırlıyorum. rica ederim. çok birikmişsin dolmuşsun hayata insanlara karşı kimi üyelerde bunu daha net hissedilebiliyorum nasıl oluyorsa. bir an önce ferahlığa kavuşmanı diliyorum

evet hatırlıyorum. rica ederim. çok birikmişsin dolmuşsun hayata insanlara karşı kimi üyelerde bunu daha net hissedilebiliyorum nasıl oluyorsa. bir an önce ferahlığa kavuşmanı diliyorum

Büyük ihtimalle bekar bir kuzen olduğumuz için gelin sizi kıskanmıştır

Gelin seni rakip görüyor. Güzelsen kompleks yapmıştır, kocamda kocam başkasına yar etmem moduna girmiştir. Kısacası gereksiz biri, boşver.

Gelin seni rakip görüyor. Güzelsen kompleks yapmıştır, kocamda kocam başkasına yar etmem moduna girmiştir. Kısacası gereksiz biri, boşver.
Bence de.Ama çok tuhaflar.Yani sanki çevrelerindeki herkes düsman bir kötülük yapacaklar da sadece ikisi iyi niyetli.Bakısları bile öyle.

Bence işimizi görmüyor lafına tepkililer. Madem öyle gelsin halasının işini görsün kafası bu. Ayrıca halanızın evimde neden size yer gösterilsin bekliyorsunuz biraz fazla hassas bir yapınız var sanırım. Geçin bir yere, oturun yabancı mı halanız. Siz de herkese hak ettiği kadar değer verin. Takmanız gereken insanlar değiller.

Gelin hanım bildiğin koca buldumcugu olmuş gereksiz görgüsüz. Boşver hiç takma o kimmiş ki tasmayi takmış kociskosununda boynuna sahibi izin vermeden birşey yapamıyor. Dahada gitmeyin. Anneciginede cokk geçmiş olsun..

Sağol.Burada birbirini daha önce hic gormemiş insanlar birbirinin derdini anlıyor,özümsüyor.Çok tesekkür ederim.

Evet biraz hassasim.Aslinda kafaya takmamam gerekiyor.Umurumda da olmamasi lazim.Ama hissettirdikleri canimi yaktı.Mesele de işimi gormüyor meselesi mi tam bilemiyorum.Galiba oğlu anne tarafıni sevmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…